Szia Kati! Örülök, hogy adtál magadról hírt.
Dia teljesen lefoglal? Mi jókat csináltok? Belaktátok már a házat? Kint vagytok a kertbe?
Én most 2 hétig itthon vagyok szabin, 24-én megyek ismét dolgozni.
Hát...
Én heti 3-4x konditerembe járok ide Veresre, csak nőknek van.
www.kireina-szalon.hu
Kopi még nem bölcsizik, majd szeptember 21-től megy az államiba a Misszió mögé.
Vezetni nem nagyon szoktam, csak ha nagyon-nagyon muszáj. Még mindig félek az autósoktól, de nagyon. Meg utálok beállni is a kapun, mert szembe szeretik kukkolni az embert és nagyon zavaró. Gyula hülyét kap tőlem, hogy nem vezetek, de hát ez van. Ha lesz rá pénzünk, akkor ő is elkezdi a jogsit, mert ezt már nagyon unja. Szeretnénk menni kirándulni, de ő nem akar vonatozni, én meg nem akarok autózni.
A munkám szeretem, tetszik. Ám a fizetés annál kevésbé. Aug-ban már csak 75ezret kaptam +a MÁV bérlet támogatás. Ami még gázabb, hogy 3-4 évig folyamatosan határozott idejű lesz a szerződésem, fél évenkénti hosszabbítással. Mi meg jövőre szeretnénk lakáshitelt felvenni, de így nem hiszem, hogy bármelyik bank is adni fog...
Úgyhogy nézegetem a munkákat, hátha... csak nem nagyon van olyan, ahol nem kérnek idegen nyelvet és 8-16-ig kell dolgozni és még többet is fizetnek.
Kopi már a bilibe pisil pár hete. Kakálni még a pelusba, bár volt egy időszak, amikor még oda sem és nagy hisztik voltak, hogy se bilibe, se pelusba. Éjjelre már nem kell rá pelus, nem pisil be. Viszont, ha sír, akkor bepisil, meg ha azt mondja, hogy pisilnie kell, akkor fél percen belül jön a pisi, úgyhogy kapkodni kell az utcán is. Mikor tanulja meg visszaszorítani? Pl. ha közértbe vagyunk, ott hova? Beszélni nem nagyon akar, bár már többet mond, mint eddig, de nem sokkal.
A bölcsire kiváncsi leszek, hogy fog neki tetszeni, szept. 21-én kezdjük a beszoktatást, arra a hétre szabit kérek és megyek vele.
17-én megyek Gödöllőre az ortopédiára vissza, jól le leszek szídva, hogy nem tornáztattam a talpam. Mindig elfelejtem estére.
Pedig már 1,5 hónapja csinálnom kéne. Elmentem ortopédiára 1,5 hónapja, hogy fáj nagyon a jobb csípőm. Mondta, hogy a talpam miatt, mivel lúdtalpam lett, meg kezdődő bütyköm és ezért fáj a csípőm. Ja, meg hogy nem fejlődtek ki a csontjaim rendesen, ami csontot be kéne borítson egy másik csont, az épphogy rajta van, sehol nem borítja be. A cicim is szokott fájni, de nem merek elmenni vele orvoshoz, pedig tudom, hogy nagyon kéne...
Van már kecsként, tyúkjaink, kakas, kacsáink, libáink, pulykáink.
Albérletet is keresgélünk, mert nem tudjuk télen kifizetni a 90-100e Ft-os fűtést, mivel ugye már nincs támogatásunk... úgyhogy ha
bárki tud 2 különálló kiadó házat, az egyik 1 szobás (ez lehet lakás is, meg házrész is), a másik 1,5-2 szobás önálló családi ház, akkor szívesen veszem az infokat.
Úgy kb. ennyi történt velünk.
Nem sok jó, de szerencsére sok rossz sem.
Nálatok mizu? Te sem sokat mesélsz magatokról.
Többiek? Ritácska totál kiesett a topikból? Ejnye-bejnye....
Andi: tőled is várom ám a válaszokat.
Most megyek, puszi