Új privát üzeneted érkezett!

oroszlán üdv köztünk!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
laptetőt megveszem!! :wink: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty már a tiéd is!!!!!!!!!!!

csajok a héten összeáll Barni rezidenciája!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kész lesz csinálok képet!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Várjuk a képeket!!!!!!!!!! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

oké!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok ismét itt.

Olvastalak továbbra is benneteket csak kellett kis löket míg ismét írni kezdtem pár napja, már ideje itt is lejelentkeznem.

Melinda megvagyok.

Sajnálattal követem soron amit irtatok, Kirus + tesztjéhez ha jól emlékszem pü-ben gratuláltam, ha csak akartam akkor Gratulálok. Azért is nagy szó mert ez a topik egyre inkább átválik lombikos/inszemes topikká :cry: :cry: :cry: :x sajnos egyre többünknek nem sikerül két csíkosat pipilni. Akikkel kezdtem a forumózást mindjárt megszülnek és lehet már inkább máshova fognak írogatni és ez érthető is hiszen majd a felmerülő babás problémát velünk nem tudja megbeszélni.

Éppen gondoltam, hogy sehol egy uj és erre itt találom oroszlánt, jó, hogy jöttél és remélem lesznek még ujak. Talán ha kinyaralták magukat több idő jut a nettre is.

Caty remélem te a pozitiv tesztesek táborát fogod erősíteni. Neked is drukkoltam nagyon.

Mi pedig akiknek eddig nem sikerül adjon erőt a Jóisten, hogy a ránk váró utat szerencsésen végigjárjuk és nekünk is valóra váljon az álmunk még ha ehhez orvosi segítség is kell.

Királylány te is menj el a dokihoz hátha rendbe teszi a ciklusod és nem leszel te sem sokáig pocaklakó nélkül. Tuti ezen lehet segíteni, ne várd, hogy megtörténik, mert lelkileg csak nehéz neked is. Ölellek és remélem nem bántottalak meg.

Rólam: elindultunk mi is október 7-re kaptunk időpontot a szegedi Kaáliba. Az még messze van de nem kaptam előbb időpontot, meglátjuk mit fog mondani a doki néni. Addig pedig megcsináltatjuk a rengetek vizsgálatot amit kérnek és legalább hátha utána már nem kell sokat várni a további lépésre. Lehet nekünk is lombik fog kelleni a kevés sperma miatt de nem tudok semmi okosat, most várom pirit és aztán megyek 2. napi vv-re, azzal kezdem a vizsgálatokat.

Most ne irok személeset így is hosszú lettem :oops:

Kép
Kép
melisch

Szia Melisch!!
De jó,hogy jöttél!!!!!
Én szorítok nektek,igaz,október még messze van,addig spontán is történhetnek dolgok!!!!
Mindenkit puszilok!!!Ez az idő kiakaszt,3 percenként van keményedésem,de fájás sehol!!! :twisted: :twisted:
Megyek leteszem magam!!!Holnap jövök!!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli mi a spontánban már nem hiszünk de reméljük majd a kezelésnek meglesz a gyümölcse.

Te meg vigyázz magadra, húzzátok még ki jövő hétig :!: :!:

Kép
Kép
melisch

Melisch, örülök neked nagyon! :lol: :lol: :lol:

Én kb 1 hete nem voltam.
Mikor utoljára írtam, leírtam az én végítéletemet, miszerint újabb császár vár rám a rossz derekam miatt. Kicsit elkenődtem, alig vártam, valaki mondjon valamit.
Biztos véletlenül, de senki nem reagált nekem és akkor még jobban elkenődtem. :cry:
Nem szemrehányásként írom, csak olyan jól esik elmondani, ha bánt valami.
Már elfogadtam a dolgokat, végül is valakinek a teherbe eséssel vannak gondjai, valakinek a megszüléssel, de azért anyák vagyunk és leszünk mindannyian akárhogy is!!!

Pussz mindenkinek, Kirusnak nagy gratula és még több pozitív tesztet kívánok!

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Angie, kérlek ne légy elkenődve, mert attól hogy császárral hozod világra kisbabótokat nem vagy semmivel sem kevesebb mint aki természetesen. nem rajtad múlik szóval fel a fejjel. Totál kivagyok azon ha valaki ezt mondogatja hogy csak akkor vagy igazi anya ha természetes úton szülöd meg a a kisbabódat. Nekem is Levi császáros volt, mert különben nem tudodtt volna megszületni, és ha belegondolok abba hogy ha több 100 évvel ezelőtt lett volna mindketten ......... Na de ebbe nem is gondolunk bele. Lehet hogy nekem is császár lesz a második mert a kisasszony elég nagy baba, és kevés idő telt el a két terhesség között, de nem vagyok elkenődve. Kis Pannát majd 2 héttel nagyobbnak saccolják a méretei alapján. Szóval te se légy. Sok puszit és kitartást!!

Kirus én is nagyon drukkoltam, és hidd el rendben lesz minden.

Melish jó hogy újra jöttél, és nagyon drukkolok hogy sikert hozzon nektek Szeged.

Melinda, kitartás, nemsokára ott lesz a kezedben a kiscsajszid, én is alig várom hogy a kezembe tarthassam a kislányomat is.

A többieknek kitartást, és puszi!!
Kép
KépKép
boganna07

Angie szerintem se kenődj el.......a lényeg hogy mindketten egészségesek legyetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melisch de jó hogy újra vagy!!!!!!!!!!!!!!!hiányoztál nagyon!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi mindenkinek a meleg fogantatást 8) 8)

Angie28 nem aggódj a császár miatt sajnos nagyon gyakori. Ennek több oka is van de többek között, mert kényelemsebb (orvonak, babának és mamának egyaránt). Aztán szülés után kicsit neked nehezebb de el fog haamr mulni és manapság már a vágást is lejebb végzik és kicsike ugyhogy alig fog majd látszani a strandon is :wink:

Ne aggódj...................minden jó lesz meglátod :wink:

Boganna de jó, hogy jelentkezétl régóta nem irtál, jól megnött a kicsike. Milyen az uj házban lakni???

Nita most jobban érzed magad?

Többiek :roll: puszi

Kép
Kép
melisch

Melisch jobban de most valamiért kissé hányingerem van......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch,
szijjjja drága!!!! :lol:
nehéz minket elhagyni, ugye?

Nita,
gyanús vagy te nekem, nehogy szülni menj. Tessék pihizni, egy kicsikét még húzni!!!!

Angie28,
ó, nagyon figyelmetlen lehettem én is, bocsánat, hogy nem reagáltam rád. Igaza van a többieknek, ne emészd magad ezen, a lényeg az egészségetek! És tényleg nagyon aprót vágnak már. Olyat is láttam, akinek csak egy kis vékony hajszálnyi csík maradt, ha nem mutatja, észre sem vettem volna.

Boganna,
mekkorák vagytok már ti is!!!! De jó nektek! :lol:
Egyébként elég régóta császároznak, már az ókorban is, csak persze többnyire a baba maradt életben... Még ez is csoda volt szerintem akkor. A középkorban a vallás nem engedte, csak akkor, ha már az anya meghalt, akkor gyorsan vághattak. Ugye tudták, hogy az élő anyán ha vágnak, attól hal meg, és ez az egyház szemében gyilkosság volt. Na, ennyi művelődéstörténet elég is, pihizzetek!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

De jól esik amit írtok, köszönöm!
igazából sejtettem, hogy császár lesz, csak kicsit elkezdtem aggódni, amikor kimondták, hogy most már biztos.
Bence is császáros volt, mert szintén nem tudott volna világra jönni, tehát tudom milyen rossz.
Nekem 6 hétig nagyon fájt. Én is kiakadok, amikor emiatt nem néznek igazi anyának, pedig igencsak fájdalmas dolog és utána a baba ellátása sem egyszerű.
A heg a legkevesebb, ami miatt aggódok, ez csak esztétikailag számít kicsit, az előző is szép. Sokkal inkább a megesett rémtörténetek, amik nem végződtek jól.
Szóval köszi a bíztatást.

Boganna, tök jó, hogy jöttél! Akkor majdnem egyszerre szülünk, én október 30-án, ha nem jön hamarabb. :lol:
Gyere gyakrabban, ahogy tudsz!
Te is Melisch, ugye most már maradsz??????

Lyly, durva ez a középkor! :shock:

Kép
KépKép

angie28

Angie28,
én már többször írtam, hogy szerintem az anyasághoz semmi köze a szülés módjának. Vannak spontán, gyorsan szülők, akik otthagyják a gyereket a kórházban, na, akkor ők most jó anyák????
És akik örökbe fogadnak, tehát a szülés élménye nem adatik meg nekik, azok most rosszak?? Vagy kevesebbek másnál??? Biztos vagyok benne, hogy nem! Szóval nyugi, rémtörténetek pedig sajnos mindig lesznek, vannak, de most nem kell rájuk figyelni! A középkor meg ugye, már régen elmúlt... :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly nem szándékozom még szülni!!! :) :) :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Angie: óóóóóóó ne hari, hogy nem reagáltam. Ne emészd magad! Ha császár akkor az és kész. Nem azért lesz az mert te úgy akarod. A szomszéd csajszi azért ment másik dokihoz, mert az előző megszenvedtette a szülésnél, ez meg megcsinálja a császárt ha kéred. De a múltkor mesélte, hogy a doki lebeszéli őt a csasziról. Mondta neki ne higgye - így kell írni? - hogy jobb és könnyebb......

Többieknek puszika, nincs energiám többet írni.

Melisch lusta vagyok dokihoz menni. Ez az igazság. Na meg az, hogy 3 normálatlan ciklus előtt nem csinálnak semmit. Meg hát nyár van, szabin van/volt, de majd valamikor elballagok. Nekem egyébként rendszeres........rendszeresen megjön minden második hónapban :lol:

királylány

Dia te aztán kitalálsz :lol: :lol: :lol: "Nekem egyébként rendszeres........rendszeresen megjön minden második hónapban" kis lusta, na de Bence is így jött össze így még semmi nincs elhibázva nem????

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Nita!
Lehet valami olyat ettél ami nem esett jól??!! Pihizz ha tudsz!! :wink:

melisch!! Üdv újra itt!!! Gyere sürübben :wink: .
Jobb már a kedved??

angie! Ne törödj senkivel hogy ki mit mond,ugy csinálják hogy a picinek meg neked is jó legyen!! Fel a fejjel :D

boganna!
Levi várja a kistesót?
Szokta simogatni a pocidat? :)

királylány!
Mindjárt megnézem a blogodat,kíváncsi vagyok a nyaralásotokra 8) ..

Ma nagy takarítást csináltam,ablakot pucoltam,függönyöket mostam..meg ehhez hasonlokat :shock: ..
Holnap meg megyek a háziorvoshoz hogy vegyen tp-re...
Aztán itt lesz hamarosan a péntek is :shock: :shock: szarik a pics.m :lol:
Vendég

Melisch így - így :lol:

Kírus szorítok! Te írtál megjegyzést? Köszikeeeee!

királylány

én ma ablakot és keretet festettem.........el is fáradtam.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kírus, Királylány nektek is köszi mindent! :wink:
Jól vagyok.

Nita, ablak festés??? Vigyázz te, le ne essél nekünk!

Kép
KépKép

angie28

Dia, olvastam a blogod, jó lehetett a nyaralás!
Ja és a mi gépünk is ilyen, csak S 5500! Szuper gép :wink:

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!
Kész a konyhánk,fent a dekorcsík is,csak azon imádkoztam,hogy ne tegnap szüljek,mert biztos nem lett volna erőm nyomni! :lol:
Ma csak ablakfestés nálunk is a menü...óóó,olyan jó látni,hogy haladunk,hogy magunknak csináljuk,hát 2 éve lesz majd most 18-án,hogy házasok vagyunk,de a számat ki se nyitom,mert mindenünk megvan,van aki 10 év után nem tart itt,sajnos.(büdös anyagiak)
Jerneiné,aki ide is írt,a barátnőm,az éjjel megszült,17-re volt kiírva,uh szerint,meg majdnem szeptemberre,2450 gr-mal,de ők se nagyok...Elizabet Anna lett.Na megyek,mert Pistike anyósomnál "nyaral",hogy nálunk ilyen kupi van.Ó,pedig de akart festeni ő is!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda nekünk 19-én lesz a 3. házassági évfordulónk :lol: :lol: :lol: és én sem panaszkodom az anyagiak miatt csak a baba jönne már..... :cry: :roll:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Melisch: Örülök hogy jelentkeztél!!! :) Én most nagyon bízok a Kaáliban, figyeld meg hogy sikerülni fog! De azon csodálkozom hogy ilyen sokára kaptatok időpontot. Én mikor felhívtam őket, rögtön a következő hétre kaptunk, csak akkor én toltam el hátrébb az időpontot, mert akkor nem volt jó.

Tegnap letudtam a vérvételt, megittam a cukros löttyöt is szépen, mondjuk az alja már nagyon tömény volt, de kibírható. Megnéztek UH-al, minden rendben lemérték a méreteimet (petefészek, méh). Mindent jónak találtak és a bal oldaliban láttak apró tüszőket. Úgyhogy a jövőhéten szerdán megint Kaáli, tüszőmérés, hogy spontán hogy növekednek. Remélem jó gyorsan elszalad ez a hónap. Csak szeptemberben nemtudom hogy fogok oda naponta rohangálni tüszőmérésre, ha már dolgozni fogok. De muszáj lesz, nekem most ez a legfontosabb, valahogy megoldást kell találnom rá addig. Ajajajaj.

A kis drágám még szunyókál. :)

Ja és a császárral kapcsolatban: Én is azzal szültem, ráadásul hosszában vágtak. És a második is az lesz megint, és megint hosszában. Mondta a doki, hogy minek vagdossanak össze keresztbe is. Úgyhogy angi ne aggódj! Engem nem zavar hogy ki mit mond. Az a lényeg, hogy ot legyen az egészséges kisbabám a kezemben! :)

Kép
babicsek

Szia Babicsek!!!

Hát nem tudom miért csak akkor kaptunk időpontot :roll: :roll: , én a doki nénihez kértem, lehet szabira is megy manapság. De így jobb mert addig megcsinálunk minden vizsgálatot, piri előtt megyek pár nappal és hátha már valamit kezdeni tudunk októberben már. Addig meg hát az anyagiakat is elő kell teremteni :cry: , de majd megsegít a Jóisten, már hozzájutottunk kis pluszhoz, pedig már kissé lemondtam róla 8)

Most azt nézik spontán, hogyan reagál a szervezeted? Miért és utána kezdik a stimut, vagy ezt, hogy akarják nálad csinálni???

Kép
Kép
melisch

Hát tudod, én eddig clostyt szedtem, de a méhnyálkahártyám vékony maradt. Így azt javasolta az orvos, hogy injekciózással növesszük a tüszőket, mert ő azt nálam jobbnak gondolja. Ezt majd magamnak kel hasfalba beadni. Mondjuk drágább is. Ha jól emlékszem 60 000 forint. Úgyhogy most mi is spórolunk és gyűjtögetjük a pénzt. Ez a hónap most nálunk is a vizsgálatoké. Csak azon izgulok, hogy legyen eredménye is ha már ennyi pénzt rászánunk.

Kép
babicsek

Melisch
örülök, hogy visszatértél!
Látod, csak egy kis időre volt szükség, hogy picit megnyugodj... :wink:
Drukkolok neked nagyon!

Angie
én még azt sem tudom a terhesség milyen, nem ám a szülés!!
Nem tudtam reagálni bocs! :oops: Felőlem engem vághatnak jobbról balra, fentről le, csak már lenne a kezemben a gyerekem! Én erről ezt gondolom. De hiszem, ha valaki már majd 3 éve csak próbálkozna, ugyanígy gondolná.
Fel a fejjel!

Boganna
jó, hogy jöttél!
Hát ahogy nézem, neked sincs már sok! :shock:

Nita
remélem jobban vagy!

Melinda
Jerneinének nagy gratula, és sok tejcit kívánok! :D

betty615

Melinda Móninak szívből gratulálok! És persze minden jót kívánok nekik, egészséget, sok tejet, stb..........

Mindenkinek pussz!

királylány

Babicsek akkor nálatok is megy a kivizsgálás én is félek az eredményektől :oops: A férjem azt mondta legalább a HIV teszt tuti jól lesz, én még attól is tartok :oops: :roll: Persze megkaptam, hogy voltam olyannak akit talán gyanús? vagy nem védekeztem? Nem volt ilyen de maga a tudat, hogy milyen súlyos betegség félek :roll:

Móninak gratula a babához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betty nem tudtam megválni tőletek, bár így sem a legkönnyebb de az élete megy tovább :wink:

Dia dolgozol????

Nita, hogy vagy ma?

Többieknek puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melischkém: mint állllllllllllat. Igen meg nincs energiám írogatni, na meg chatelni is szoktam itt a babaneten. Régen jártam oda, de aztán leszoktam róla most meg vissza. De időből hiányt szenvedek....

királylány

SZiasztok!!!!!!!elfáradtam de nagyon..........keményedek is már megint......... :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

Nitácska! Vigyázz magadra ám!!! Ne hajtsd túl magad :wink:

Hu hajnal 4-től 5 utánig csak forgolodtam,elöjött az izgalom :shock:..
Szorítsatok nagyon, 1 óra mulva indulunk elkisér api meg Kíra is :) ...
Majd jelentkezek!!!!!
Vendég

Kírus minden oké lesz!!!!!!!!!!!!
drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kirus: Nagyon szorítok!!! :)

Kép
babicsek

Kírus
van már valami hír?

Babicsek
Marcellnek nagyon boldog névnapot kívánok!!! :wink:

Kép

betty615

Sziasztok!

Uterusban 8,4mm-es petezsák,szikholyag,embriócsomó sejthető..
És van egy 55*40mm-es cisztám :cry: :cry: ...
a torquatio tüneteiröl fel lett világosítva,panasz esetén azonnal jelentkezzen,egyébként 1 hét múlva...

Utána néztem ennek a torquatio szónak a ciszta tömlő csavarodását jelenti... és ez erös alhasi szúrással járhat...
Szoval el vagyok kenődve rendesen...azt hittem már 6 hetesen szívhang is lesz meg nem embriócsomó sejthető hanem látja már maga az embriót meg hogy mekkora...
:roll:

Ugyhogy majd csak 24.ére kaptam idöpontot,addig is retteghetek..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.14 11:11-kor.
Vendég

Kírus
ne rettegj, minden rendben lesz!!!

betty615

Kírus!
Ne rettegj, mert ez teljesen normális. Nálam sem látszott még ennyi idősen, sőt, én 5+1-en voltam, és még a petezsáknak is csak az árnyéka látszott. Egy hét múlva már a szíve is pulzált.
A cisztákkal kapcsolatban pedig az a tapasztalatom, hogy vetélés utáni nőknél nagy százalékban alakul ki. Nekem is a teherbeesésem előtt 4 hónappal volt egy vetélésem és lett is hematómám. Szerintem, el fog múlni, fel fog szívódni. Nagyon drukkolok!!!
Vendég

Sziasztok!

Marcellnek boldog névnapot kívánok! Kép

Kírus,
minden rendben lesz!!!!!!++++++++

Lányok,
a párom cégénél 30-40 %-os kedvezménnyel lehet most szélvédő üveget venni (vadiújak), rengeteg típusú autóra, még Alfa Romeo-ra is.
Akit érdekel, küldjön privit!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Kírus ilyenkor még nem kell látszani embriónak.......nyugi!!!!!!!!!!ott a kis manókád!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kirus

minden rendben lessz,ne félj:)szorittok neked itt is:)

szia nita

mizujs,hogy vagy?

KépKép
bettike83

Bettike köszi ma nagyon jól érzem magam.........tegnap nagyon carul voltam....... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

mi volt a baj?

KépKép
bettike83

Sziasztok csajok!
Nagyon rendik vagytok,hogy tartjátok bennem a lelket!!!!!!!!!! :)
Köszi mindenkinek!! :wink:
Reménykedek hogy minden ok lesz-..
Vendég

Ma nem nagyon volt időm nettezni sok volt a dolgom.

Kirus én nem tudom mi is a a ciszta hátránya ha babás vagy így csak annyit tudok mondani, hogy ne ad fel!!!!!!! Nem lehet semmi baja a babának tessék így gondolkozni. Érthető, hogy aggódsz szerintem a nők nagy része már azóta aggódnak a baba épségéért amióta megtudják, hogy babát várnak egészen addig míg meghalnak. Ez a természet ereje. De ne aggódj nem lesz gond a picur erős és akármivel megküzd!

Kép
Kép
melisch

Bettike megint fájt a hasam+keményedtem!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
jó az új vonalzid :wink:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?