Zsó, egyetértek veled, én is kiakadtam rajta. Semmi közük a magánéletemhez. Néha a férfiak elfelejtik, hogy őket is anya szülte. Felháborító, hogy ezt még mindig meg lehet tenni.
Emiatt nem is szívesen mennék hozzájuk, viszont a munka nagyon érdekelne.
Ugyanis szeretnék pályát módosítani, és ez pont az a terület, ami engem nagyon érdekel.
Képzeljétek mi történt velem. Tegnap megérkeztek a homeopátiás cseppjeim, elkezdtem szedni. Erre este iszonyatos migrénes fejfájásom lett, hánytam is nem is keveset. Felhívtam a dokit, hogy lehet-e a gyógyszerektől. Azt mondta, ilyet még nem hallott, nem szokott ezeknek mellékhatásuk lenni. Viszont lehet hogy szuperérzékeny vagyok, ezért inkább ne egyszerre, hanem egész napra elosztva szedjem be a cseppeket.
Látjátok én ezért félek a lombiktól, mert már egy homeopátiás szer is kikészít, hogy fogom én bírni azokat a gyógyszereket? (bár remélem nem kerül rá sor).
Egyébként kb 10 éve lehetett ilyen fejfájásom hogy hánytam is akkor épp fogamzásgátlót szedtem annak a mellékhatása lehetett.
Kár hogy nincs Tapi kíváncsi lennék, mit szól a sztorihoz. Na majd ha hazajön kikérem a véleményét.
Syl üdvözöllek én is. Ismerős a neved, lehet, hogy már találkoztunk valamelyik fórumon.
Bea, veled mi van, mikor kell menni legközelebb?
Többiek? Úgy látom sokan nyaralnak...