Sziasztok!
Till
Hát lehet, hogy nem volt nagyon önnálóra nevelve még (hozzám pont ma jött be egy ksifiú a boltba vásárolni, darálta, hogy mit kell vennie olyan nagyfiúsan (mondjuk úgy kezte, hogy két másfél liter kenyer
...na mondom ezr akkor mégegyszer
), meg magyarázott, hogy akkor mit hova tesz...egy asszony vevő volt még a boltban, aki amikor a gyerek szépen megköszönt mindent és kiment csak csóválta a fejét: "Nekem két fiam van, de azok... még ilyet soha...".
Ma boltoztam 5,5 órát.Elvileg kb csak 4-et kellett volna, de felhúztam magam reggel, hogy már megint mindent én írok össze, én rendelek, nem csinálták meg amit kiírtam tegnap...és nagy a hajtás vagy fél 11-ig, ameddig én vagyok, utána meg a déli ebédszünetig úgyis csak punnyadás...mondom maradok én inkább a boltban akkor délig...éni s tudok punnyadni. Szerencsére hüvi van most erre, úgyhogy nem volt megerőltető.Aztán meg úgyis jöttem haza és szunyáltam 2,5 órát. Nekem meg éjjel a vállam fájdult meg, valahogy elfeküdtem...én meg attól alig bírtam megmozdulni.
Most mindjárt tanítok egyet, aztán jön haza a párom...biztos sok a melója ma...mert még nem is jelentkezett.
Tök jó lehet, nyulasznak meg MAbénak, hogy egy helyen vannak...na meg másért is persze.
Bridget
Beindult a gépezet!Lesz még olyan kontinnens a földön, ahol nem próbálkoztok a kisbabóval?
Továbbra is mennek a drukkok a próbálkozóknak!!!+++
pusz