Rilla!
Ne keseredj el, szerintem Kristóf kivárja, míg visszajön a doki. Ha meg mégsem, akkor valaki úgyis segíteni fog és akkor nem is fog Téged érdekelni, hogy ki az (mellesleg a doki elég keveset asszisztál a szülésnél, inkább a szülésznő csinál mindent).
Anyósom mesélte, hogy amikor a párom született, akkor az ő dokija is szabin volt (az én drágám 2 hetet ráhúzott a kiírt időre) és egy másik doki vezette le a szülést, akivel sokkal jobban jártak és nem került egy fillérbe se, mert a helyettesítő doki nem fogadott el pénzt, a sima dokija pedig visszautasította, mondván nem volt ott a szüléskor.
Trix!
Tényleg gyönyörűek a gyermekeid. Hihetetlen mennyire jól látszik a kis arcuk. Szerintem ha eddig nem termelődött ellenanyag, akkor már nem is fog, bár nincsennek erről pontos infóim (nálam is állandóan nézik, mert én B RH- vagyok, a párom pedig AB RH+), a dokim azt mondta,hogyha termelődik is ellenanyag, nincs para, adnak vérkészítményt és kész (persze ő könnyen beszél
)
Dita!
Ne is nagyon erőltessd meg magad, sehova nem kell sietned, az a fontos, hogy Neked és a Babának ne legyen semmi baja, a többi meg megvár (sajnos a házimunka és a vásárlás is
)
Remény!
Nekem úgy tűnik, hogy már kezded elfogadni a helyzetet, csak így tovább. Azért az szörnyű, hogy még gyümölcsöt sem lehet enni (nem is gondoltam volna)!
Kakti!
Hát téged sem írigyellek a lábad miatt, de most tényleg babó a legfontosabb! Nekem sem csinálnak semmit a becsípődésemmel (már egészen megszoktam a furi járást), járok tornára, az kicsit segít (bár szerintem a francia idegenlégióban nem ilyen kemény a kiképzés, mint ezen a kismam-tornán)
Bikkmakk!
Én nagyon drukkolok, hogy tényleg mielőbb túllegyél a szülésen és végre élvezhessd az anyaságot! Már csak pár nap van hátra, nagyon izgi, és remélem azért valamilyen úton módon értesítesz Bennünket, ha túl vagy rajta.
Én ma voltam AFP-n, és jövő hétre bejelentkeztem 4D-re a Máriába, mert a párom azt kérte szülinapjára, hogy kiderüljön pindur-pandúr neme.
Már alig várom hogy láthassam és hogy elkezdjem érezni a mozgását, de eddig semmi
Szerintem azért nem érzem,mert jó nagy a hasam és simán elfér babó.
Irigyellek Benneteket, hogy már a babaszobát rendezitek. Mi azt sem tudjuk hol fogunk lakni, mert a mostani albérletben nem férünk el a babával
Most jó hosszú lettem, bocsánat.
Megyek teregetni, nektek pedig jó éjt, vigyázzatok Magatokra és a Babákra!