Sziasztok,
Hát bizony izgalmasak az utolsó napok
7-12 nap van a nagy találkozásig:). Ma, amikor a cukiban voltunk, esküszöm éreztem, hogy csorog valami a lábamon lefelé, de szerencsére csak vaklárma volt.
Olyan furcsa, hogy cseppet sem félek, hanem inkább várom és nagyon kíváncsi vagyok
Bikmakk, Rillus,
Ti hogy vagytok ezzel?:)
Lehet, hogy Bikmakk már túl is van rajta:) Nagyon eltűntél az utóbbi napokban:)
Trix,
Nagyon köszi a jókívánságokat:) Vigyázzatok ti is nagyon magatokra:) Veletek mizu? Mozognak a lurkók? Én kb. ennyi idősen kezdtem tényleg felfogni, hogy egy kis emberke van a pocakomba, mert ha kopogtattam neki, visszarugdosott, persze csak finoman. Az addigi mozgások, nem tűntek tudatosnak:) Nálad pedig ketten is ficánkolnak a pocakban:
Nálunk is megy a ház körfolyosójának a felújítása. Törik fel a járólapot már kb. 2. hete:)Regggel héttől délután négyig. Kicsit már azt érzem, hogy a fejemben kopácsolnak:)
Rilla,
Hát én sem látom sok értelmét a befekvésednek, pláne így, hogy ilyen jól bírtad. Szerintem a kórház amúgy is lehúzza az embert lelkileg, akármilyen szép élmény is fog kötődni hozzá utána, de előtte szükséged lesz az energiára a szüléshez és szerintem a bent fekvés eléggé leszívhat.
Hú, de szép nagy babu Kristóf:) Nálunk sajnos bekrepált az Uh és csak egy 25 éves géppel tudtak ránézni, azt is úgy nyomták a babára, hogy majd besz*tam. Már majdnem behúztam a dokinak egyet:) De súlyt azt nem tudott becsülni
Örülök, hogy minden szépen halad nálatok
Dita,
Képhez: akár a tiéd is lehetne
Szerintem ne törődj bele a fájdalomba, legalább próbáld meg valamelyiket a leírtak közül. Sajnos nap mint nap azt tapasztalom, hogy a dokik ragaszkodnak a tankönyveikhez és ha kijelentik, hogy valamire nincs az ő tudomásuk szerint gyógymód, akkor nem is nyitnak egyéb irányba, hogy segítsenek. Pedig már elég sok az alternatíva és sokszor nem csak a tabletták segítenek. Persze bízni kell bennük, mert ők az orvosok, de meg lehet találni azokat az alternatívákat, amik segíthetnek, mert a fájdalom mindig a test vészjelzése. Anyukád már legalább 30 éve ment ezen keresztül, ha jól saccolom, azóta már sok minden új dolog van. Pl. akkor még tuti nem volt intimtorna sem:)
Szerintem is Micimaci a legaranyosabb rajzfilmfigura, de én is imádom Vukkot, Pompont, Spongya Bobot stb.
A nikeceles falidíszeket én is néztem, de sokkal szebb kidolgozású volt a dekorgumi. Legalábbis, amivel én találkoztam:) Persze nézz utána és az szerint dönts, de majd kérünk képet:) Végül festettem akvarellel is képet, majd rakok fel képet.
Pihenj annyit amennyi jól esik, most már nem szabad erőltetni magad. Mr. Bogyó a legfontosabb
Hú, remélem lesz fiús színben Tesóm Eladó pólód. Nagyon röhögtem, amikor elolvastam:)
Remény,
Egy apróság eszembe jutott. Van az Algidának Light dobozos jégkrémje, csak csoki.-vanília ízben. Abban csak édesítőszer van és 2 g szénhidrát. Nézz utána, érdemes én nagyon szerettem. De ott van a Túró Ice Light is, az is csak édesítőszeres. Hátha jót tesz a lelkednek egy kis édesség
Colin,
Gumidekor érdekel Füleses? Most rendeltem meg 600 Ft és kb. A4-es méret. Ha érdekel, megadom a csajszi elérhetőségét. Pesti, személyesen is át lehet venni, de van neki mindenféle Micimackós. Lent a terhes vonalzó mellett láthatod:)
Vevikk,
Örülök, hogy jó lett a cukrod:)
A báránybőrt hogy lehet tisztítani? Nagyon jó ötletnek tartom
Kíváncsian várom a fotókat:) Nálunk még nincs fent a karnis, így a zöld függöny sem. A fotel és kanapéhuzatról nem is beszélek. Azt még azt sem tudom ki fogja megvarrni.
Vicky,
sajnálom nagyon ezt a tortúrát…
Jó nyaralást
Tigriske,
Örülök, hogy jobban vagy
Sajt,
Olyan jó olvasni a soraidat. Kitartást neked és sok erőt
Puszi Nektek,
s.
[/img]