Helló Csajok!
Mi reggel a Heim Pálban kezdtünk, szerencsére tök hamar végeztünk a szemészeten. Szemész néni kicsit ki volt akadva, hogy mi a fenének küld a gyerekorvos egy 8 hós gyereket kancsalsággal hozzá, mikor 1 éves korig állnak be a szemek. Azt mondta, hogy minimális eltérést lát, ezt még simán kinőheti, 1 éves korban kontroll, de semmi extra gond nincs.
Holnap még nagy menet lesz, bevásárlás, ház, kutya lepasszolása szomszédnak, pakolás... szombaton indulunk nyaralni. Végre!!!
Viszek laptopot (ha befér a kocsiba
) és mobil netet, de a 2 hétben jönnek hozzánk szüleim, meg Apa haver családja 1 hétre, kirándulni fogunk... szóval lehet, hogy nem lesz időm jelentkezni, szóval ne írjatok sokat!
Cili!
Azt szeretném kérni, hogy az én kulcstartómat majd csak szeptemberben postázd, mert most 2 hétig nem lesz aki átvegye, nehogy visszaküldjék neked. Dani fiad egy anyakínzó!
Miért csinál rendszert az ilyen rövid alvásokból???
Iokka!
Petid nagyon ügyes! De szép helyekre mentek nyaralni! Jó utat nektek, aztán szeptembertől tessék felzárkózni!
Kubu!
Spenót, sóska: heti egyszer. Nem is adom többször. Sóskát Zsófi még nem kóstolta, Balcsira hoz le anyum saját termesztésűt, meg egy csomó más zöldséget. Annyira rendi anyum, a sóskát jégkockatartóba lefagyasztotta.
Mági!
De jó, hogy mondtad az Aldi-t, héten nyílt nálunk. Fizu után be is nézek, mizu pelus ügyben. Én a Corában, Auchan-ban szoktam venni a Pamperst, eddig mindig kifogtam, hogy kb. 40-43 Ft-os db áron vettem.