Sziasztok!
Nem tűntem el, csak itt volt uncsitesóm, és cakkba vágtuk a lakást a múlt héten. Nem akartam "befüggeni".
Nektek is eldicsekszem vele, hogy feltettük végre az új függönyöket, és majdnem dobtam egy hátast. Mert én választottam az organza-függönyt is, meg a sötételőt is, és tudtam is, hogy nagyon szép lesz. De azért amikor felkerültek, engem is mellbe vágott a hatás. Apa meg órákig ült a szobában tágra nyílt szemekkel, és bámulta, mert nem tudott betelni a látvannyal. azt mondta, ma este ez a tv.
Én meg holnap találkozom az új védőnőmmel. Nem olyan szimpi telefon alapján, mint az előző volt, de ez van.
És megkaptam az igazolást a központi védőnőtől a 4 megjelenésről a terhesgondozáson, és már ki is kértem az adatlapokat a MÁK-tól, hogy ne akkor kelljen emiatt is szaladgálni, mikor már itt lesz Katicánk. (Nagyon várom már...)
a hőség brutális volt, itt Szegeden amúgyis mindig kb. 3-5 fokkal több van, mint máshol az országban, szombaton már csak bolyongtam, és hallgattam a rádióban a híreket, mikor ér végre ide az a lehűlés... Ráadásul ugye mindezt 140 denes harisnyában. De hős voltam. Bár igaz, ha nagy meleg van, inkább mindent délelőtt intézek, és délután ledobom a harisnyát magamról...
Bridg,
akartam írni amott is, hogy mennek a spontán drukkjaim!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Puszi mindannyiótoknak, Gabóónak meg üzenem, hogy csak ahogy neki jó.