Köszi Lányok a dicséretet!
Aprooka!
Sajnálom, hogy te is ilyen sokat vagy egyedül.
Nem, nem. Jó az északi part is. Sőt!!!!
én É-i párti vagyok.
Heni!
Örülök, hogy jobban van Beni!!!
Hova költözik Vida magánrendelője???
bár azt se tudom eddig hol volt!
Vali!
Oooooh!
ezek nagyon szuper képek! Köszi szépen!!! Nagyon aranyosak ahogy együtt szaladnak a vízben + mikor együtt alszanak.
látod! Nem csak rosszcsont kép van Ákosról
Ancsa!
Süti! Milyen süti?
mint a villám, úgy eltűnt.
Képek szuperek! Látszik hogy profi csinálta.
Tenci!
2 hete voltunk Dunafüreden … túl gyakran nem akarok menni, mert hát csak pihenni mennek a nagynénémék
Különben is most esett le, hogy 21.-én indulnunk kéne ki Bernbe és hát … sehol nem állok.
+ férjemnek 20.-án van a szülinapja és még ötletem sincs az ajándékra.
szóval mostanában biztos nem megyünk. Kopaszin mi is voltunk Szo. DU. Alig lehetett már megállni. Nem volt parkolóhely.
Ti mikor voltatok?
Tünde!
Bocsi de ez a filmes story nagyon tetszett! Na nem az hogy elszállt az ihlet, hanem férjed dumája! Jó fej pasi lehet!!!
Gabi!
De jóóó! Gyere gyakrabban! Mesélj! Mi van veletek?
Andi!
De jó!!! (neked is
)
Éjjeli tápi: nekem azt mondták az alváslaborban, hogy adjak neki napról napra egyre kevesebbet és akkor a végén lemegy a mennyiség nullára.
hát! Nekem kétségeim vannak e felől, mármint hogy a gyerek nem fog nyígni éjjle … én elvittem Szofi az alváslaborban és szerintem hallotta, aznap éjjel már nem kelt fel enni. Nem is volt nyüglődés!!!
micsoda gyereklélektan!
Bölcsi: nálunk úgy van, hogy abban a ruhában van, amiben te otthagyod! Ők csak a cipőt adják át, ha kimennek az udvarra. Szóval kell benti cipő is. Plusz egy teljes váltás ruházat (bugyi, zokni, felsőruházat). No meg aki még pelenkás az visz popsi-törlőt, kenőcsöt, pelust. Ha meg bent alszik akkor kell ágynemű (nálunk 2db lepedő, egy takaróhuzat) + vinni ha van alvós –rongyi, -cumi, -maci stb.
Ezen kívül minden hónap elején vinni kell egy EÜ-csomagot ami nálunk 1csom szalváta, 100-as pzs, szemeteszsák, csopostpénz (300ft) illetve egy bölcsödei évre 4 db Baba-folyékony szappan.