Köszi Lányok a dicséreteket, elspájzolom a Kölöknek, hogy majd növesszem az egóját
Hunci!
Ez nem volt épp sportszerű az anyósodtól..... én is szeretem mikor így utólag valamit "szemrehánynak"
Szerintem azt a lányt, Lorinát a páros fórumból még ne rakd be, nekem volt ilyen "villámlátogatásom" a babavárós táblában anno', elég szomorú volt, mikor onnan törlődtem
Timi!
Én is nyitott külsővel csináltam végig, igaz én csak az utolsó 10 hetet, aztán nyitott külső-belsővel sem akart kibújni magától a Kiskrapek... ergó ez még nem jelent semmit sem. Azért vegyél vissza az iramból
Twist!
Nekem se lett jó az AFp-m, alacsony volt, de senki sem foglalkozott vele, kombinált teszt jó volt, meg rendben voltak a genetikai UH-k az a lényeg.
A képeket egy Nagy Hajni nevű fotóslány csinálta. Többünk fordult már meg nála innen a fórumról, csodás képeket csinál újszülöttekről, meg nagyobb babákról is. Sőt kismamákról is
Rani!
Örülök, hogy meglett a szívecske
Zselével, vagy olajjal még könnyebben meg fogod találni, akkor is ha épp elbujdokol
Pálgi!
Tyűha, hogy nőttetek ilyen nagyra??
Till!
Örülök, hogy Nagy fiad jobban érzi magát, sajnálom, hogy ilyen tré közösségbe került.... de azért vannak barátai is remélem.........
Nekem ha fájt a fejem egy fél Algopyrint azért simán bevettem