Hát Nita igazából nem vészes a mostani kocsiárakhoz képest, de nekünk sok. 95.000,-Ft. Viszont így újszülöttkórtól tudjuk használni és majd sportkocsinak is jó lesz. Másfelől pedig tök könnyű, 11 kg, ami nem egy utolsó dolog. A szomszédunknak is ilyen van és nagyon szereti. Náluk már 1,5 éves a kis lúrkó és most van útban a kistesó, aki szintén ezt a kocsit használja majd. Én szeretnék nagyokat sétálni majd a kiscsajjal, de hát ezt neki is kell ugye akarni majd
Kistörpe: az biztos hogy a szerveid szép lassan feltolósnak, de szerintem ilyen korán még nem szabadna érezned. Én legalább is a 23 hét környékén éreztem. Most már a gyomrom a bordám alatt van és jó picike. Mindenképpen mutasd meg a dokinak és ne hagyd annyiban.
Mi most voltunk a védőnéninél és beigazolta amit tegnap éjjel mondtam a férjemnek, miszerint ez a drága leányzó nem fog bent maradni október végéig. Megnézte a védőnéni az uh leleteket és szerinte is nagyon nagy baba. Pont 28 hetesen voltunk uh-n ahol a fejkörfogata 31 hetesnek felel meg, valamint a combcsontja 30 hetesnek. Mondtam is a védőninek, hogy érzem, hogy a hasamhoz képest túl nagy a baba. Na mindegy, jön amikor jönni akar, de a 37 hetet ki kell bírni. Összesen 7 kg-t híztam, de az csak a hasam, ami a védőnéni szerint tök jó, így viszont a hasam túl nagy hozzám képest, amiben nem fér el a baba, mert hozzá képest túl kicsi
ki érti ezt
Na mindegy kitartok. Az a baj, hogy most már úgy befeszíti magát a kis bestia, hogy bekeményíti a hasamat és sokszor feszül. Bízom benne, hogy a méhszáj bírni fogja a strapát. Mondtam a férjemnek, hogy óriásbébit hoztunk össze, erre azt mondta, hogy jó volt a vetőmag
én pedig erre azt mondtam, hogy jó munkához idő kell