Új privát üzeneted érkezett!

Anyci

Olvasó üzemmód-de az is csak ha kedvem tartja :)
De köszönöm,hogy hiányolsz!

Üdv Mindenkinek!

Bridget

Írtam msn-en,meg olvastalak is...
Vendég

Milyen örülök hogy jelentkeztél azért,ha majd úgy érzed akkor kezdj újra irkálni,jó :?: :D nekem hiányzol minden esetre :(

Kép
anyci

Oké ANyci,kedves vagy,köszönöm! :)
Vendég

:D Nincs mit :D

Kép
anyci

Anyci nem hiszem már el, hogy összejön spontán de legtöbbször nem bánom ha elővesz a férjem :lol: :lol: :lol: :oops:

Kép
Kép
melisch

Melisch azt meghiszem hogy nem bánod :lol: :lol: Az enyém is lehetne ilyen :?

Kép
anyci

Betty

Hát most hála az égnek van meló, meg remélem lesz is, de már az a saját Kft-nek. :wink:

Esthajnal

Jövök mint meszes. :D Az avatarom a virtuális önmagam :D Sokan mondták, hogy hasonlít, egyébként egy játék szereplője.

Kép

Melisch

Köszi, valamivel jobban. Nincs idő a gondolkodásra, szóval jó :D Te jól vagy?

Bridget

Olvaslak ám a blogodon attól még hogy nem vagyok :wink: Bizony már csak annyi, plusz egy hónap elevit előre és már ugrunk is neki. :)

Anyuci! Szia!

Mindenkinek csóközön, rohanás van :wink:
recon

Köszönöm a drukkokat! :) Jól esik lányok és most már én is mindenem keresztbe teszem az inszemig és utána is rögtön, hogy utána egy hatalmas pozit tesztelhessek :lol:

Melisch
Hogy hogy a Kaáli mellette döntöttetek végül? Biztos le vagyok elég alaposan maradva.

Bridget
örülök, hogy minden rendben volt és túl vagy rajta :) Hogy érzed magad?

Akella
Jó, hogy újra jól vagy és nem gyötör az a csúf fejfájás.

Hellllóóó MILYEN :lol:

Kép

Kép
princzike

Csajok én megvagyok bár nem könnyű ez a várakozás, na meg ha tudnák nem arra gondolni, mi lenne ha mégis, pedig nincs semmi esélye :cry:

Princike nem vagy lemaradva semmiről eléggé friss az egész. Hát az ugy történt, hogy több napos keksz kimaradás után a párom kezdet udvarolni, hogy szeret. Erre azt mondtam ha tényleg szeret elmegy egy másik sperma vizsgálatra. Másnap este megvolt az eredmény 11 millió a februari 14,5 millió helyett, na ekkor ujabb összetört szivek és rávettem menjünk tovább és maradt a Kaáli (mi nem élünk Mo-on igy ez volt a legjobb választás).

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Anyci most olvasom, hogy zalaegerszegi vagy! Nem tudom miért nem tűnt fel előbb...Bakker! Mi meg ott voltunk múlt hét szerdán! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Szőke vagyok! Mentségemre legyen mondva nem volt előre betáblázva a kirándulás!

királylány

Melisch
Nana,hogy nem lesz gond :wink: En sem kapcsolom be estenkent a gepet :roll:

Czinkpanna
Hat csillag megy nyaralni ugyhogy lehet errol a honaprol lekesel bar szemelyes atvetel is van ha elmesz erte :roll: LH tesztekrol pedig ezt az oldalt szeretem ngyon! itt mindent leir :!:
http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml

Anyci
Muszaj pozitivan neznem a dolgokat....meg igy sem egyszeru ez lelkileg kepzeld el ha meg negativkodnek is :shock: :roll:
Remelem a gyerekem azert majd kap valami gent tolem is es pakolaszni fog rendesen,mint en :lol:

Milyen
Megkaptam :wink: Olvasgassal aztan ha lesz kedved gyere majd kozenk....latod szepen lassan mindenki ugyis visszajon :wink:

Recon
Ez a Yuna nem japan veletlenul :shock: A blogot ne is emlitsd kicsit levgyok maradva :oops: de majd ma potolom 8)

Princzi
Jol koszi semmi extra kaptam antibiotikumot meg tegnap meleg voltam kicsit de a fajdalomcsillapitot pl be se vettem mert nem fajt a pocim :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ezt egy kedves titkos kiseromtol kaptam masik topikban :!: Gondoltam megosztom veletek sokaknak segithet :)

Volt egyszer egy csoport béka, akik versenyezni akartak.
Egy nagyon magas toronyba akartak feljutni.
Sok néző gyűlt össze, hogy figyeljék a versenyt és bíztassák a békákat. Elkezdődött a verseny... De...A nézők közül senki nem hitt abban, hogy egy békának is sikerülni fog feljutni a torony csúcsára. Ilyeneket mondogattak:
„Oh, de fárasztó!!!
Sosem fognak feljutni!“
Vagy:
„Semmiképp nem sikerülhet, a torony túl magas!“
A békák kezdtek lemaradozni...
...egyetlenegy kivételével, aki élénken kapaszkodott felfele...
A nézők kiabáltak:
„Ez túl fárasztó! Senki sem fog feljutni!“
Egyre több béka gondolta meg magát és fordult vissza... ...Csak az az egy haladt tovább kitartóan...
Egyáltalán nem akarta feladni!
Végül mindegyikük feladta, azt az egy békát kivéve, aki hatalmas ambícióval és kitartással egyedül jutott fel a torony csúcsára!
Ezután a többi béka és a nézők is meg akarták tudni, hogyan sikerült neki az, amit mindannyian lehetetlennek hittek.
Egy néző odament a békához és megkérdezte, hogyan volt annyi ereje hogy feljusson a csúcsra.
Ekkor derült ki, hogy...
…a győztes béka SÜKET volt !!!
A tanulság?
Sose hallgass azokra az emberekre, akik mindig negatívok és pesszimisták...
…mert ők elrabolják a legszebb vágyaidat és reményeidet,amiket a lelkedben hordozol!
Gondolj mindig a szavak erejére,
mert bármit hallasz, vagy olvasol, befolyásolja tetteidet!
Tehát:
Légy MINDIG OPTIMISTA!
És leginkább…
…légy egyszerűen SÜKET, ha valaki azt mondja, hogy nem tudod megvalósítani álmaidat!
Gondold ezt:
Bármi sikerülhet neked ha igazán akarod! :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt, puszi mindenkinek!!!!

Kép
Kép
melisch

Te Esthajnal
Hogy vélekedsz magadról??? :shock:
Elhízott rusnya disznyó?? :shock: Nagyon rossz kislány vagy!!! :lol:
Jó a vonalzid! :wink:
Az enyémen direkt azért van lóhere, mert most nagy szerencsére lesz szükségem majd.. :)

Bri
akkor túl vagy hál isten a hysteron.
Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan tudtok mindennel haladni :D
Nagyon jó ez a kis történet! A békás..

Szijja Czinkapanna, üdv.itt!!!

Csajszik, miért nem szerettek vasalni? Én imádok! :shock: :oops: :lol: Nemtom miért :roll:

Anyci
de remélem tudod, miért akartalak elpi..csázni! :lol:

Milyen
nekem is hiányzol!
Miért nem járkálsz errefelé mostanság?

Szijja Melisch! 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Bridget, köszi, megnézem az oldalakat, minden info érdekel.

Esthajnalcsillaggal priviben értekeztem, el is utaltam neki a pénzt tegnap, remélem, még időben megkapja... Akkor indulhat ez a hónap. :lol:

Küldött nekem tájékoztatót is, de lenne egy kérdésem hozzátok: azt írja, napközben - délután teszteljünk, de én valahol azt olvastam, hogy érdemes naponta kétszer tesztelni: délelőtt és délután is. Mi a véleményetek? Ott csak több tesztet szeretnének eladni ezáltal? :oops:
czinkapanna

Betty

Ment egy privi 8)

Üdv Mindenkinek!
Vendég

Hali!

Betty, hát az önbizalmam általában a béka popója alatt van valahol, de azért igyekszem. Írtam már, hogy amikor gyönyörű karcsú alakom volt 42 kg-osan, akkor is kövérnek láttam magamat. Meg amúgy is, mindenféle bajom van magammal a disznyóságon kívül, de legalább a férjem csinosnak és szépnek tart, legalábbis ezt mondja. :roll:

Czinkapanna, én mindig azt mondom, hogy napi egyszer bőven elég tesztelni, legalábbis én egyszer szoktam, és sosem maradok le az ovulációról. De valaki a napi kétszeri tesztelés híve, teljesen egyénen múlik. A legtutibb, ha délután 4-6 óra között tesztelsz :wink:

Pusza mindenkinek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Kedves Lányok!

Csak azért írom le újra, hátha van olyan, aki nem tudja vagy látta az írásomat, miszerint augusztus 16-22-ig nem leszek netközelben, ezért nem tudom teljesíteni a megrendeléseket ez idő alatt. Utána természetesen minden visszaáll a régibe, és jöhetnek a megrendelések :D

Köszönöm

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Milyen
jelentem privit megkaptam, és válaszoltam is! :)

Czinkapanna
én múlt hónapban teszteltem a 13. cn.-on 3*.
Délelőtt, délután, este.
Egy pár oldallal előrébb érdemes megtekinteni az eredményt.
Délelőtt épp hogy van tesztcsík, délután már majdnem ok, este viszont tuti plusszos volt :shock:

EHCS
Nagyon sokat számít, hogy a párod szépnek lát, mert az jó a te önbecsülésedre is, ha dícsér.
Kicsit jóban kellene lenned önmagaddal hm?!
Mondom én, aki ugyancsak nincs megelégedve magával :lol:
De sztem mindenki így van. :wink:
Szóval Esthajnal,
akkor mikortól is nem leszel? :lol: :lol: (csak vicc vóót) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Egy pasi bemegy a kocsmába, odamegy a barátjához:
- Nagyon elegem van az anyósomból. Szerinted mit csináljak?
- Vegyél neki egy trabantot, aztán majd jól összetöri magát.
Egy hónap múlva jön vissza a pasi:
- Hát a terved nem vált be a trabant összetört de ő sértetlenül megúszta.
- Akkor vegyél neki egy Suzukit.
Egy hét múlva megint jön:
- Már megint összetörte az autót de magát sajnos nem!
- Értem. Akkor vegyél neki egy jaguárt.
A pasi jön egy nap múlva:
- Király! A jaguár már a garázsban széttépte!

A kőműves, az ács és a villanyszerelő azon vitatkoznak, hogy melyikük munkája volt előbb a földön.
- Mi építettük fel a gízai piramisokat - mondja a kőműves -, tehát először mi léteztünk.
- Dehogy! - tiltakozik fejét rázva az ács. - Mi már jóval korábban elkészítettük Noé bárkáját.
Erre a villanyszerelő kuncogni kezd.
- Mi olyan vicces? - kérdi az ács.
- A teremtés első napján Isten azt mondta: "Legyen világosság!" -magyarázza a villanyszerelő - Addigra mi már lefektettük a kábeleket!

A tanítónéni előadást tart az ember származásáról:
- Gyerekek, minden ember Ádámtól és Évától származik...
Közbevág Móricka:
- De tanítónéni, nekem a papám azt mondta, hogy az ember a majomtól származik!
- De Móricka! Én most nem rólatok beszéltem!

betty615

Sziasztok Csajok!
Én is átmentem olvasó üzemmódba milyennel együtt. Nálam semmi érdekes nem történik azon kívül, hogy Lengyelországban vagyunk és elég sok a tennivalónk. Már múlt héten is azt írtam, hogy igyekszem visszaolvasni majd mindenkit, de sajnos ez azóta sem sikerült :(

Szép napot mindenkinek, nagy ölelés és pusssz mindenkinek!
Igyekszem majd később még jelentkezni, visszaolvasni, regálni........................... stb.
Vendég

Csiiibuuuc!!
De örülök neked!!! :D
Hááát nem szép, hogy csak olvasó üzemmódba tecccik lenni áááám!!! :wink:
Majd gyere, ha tudsz azért jó?!
Puszika!

betty615

Betty
Mar csak 2 es fel het :shock: Es szep az a kis kepecsked is :D Azert tudunk haladni mert nem varok :roll: Attetethettem volna a hysterot...vgy lemondom de jobb,hogy megvan...
Van meg1 ilyen kis tortenet de meg varom,hogy elkuldjek a lany most elment nyaralni az is ngyon jooooo 8) majd azt is hozom...Ez a buktas beszolas is jooo :lol: :lol: :lol:
Neked pedig ezt hoztam Kép

Czinkap.
En nem ajanlom a regeli tesztelest :roll: teljesen felesleges...ha jol tudom az lh amugy is napkozben termelodik...ez olyan,mint delutan elloni a hcg tesztet :? en minden nap este 7korul szoktam szerintem tokeletes idopont :wink: (mondjuk en ejfelne elobb nem kerulok agyba es kelni is 10korul vgy utan szoktam,szal lehet az a 4-6ig amit esthajnal ir az a realis egy normal kelo es fekvonek :roll: ) es nezd megmutizom az elozo honap tesztjeit minnya....ha naponta 2szer fogsz reggel es este....csak osszefog zavarni majd meglatod :roll: az en tesztjeimen siman latni,hogy 14cn-en volt a csucsa az lh-nak es 16.nap is mert ez a honapom eleg kulonleges volt igy 2peteeresem is volt :!: Tesztek esthajnaltol szarmaznak es remelem neked is idoben odaer :wink: na es akkor az en kis tesztjeim:
Kép

Melisch
Sziaaa :D

Csibuc
Mi jot csinaltok lengyelorszagba :shock: Melo :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép jó estét!

Köszi lányok, aranyosak vagytok! Akkor próbálkozok a napi egyszeri (délutáni) teszteléssel. Szerintem nálam is úgy 6 felé lesz. Viszont még egy kérdés: miért írják azt, hogy a teszt előtt két órával ne igyunk sok folyadékot? Talán nagyon felhigul a vizelet és kissebb lesz a hormon koncentrációja? :roll: :? Tapasztalatok?

Esthajnalcsillag! Várom a teszteket és jó pihenést Neked!

Van a csapatban olyan szerencsés, akinek tesztelésre jött össze a baba?
czinkapanna

Igen azert irjak :roll: (bar en elmondom neked,hogy sosem figyelem mennyit iszom es mikor voltam elotte pippantani...semmit sem...neha nem is elmekszem ra :roll: :oops: )

Szerintem egy egeszseges parnal tesztelesre sitty sutty osszejon a baba hisz jokor vgytok egyutt...ha viszont van valami bibi akkor hiaba vgytok egyutt teszt szerint :? ezert van az,hogy en is bety is es talan melisch is megyunk lombikra :roll:

Na meg persze van olyan is aki azt sem tudja mikor meg hogy aztan egyuttvannak 1szer ugy veletlen es megtortenik :lol:

Sok szerencset a tesztelgeteshez 8) aztan majd hozd nekunk es kielemezzuk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
köszi a képdicsit!
Nekem nem nagyon tetszik, de a blinkiebee még mindig szar.
Megcsinálom a blinkit, és mikor ki kéne dobja a kész művet, meg a fórumkódot, kiír valami hibaüzenetet :evil:
Mindegy.
A vonalzim nem pontos, mert még nem tudok napra pontos dátumot, szeptember 1.-ét írtam be.
Amint megtudom, javítom is :)
Tudom, hogy történetre várni kell, mindig átkukunyálok a másik topicokba is :oops: :lol: , és tudom, most Bikfy elmegy nyaralni... :)

Köszi a vasalós kiskrapekot :lol:
Hülye vagyok mi??! :lol:
És azt még nem is mondtam, hogy mosogatni is szeretek :lol: :oops: :o :!: :?: :lol:

betty615

Betty
Te kis hamis :lol: Blinkie nekem jo :roll: na minnya kiprobalom :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
ha neked sikerülne nem tudnád priviben elküldeni a kódot?
Megmondom mit írj be..

betty615

Most nekem se sikerul de multkor ment :roll: es a blogomban is ott van :roll: www.blinkiebee.com ez az ?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah a vasolos figurahoz nincs mit so akkor jon neked egy masik figura is 8) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Igen, ez a linkje. :roll:
Úgy látszik valamiért behülyült, már több, mint 1 hete ilyen.

mosogatós is cuki :lol:

Holnap mentek L.A.-be?

betty615

Nem tom miert nem muxik de most lett atalakitva talan meg azert nem :?

Igen holnap irany L.A. 8) Reggel meg tudok talan jonni(nekem reggel)aztan 1kor jon ertunk a kocsi ami kivisz a repterre 8) gep olyan 4korul indul es L.A. ido szerint 8korul erkezunk meg 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dee jóó lehet!
Én is úgy elmennék egyszer oda!
Tudom, te már voltál....olyan jó érzés lehet, hogy ezerfelé el tudsz jutni!
Aztán csinálj ám majd képeket, és hozd nekünk! :D

betty615

Betty
En itt lakom ugye igy persze a kornyezo reszekre eljutok... :roll: amikor meg japoban laktam akkor meg ott jutottam el a kornyezo helyekre...de pl haza ngyon ritkan jutok pedig tobbet szeretnek :!: :roll:

Jah es ez az ut ugy jott,hogy apacskanak oda kell utazzon hetfo,kedd melozni :? es akkor jott az otleh ha akarok akkor elmegyunk penteken es a hetvege a mienk viszont h-k egyedul leszek :shock: azt meg nem tom mit csinalok masnem bnetezek a napon :lol:

Fotot a blogba tuti rakok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ok, majd megnézem mindenképp! :wink:

Te figyu
nézted a görbémet?
Nem tudok rajta most kiigazodni :oops:
Pedig már van benne tapasztalatom, de most csődöt mondtam :lol:
A pé.-t se rakta be.
Lehet, most nem volt?!
Mert hát ugye van olyan hónap, hogy nincs.
Ma meg barnáztam :oops: :shock:
A fene se tudja már mi van.

betty615

En 13.cn-re mondanam a pe-t bar olyan mintha csak probalkozott volna de nem sikerult neki es 15.cn sikerult...barna lehet attol max d etuti nem beagyazodas mert ha a pe 13.cn-en volt akkor sincs 3nap alatt agyazodas :roll:

de ez csak az en laikus velemenyem :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Minden nap LH-ztam, és a tegnapi, mai is nega.
De én is arra gondoltam, mint te, hogy csak próbálkozott szegénke.
Ilyen hónap is kell nem?! :wink:
Most már tök mindegy, nem izgatom magam, mert már a kapuban állunk :D
Csak átlépjük a küszöböt, és ott leszünk nemsokára....Csodaországba :!: :D

betty615

Hat ha lh-ztal akkor az maaas :roll: arra jobban adni kell mint a hore bar szepen felugrott es ha nincs pe nincs felugras sem :roll:

hat erre Bumi idezetet tudnam betenni ami igy szol:

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ez az idézet tényleg találó...és nagyon tetszik! :wink:

A hővel kapcsiban nem izgulok most miatta, mert mindjárt holnap van, és mindjárt holnapután...stb...és akkor majd úgyis megmutatja magát teljes egészében :wink:
Mert lényegében holnap vissza is eshet...
Azért köszi a véleményt, segítettél vele!

Én lassan elmegyek, mert a férjem már itt rágja a fülemet....talán akar valamit ma?! :shock: :oops: :lol: :lol:

Kép

És holnapra nektek jó utat, jó pihit, jó kikapcsolódást, sok fotót...és mindent!!! :wink:
Gyere mihamarabb!

betty615

Koszi Betty menjel csak en is megyek Kép

Apacskaval meg mindent bele azert meg sosem lehet tudni :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helló Csajok!

Mi újság??
Ma senki sem lesz? :shock:

Azt hiszem lassan kell csinálnom egy népszámlálást... :roll:

betty615

Betty, hát én itt vagyok, csak sajna általában nem jut időm netezni a banditáimtól, a kisebbik egy rémes makacs kisfickó, mostanában nagyon rákapott a hisztire, próbálkozom a nevelésével. :P

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Én is itt vagyok ám,szintén olvasó üzemmódban.

Velem nincsen semmi,mensi lassan megjön,már barnázok,a ciklus 3. napján meg mehetek vérvételre.

Apával nagyon össze voltunk veszve, úgyhogy azt tudtam,hogy ennek a hónapnak annyi,sajna.
Majd jövök,pusszancs.
lujzedli

Jaj Lujzedli, hát ti is? Mi van mostanában a levegőben, rengeteg párösszeveszés van :roll: Remélem, kibékültök, és minden rendben lesz, és jöhet a baba!

Ölelés mindenkinek!

esthajnalcsillag

Betty
Csinalj nepszamlalast 8)

Lujzi
3.cn-es vv eredmenyeket hozzad am nekunk :!: szurkolunk,hogy jok legyenek az eredmenyek :!:

Csillag
Nemsoka ti is mentek nyaralni :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Oké Bri :lol:
Népszámlálás következik.. :lol:

Csillag
jó nyaralást nektek...mikor is mentek? (Csak poén vóót :lol: )

Lujzi
örülök neked, hogy jöttél, és remélem az eredményekkel is jössz, és azután is....

betty615

Sziasztok.

Arik vagytok,hogy szurkoltok.
De a vérvételt most tök feleslegesnek érzem, mert nem úgy állunk most. Még magam sem tudom,hogy mi lesz?
lujzedli

sziasztok!

Vagyok ám csak ez a két napom egy őrület volt,csak olvasni volt időm.

Párommal minden okés,végre volt bubolás,igaz fingom nincs hogy jókor voltunk-e együtt de most ez nem is érdekel,ha akar jönni az a baba akkor úgy is jön ha meg nem akkor majd később :wink:

Bridget,olvastam blogodban a méhtükrözést,hát végre túl vagy rajta így mehet a "buli" :wink: Izgultam ám érted!Ez egy tökéletes és találó történet!!!

Betty asszem értem :shock: Ugye ezért írtad ha nem jövök rendesen jól elvered a valagam :roll: :lol:

Csillag jó nyaralást és aztán jó csoki színűen gyere ám haza! :lol:

Csibikém hát szevasz!Milyen Lengyelországban lenni?

Cpanna üdv itt minálunk! :D

Lujzikám szijja :lol: :lol:

Recon,megint csak szia.

Többieknek sok puszi és ölelés!

Kép
anyci

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy csak most jövök, de dolgaim voltak és nem nagyon volt kedvem mostanság a gép előtt ülni.

A vasalás nekem sem a kedvenc elfoglaltságom, de muszáj megcsinálni.

Visszaolvastam azért! Köszönöm lányok a hozzám intézett kedves szavaitokat :wink:
Jól vagyunk, a kis csajos egyre többet mocorog, vagyis én egyre többet és jobban érzem :lol: :lol: :lol:
Már alig várom a 24. hetet, mert akkor megyünk babamoziba. Sajnos hamarabb már nem fogom látni.

Remélem mire jön az ősz ismételten összerázódik a csapat.
Vigyázzatok Magatokra, puszi és ölelés Mindenkinek!

czinkapanna nekünk tuti, hogy segített a teszt, mert e nélkül nem találtuk volna el a peteérést. Ráadásul egymást követő két hónapban nem is azokon a napokon volt 3-4 nap eltéréssel.

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

Betty népszámlálásra jelentkezem!

Csillag jó nyaralást!

Csibuc mi újság?

Mindenkinek puszi, kismamák vigyázzanak magukra, a többiek meg húzzanak bele!

királylány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?