Marcsi! Én megyek, egyedül akkor nem, ha addig szülnék, sütit viszek, mert én nem eszem tojásos dolgokat, így már csak magam miatt is.
Mi Andyval együtt megyünk, ha hajlandó elvinni
.
Andy holnap, szerdán lemegyek Mátéval ide a játszótérre, ami előttünk van, 10-fél 11 fele, ha nektek is jó, akkor ott tudunk találkozni. Ha nem, akkor hívjuk egymást, egyeztetünk más időpontot. Szerintem a kocsiban elfér a ruha, hozd csak nyugodtan...
A meleg elmúlta nagyon jó, de már harmadik napja úgy 5 körül elkezdődtek a jóslófájásaim, de valami hihetetlen intenzitással. Szabályosan, mint a vajúdás, sem mozdulni sem beszélni nem tudok azokban apercekben, próbálok jól lélegezni, edzek az élesre. Ugyanabban az időpontban mindegyik nap, kíváncsoi leszek a maira. Nem baj, ezt mind megspórolom a vajúdásnál.
Érzem, ahogy Ábel csúszik egyre lejjebb, feszít mindenem ékeli be a kis fejecskéjét, úgyhogy elkezdett készülni a kis drágám, bár ebből még sajnos sokat nem lehet levonni a kibújás időpontjára vonatkozólag.
Esztke! emiatt mondtam, hogy nem érdemes várni az összepakolással, nem tudhatod, hogy az utolsó hetek napok milyenek lesznek, lehet elég lesz pusztán létezni..
igen, tágul a medencéd, szélesedik a szeméremcsontod...az meg semmit nem jelent, hogy papíron van még egy hónap. Ennél kiszámíthatatlanabb esemény, mint a szülés megindulása nemigen van...
Viccvucc Hanna kész grófkisasszony ebben a ruhában, mint egy kis arisztokrata úrinő, ill úrikisasszony!
Gabi, Katus ...és még páran el vagytok tűnve!!!!
Gabi neked mi a tapasztalatod, ahogy a szülés utáni utófájás egyre erősebb, minél többedszer szülsz, úgy az előtte levő jóslók is? Mert sok kismama írja, akinek első, hogy nem is igazán van jóslója, viszont másik harmadik gyermekes anyuka is nagyon megkínlódja, szóval erről nem olvastam sehol, de úgy látom valahogy ez is hasonlóan működhet. Nálam is így van, de nagyon sokm más anyukánál is ezt hallom. Elsőnek nekem nem volt, Mátéval már hetekkel szülés előtt, de pl volt., hogy eltelt 3-5 nap is két jósló között, most meg napi szinten, és erősebbnek is erősebbnek de sokkal.