Új privát üzeneted érkezett!

Till :D egész véletlenül képet nem csináltál?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Kalkat: :) :) :) ennek igazan orulok, es nincs is jobb egy nyaralasnal!
(nekunk a jovo heten telik le a 6 hetes kura, asszem :oops: )

Till: koszonjuk a hireket, uziatadast! Biztos vagyok benne, hogy Eszter baba meseszep! annyira varom a kepeket!
Nyulasz tortenete pedig mindig atsegit a nehez napokon, amikor epp feladni keszulok... Hihetetlen tundermese, 6 lombikbol egy vegyesparos! :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Alle :D
laptető :wink:

(gondoltam ám, hogy csinálok képet, de nem akartam tolakodó lenni, biztosan Ők maguk szeretnének majd első képet feltenni a babákról :wink: )

Amina,
így van: nekem is Nyulasz története adott erőt, mag Xandráé, meg Angelé :P -ők aztán megjárták a "hadak útját" :roll:

Hajrá Lányok!!!!! :D Mindenkinek mennek az óriási drukkok!!! :D

tillidian

Sziasztok!

Irises sajnálom hogy negatív lett a teszt, de tényleg ne hagyd még az utrót, hátha....

Rövid leszek mert feszít a hasam, megyek vízszintbe:
17 sejtem lett, nem biztos hogy mind érett, meglátjuk holnapra hogy alakulnak. Nagyon örülök nekik. :D
Találkoztunk Nanival, váltottunk pár szót, pont öltöztem fel amikor hívták a műtőbe fél 11 után kicsivel.
lidi33

Lidi biztos, hogy nem. De nem vagyok szomorú, csak tanácstalan. És belefáradtam, de majd felállok:) ahogy Till mondaná, csak idő kérdése, meg egy kis utazás :lol:

Szép szám a 17, drukkolok Neked. Pihenj sokat!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Lidi: ez igen!!!!!! Mennek a randidrukkok!!!!!!

Nani: várlak a hírekkel!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Köszi lányok! :wink:

Nani mizujs nem értél még haza?

Till irigy vagyok hogy láthattad Eszterkét. :D

Sminti jó Balcsizást!

Kalkata nektek is jó utat!

Amina akkor hamarosan lesz eredménye a teának. :wink:
lidi33

Nani hol vaaaaagy????

Amina: igen, szombaton megyünk. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Halihó!

Itten volnék, de miután hazaértünk (kb. 14 órára) muszáj volt aludni egyet. :) Egyébként nem fájok, nincs semmi baj.
9 petesejt lett és apajelölt is szépen teljesített dokinéni szerint.

Holnap délben kiderül a folytatás, de nagyon reménykedem, hogy most szép azonos méretű tüszők voltak, így többen is beindulhatnak.

Lidi teljesítménye nem semmi, bár képzeld utánad még túlszárnyalt egy csajszi, neki 23 lett. :shock:

Irises, tudom, a saját belső megérzéseink elég hitelesek tudnak lenni, de azért bízz még, és pár napig sztem is utrozz, hátha...

Till, olyan ari vagy :" a kaalis babák mind szépek " mondásodtól . :D A te kislányod is szép lesz, ebben biztos vagyok!!!
Nyulasz ikreinek sok puszi, nagyon sok szépet és jót kívánok nekik!!!

Nyaralásra készülődöknek de jóóóóóó!
nani72

Nani gratulálok a 9 sejthez, drukk a randihoz!
Örülök hogy személyesen is találkoztunk.
Nekem nagyon fáj-feszít a hasam, megelégedtem volna kevesebb petesejttel is. Hű 23 lett annak a szemüveges lánynak? Az nem semmi!
lidi33

Nani gratula. Nagyon szép a 9 sejtszám :lol: Drukkolok a folytatáshoz.

Nyomom még az utrót és várom a pirit, új hónap, új remények :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Nani: jeeeeeeeeeeee!!!!!!! Randidrukkok mennek!!!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!!!

Irises: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lidi, Nani: Gratulálok!! mega drukkok mennek a sejtecskéknek!!!!

Angel: nagyon köszi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nani,
grat a 9-hez! :)

Lidi,
grat a 17-hez. :)

drukkok a holnapi telefonokhoz! :wink:

volt már 21 petém is, sokra nem mentem vele. Maki akkor jött, mikor szinte a legkevesebb lett :wink:

Iris,
teszt :(
azért még...

várakozóknak, tesztre váróknak: tapasztók!
+++++++++++++++++

Sannah,
:lol: :lol:
angel37

Nani++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises: :cry: :cry: :cry: :cry: de várj még a progi abbahagyásával.

babaimádó
Kép
babaimado

Nani, Lidi :D
ügyesek vagytok!!!! Grat!!! :D Randidrukkok 1000-rel!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lorina
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nani, úgy legyen!!! :P :P :P

(mi ma házassági évfordulót ünnepeltünk, a 13.-at! :wink: kaptam virágot - csak "sátoros ünnepekkor" szoktam :D , és megnéztük a Képlet c. filmet- hát, nem volt jó választás :? ...

tillidian

Till, sok boldogságot.
Angel:peteszám:én vagyok erre a példa. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Nekem van képem Esztikéről, csak nem tudtuk lekicsinyíteni az este, így azt mondom, várjuk meg profi anyukája profi képeit :lol: . Ma elvileg hazajöhetnek.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Sannah, Angel, Tilli köszi nektek is a drukkokat! :D :oops:

Tilli gratulálok házassági évfordulótok alkalmából! :D

Nani drukk a Te sejtecskéidnek is a randihoz! :D Még 3-4 óra és hívhatjuk őket.

Sejtekkel kapcsolatban: Nekem 1. lombiknál 6, 2.-nál 7 db lett, de már írtam hogy sajnos egyik sem volt jó minőségű, valami nagy baj van velük. Leesett az állam hogy a pénteken látott 7 tüsző ellenére tegnap 17 sejt lett, és megvallom kicsit izgulok hogy a mennyiség a minőség rovására megy. De hát akkor is izgulnék ha csak 3-4 sejt lenne, tanulva az előző 2 esetemből.

Szóval éljenek azok a sejtek az a lényeg!!!! :D

Skrisz várunk nagyon!
lidi33

Jó reggelt!

Nani, Lidi: megadrukkok mára!!!!!!!!!!!

Till: :lol: :lol: :lol: :lol: 13 szép szám.
Vendég

Jó reggelt Lánykák!
Csak gyors bekukk, mert a jövő heti nyaralásunk ára, hogy a héten kiszipolyoz a mhelyem.

Nani, Lidi gratula a sok sejthez. Randidrukkok indulnak mára.

Till szívből gratulálok! 13 év együtt nem semmi!

Egyébként tudjátok miért jó a Kaáliba babáért küzdeni? Mert itt annyi együtt külző párral "talákozik" az ember. A fórumon kívül mindenki válik, meg egyedül él..stb. Itt meg együtt küzd anya+apa és ez olyan jó dolog!!!!

Szép napot Mindenkinek!
roni34

Roni köszi! :D
Kitartást kívánok a melóhoz!

Nagyon igazad van! Nekem 4 barátnőm-volt osztálytársnőm vált el az elmúlt 2 évben. :(
lidi33

Sziasztok!!!
[quote="roni34"]
írta:
roni34Egyébként tudjátok miért jó a Kaáliba babáért küzdeni? Mert itt annyi együtt külző párral "talákozik" az ember. A fórumon kívül mindenki válik, meg egyedül él..stb. Itt meg együtt küzd anya+apa és ez olyan jó dolog!!!! !

Roni, teljesen egyet értek! :P
(mi 16 éve vagyunk együtt, én 19 voltam (majdnem), Apa 20 (majdnem :lol: ), gyakorlatilag együtt "nőttünk fel" :wink:
Nem mondom, hogy könnyű mindig, de a közös küzdelmek már úgy összetartanak minket, sztem már ez így marad :P )
Sajnos az én 2 legjobb barátnőm is elvált, 2-2 gyerekkel maradt egyedül :(

Lidi,
hogy lehet 7 tüszőből ennyi peti? :roll: Ilyet nem is hallottam, pedig régi motoros vok :roll:
mikor telcsizel?++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nanikám+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, Bols, hogy vagytok?

Lorina :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(mennek ám a napok!!!)

Puszikám,
Ti is nyaraltok már? :roll:

(Mindenkinek köszönöm a köszöntést! :P )

tillidian

Till én arra gondolok, hogy uh-n a dr.nő az egyforma nagyobbakat sorolta, és tegnapra becsatlakoztak még a kicsik, azokat is leszívta.

Én is 19 voltam mikor összejöttünk a párommal, első szerelem. :oops:

Nani hogy vagy?

Lorina mikor is lesz vérvételed?

Irises?

Többiek?
lidi33

Sziasztok!

Till: boldog házassági évfordulót!!!!!
Nyaralni szombaton megyünk.

Nani, Lidi: telefonáltatok?

Lili: minden oké?

Babim: válaszoltam.

Lorina: :?:

Irises: teszt????

Puszi Nektek!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi 11 után kell telefonálni. Addig meg rágom a körmöm. :lol:
lidi33

Sziasztok!

Teszteltem már kettőt, full nega volt mindkettő. Tanácsotokra használom még az utrót és tervezgetem a folytatást :lol: A párom nagyon szomorú és nem érti, hogy lehet ez, hogy semmi bajunk, ilyen jól megy minden és mégsem. Mondtam neki most magyarázatokat keresünk, hátha találunk.

Lányok a fagyisra ugye nem kell fél évet várni?

A fél éves várólista egyébként a tb-s lombikoknál van?

Lidi Nani nagyon drukkolok, hogy sikerüljön és jók legyenek a petik. Egy is elég tudjátok:) valamelyik topikban láttam, hogy valakinek csak egyet sikerült összehozniuk a dokiknak és babóca lett belőle. Nektek sok lett, tehát lehet szépen bizakodni.

Lorina+++++++++++++++++

Till boldog házassági évfordulót, nekünk a hétvégén lesz. Az első házassági évforduló, de már több mint 20 éve ismerjük egymást :lol:

Keny visszatértél már a szabiról?

Puszi mindjárt kezdesz:)

Baba hogy vagy?

irises

Irises sajnálom a negatív tesztet, de látom előre nézel. Ez nagyon jó!

Hívtam a Kaálit, 9 megtermékenyült. Holnap 12- fél 1-kor kell telefonálnom hogy mikor lesz a beülti.

Köszönöm a drukkokat!!!! :D
lidi33

Csajok!Csak bekukkantok a vitorlásról,velem minden oké!Minikeny nagyon jól viselkedik!Elvileg holnap a 6.ik hétbe lépek!Semmit nem érzek,remélem itt van a hasamban.Majd 23-án megyek haza.
Irises!pedig nagyon drukkoltam
Mindenkit pusszantok és Szurkolok 1000-el!!!
keny

Irises: :(

Lidi: hú de jó!!!! Mennek a további drukkok!

Nani: :?:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli köszi!

Irises sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre, én nemrég tértem át a pesti Kaáliba és ez intézetenként változó. De a fagyist fizeted, tehát sztem azzal nem kell hónapokig várni, esetleg 1 mensit. De még mindig azt mondom a vérvétel a biztos! :oops:

Keny örülök hogy jól vagytok, további jó nyaralást!

NANI???
lidi33

Lidi, :D :D :D Hajrá tovább!!!!!!!!!!!!!!

Nani drága, puszi és hajrá!!!!!!!

Tilli, boldog évfordulót NEKTEK!!! (úgy látszik a 20. éves kor volt akkoriban a "divat" énis annyi voltam :D :D :D , de mi még "csak" 10 évesek vagyunk)

Irises, kitartás a folytatáshoz és sok-sok szeretet!!!

Keny, minikeny :lol:

Amina, puszillak

Puszi, már csak 3 nap... jó nyaralást NEKTEK!!!

Roni, velem is ugyanaz a helyzet melóilag, kitartás!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Irises,
így van, csak előre!!! :wink:
TB-s várólista asszem 5 hónap mostanság (Többiek? :roll: ), a fagyisra nem kell várni, ha kifizeted a kb. 50.000-et - bár ezt is levonathatod az 5 TB-s ből, de sztem kár erre szánni egy alkalmat :roll: (mi sosem fagyiztuk, magas FSH-val bivaly adag hormon kellett, hogy 6 petim legyen :roll: )

Lidi,
megadrukk 9-eknek az osztódáshoz! :P +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nani???

Keny,
várunk ám majd odaát! :wink:

És persze Mindenkit, de nagyon!!!!! (5-en maradtunk, kell az utánpótlás, úgyhogy megadrukkok 100000rel, Csajok!!!)

tillidian

Most jut eszembe hogy Nani kb. 2 órával később ment punkcióra, lehet hogy neki később is kell telefonálni?

Tilli hamarosan megyünk! :lol:

Kalkata neked is kitartást a munkádhoz!
lidi33

Irises: sztem is max. 1 hónap múlva lehet menni a fagyibabákért.

Kép

Kép

*puszedli*

Lidi: lehet,... :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Nani még semmi hír :?:
lidi33

Megint bebukk, hátha ír Nani :roll:

Lidi,
úgy legyen!!! :wink: :D

tillidian

Most mennem kell, de Nani nagyon drukkolok!
lidi33

Nani: mar tukon ulok! mindig bebekukkoltam, de semmi hir...

Lidi: gratulalok a randikhoz! ugyesek voltak a petesejtek es a kiskatonak. További osztodasi drukk elinditva +++++++++

Puszi: huuudejovalakinek!!! (lehet tudni hova mentek? )

Kalkata: ti is nemsoka indultok ! :) viszont-puszi :)

Till: utolag is boldog hazassagi evfordulot, es meg sok ilyet kivanok! Vackor mano hogy birja a tabort?
- tyuuu itt mindenki ilyen hosszu kapcsolatos, mi majd csak a 3. hazassagi evf. unnepeljuk iden... :oops:

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina: Füredre. Mi is 3 éves házasok voltunk májusban. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

NANI aggódom érted! :(

Amina köszi!

Puszedli Füred nagyon szép, most újították fel a sétányt.
lidi33

Puszi, az aqvaparkba mindeképpen menjetek el! Kihagyhatatlan, nekünk nagy élmény volt! (ráadásul 19-01 óra között csak 2.000.- a beugró, mi ezt választottuk a sok gyerkőc miatt máshogy megfizethetetlen lett volna... :oops: )

Nani????

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok!

Till: én is mindig bivalyadag szurit kaptam, most is annyit kapok, hogy jajjj, tavaly nekem is 6 petike sikerült. Utánoztál ebben, remélem most én utánozlak Téged. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszika: Füred nagyon szép, most irigy-irigy :roll: :D

Kalkata: köszönöm a receptet, isteni finom a pizza!!!!!!
Vendég

Remélem be tud tenni a doki januárra a kövire, ha egyáltalán itt lesz és nem szabin. Kiszámoltuk a szabijainkat és az időbeosztásunkat és egyszerűen nem jó máskor.

Igen, a fagyisra szerintem sem érdemes egy tb-t elhasználni, de azon még gondolkozom nagyon és közben bízom és bízom, hogy januárig akár bejelentés nélkül is jön a gólya :lol:

Amina mi az elsőt ünnepeljük, csak nagyon-nagyon régóta ismerjük egymást. Ilyen az élet, keresi az ember lánya az igazit, aztán kiderül, hogy ott van a szeme előtt :lol:

irises

Sannah mennyi a bivaly adag szuri amit kapsz? Nekem is 6 petike lett.
Supre volt és gonal először 150, aztán 225. Az sok?

irises

Sziasztok! :lol:

Lidi,
nagyon jól sikerült a randi. :wink: Gratulálok! :lol:

Nani??????????????

Iris,
nem feladni! :wink:

Puszi,
Ok minden! Köszi! Tényleg nem nagy dolog simán megy a szúrás. Remélem a hatás sem marad el. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lidi: grat a randihoz! Osztódó drukkok mennek!

Nani: :?:

Amina: mi októberben ünnepeljük az első házassági évfordulónkat! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nani: :?: Most már én is aggódom. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

NANI????

Irises drukk hogy beférjetek januárra!