Na itt vgyok ragyogok
Megtortent a "nagy operacio"
Kivett a doki egy kis miomat
es volt ott meg egy valami amit kivett de mar nem emlexem mi is volt az majd holnap visszakerdek...kicit koma voltam
amugy minden tuti
11-re mentem 11:30kor kezdodott,12utan mar ebredeztem de meg pihiztem az agyon
12:45kor mar kint ultem a varoban es jott a parom fizetni meg ot is megcsapoltak,hoy megnezzek a veret a lombikhoz(nem itt lesz de ezt a papirt otthon is elfogadjak majd ugyhogy jo ha megvan
)
1kor mar kint is voltunk elmentunk gyogyszertarba mert irtak fel gyogyot...gyogyszertarban nem volt ami kellett volna....igy en bepattantam a taxiba apacskanak mondtam jol vgyok tudok egyedul is menni haza...elmentem a gyogyotarba itt a kozelben,aztan a szupermarketbe,es aztan meg a cukroshoz is fagyiert es hazajottem
most fejeztem be a kajat es kicsit ledolok
Akella
3millio cakk pakk itt kint.Otthon ha tb-re megyek is max 150-200ezer a gyogyok ha fizetos az meg olyan 600ezer szal ngyon sok lombik kijon abbol a 3milliobol persze ha ez lenne az egyetlen eselyem belemennenk egybe tuti...de ha egyszer otthon ingye tb-re megvan akkor miert ne nem
Koszi a drukkot en is ahllottam sok csodababarol
Gratula a felidohoooooz
aztaaaaa
ez tenyleg hamar ment lassan hozod a kiscsajrol a fotot
Anyci
Igen megyek haza
Kar,hogy nem pesti vgy talizhattunk volna
Barmin keresztulmegyek,hogy abbam lehessen de egyenlore meg nem ertem el a celom
de hamarosan
Megyek es megprobalom megmutatni a vilagnak
de mint irtam felvgyok keszulve 2-3sikertelenre is...de nem is az szamit csak az,hoy 1szer ugyis sikerul es ha epp 5.-re akkor 5.-re
van a beultis topikban egy lany neki magas FSH-e volt es tulvolt az 5 tb-s lombikon...mikor is jott a fizetos 6. es ikrei lettek 1lany es 1fiu
epp most szult meg a hetvegen
Nalad mi zu magadrol nem ngyon irtal
[quote]h írta:át igen az embernek a párja is a gyereke mert nevelni kell őket is
Jaj ne is mond amikor olyanokat tud a parom is csinalni...allandoan a nyomaban kell jarnom mert mindig valamit igazitani,takaritani,eltenni vgy elrakni kell utana
Bele is gondoltam,hogy az en gyerekem is ilyen lesz mert ez mar most faraszto egy felnott ferfi mellett
Princzi
Akkor most az egyszer oruljunk pirinek es hajra szuri meg inszem
Betty
Na akkor jovoheten toled is varjuk a fejlemenyeket
Hat igen csereltem vonalzit de ez meg nem fixalt azaz valtozhat
nem tom a pontos datumot mikor megyek csak olyan 8-a korul
Latom te is tettel csini vonalzid
Igen volt foldrenges de az mindig van
ez viszont most azert volt mas mint a tobbi mert szinte egesz japan teruleten (ami nem kicsi!) mindenki erezte
Csillag
Szerintem ez igy korrekt a dokiktol...megmondja a frankot es annal ha jobb lesz a dolog annak mindenki orul de ha neki lett igaza nem az van,hogy fleslegesen biztat
anak nincs is semmi ertelme a lombik "iparban" mert mar alapbol nagy lelki trauma ez az egesz meg a kimenetel meg minden...kepzeld el ha meg a doki is felrehitegetne
szal majd hidd el elmegyek a dokkerhez megnez stimu es majd emeli o az en eselyeim %-at
Na latod te is itt vagy 2baboval...
Szep a uj vonalzid
Recon
Dejooo hogy jottel
es mar csak 30nap es lejar a varakozasi ido
dejoooo
Melisch
Azt hittem mar megint eltuntel
Nagyon szepen koszonom mindenkinek a drukkokat Bar ahogy igy elnezem eleg sokan lesznek babasak az osszel es a telen