sziasztok
megint termeltetek rendesen
FLP nekem bejöttek a termékek, dehát az áruk... teljesen egyetértek...pénzpénzpénz
de sok igazság is van azokban a dolgokban, amikről beszélnek...
Angie
gratula h elmúlt!!! Maradjon is így
szóval voltam védőnőnél... aztán délután megpróbáltam eljutni nődokihoz...
mivel nincs még választott dokim, így felhívtam az szt imrét, ugye ott szeretnék szülni, hogy mikor tudok menni, kellenének beutalók stb
erre az első tel.számon átirányítottak a fehérvári útra, ahol 5 perc telefonbeszélgetés után kaptam időpontot 24-ére... na mondom az nem lesz jó leszek már 13-14 hetes
visszacsörgés az imrébe, másik tel.szám:
nem ez a körzetem mennyek oda ahova tartozom ->jános
ok hívom a jánost
nem veszik fel
bementem délután
írd és mond újabb 2 órás várakozás után bejutottam, a doki karbatett kézzel hátradőlve kb leb...ott, hogy nincs még választott orvosom, mondom erre nem tudom kit válasszak, de a vizsgálatoknak ettől függetlenül meg kellene lenniük, hamár végre leharcoltam a családommal, meg apukával, hogy lesz gyerek.
sikerült adnia beutalót laborra, meg mehetek fel a szülészetre UH laborra holnap... épp csak ki nem dobott
nekem már most nagyon elegem van az orvososdiból
ha az ember lánya nem akar/nem tud sokszor sok pénzt kifizetni magánorvosért, akkor hogyan válasszak máshol orvost, mint a körzetem?
hogyan kapjak olyan ellátást, ahol emberként kezelnek?
minek fizet az ember TB-t?
hogyan válasszak korházat, ami nem a körzetemben van?
és egyáltalán ki tud válaszolni ezekre a kérdésekre? mert a védőnő sem tudott mindent...akkor ki tud? mindenki mutogat a másikra
mindegy délután barátnőzöm egyet, az jó lesz