Jubi!
Nem nagyon tudok mit irni a barnacukor pacrol, mert itt nalunk hivjak annak, es gondolom meg a markak kozott is elteres van. Mikor mi a konyhat csinaltattuk, ott volt kulonbozo fajta fakbol kulonbozo pacokkal minta. A juhar egyebkent egy nagyon vilagos, majdnem feher fa naturban, es nem nagyon erezett. Tehat ugyanez a pac egy tolgyon peldaul sokkal sotetebb, mert maga a fa alap szine sotetebb es sok erezet van benne.
Egyebkent olyan apro reszleteket irnek meg amikre en nem is gondoltam korabban. Pl. a felso szekrenyeknel az ajtok profilja olyan, hogy felul van egy boltiv rajtuk. Ezt lehetett volna kerni az also ajtokra is, de azt ajanlottak, hogy ott jobb a negyszogletes es akkor a felso szekreny tetejen a boltiv lezarja szepen. Aztan nem tudom, hogy otthon a szekreny felso elen vegigfuto disz szegely benne van-e az arban, (itt nincs) de nagyon sokat dob rajta, ha van. A kulonbozo profilu es kulonbozo szelessegu arban mind mas, a legdragabb $18.00/30cm!
Szerintem, ha van nyitott vege a szekrenynek erdemes polccal lezarni. Az olyan jo rakodo hely es sokkal jobban nez ki.
Az Anyueknal otthon Mo-on egy hajlitott uveg ajto is van a felso "vegpolcon" ami nagyon szep.
Boro!
Azt gondoltam az elozo leirasod alapjan, hogy sokkal sotetebb lesz a drapp fal. Igy viszont szerintem is jo otlet, hogy a keretet a sotet csempe szinere fested. Persze, ha mar be van butorozva akkor majd jobban latod, hogy mennyire eszreveheto lesz a sotet csempe. Lehet, hogy a butorral egyezo jobban hangsulyos talan?
Egyebkent szep a hazatok, majd tegyel fel kepet, ha mar bennt vagytok.
Agi