A második gyerekemnél éjjel a Papp Ervinnél kezdtem szülni,( minden kérdés nélkül vizsgálat közben burkot repesztett) reggel jött a műszakváltás, A Göndöcs Zoltán. Ránézett az órájára, és szólt a szülésznőnek, tekerje már feljebb az infúzióban az oxitocint, mert 9-kor valami fociközvetítés kezdődik a tvben. 8.45 re megszültem. Persze felkelni sem lehetett közben, nemhogy sétálni!
Még véletlenül sem volt félreérthető, hogy utána csak akkor jött be a szobába amikor senki sem volt ott. Én persze nem tartottam pénzt magamnál a szobában,/ előző alkalommal is loptak a táskámból / Szóval megsértődött,és utána felém sem nézett.
Első gyereknél meg a Papp Mihálynál szültem, na az sem az emberiesség csúcsa volt. A szülöszobában a rutin beüntés után felfektettek , magzatmonitor, infúzió,aztán onnét kezdve nem lehetett felkelni. Az is éjjel volt, kiment a szülésznő a nővérkékkel trécselni valahova, csak a viháncolás hallatszott oda a szülőszobára. Az érdekes az, hogy viszont az én kiabálásom ők nem hallották: HÁÁÁÁÁÁNNNYYYYYYYYNOOOOOMMM KEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLL így szépen lehánytam a magzatmonitor gépét magam mellett . Jó alaposan! Egy csomó élénkzöld epével
Persze utána lecseszett a szülésznő, hogy biztos jól bevacsoráztam. Miért ne vacsoráztam volna be, ha este még nem tudtam hogy éjjel szülök!
Na most lebuktattam magam, mert simán beazonosítanak, ha valaki olvassa a szülésznők közül. Aztán majd szívhatok.
A szülés részleteit kihagyom, a "legszebb" hogy mikor varrta össze a gátvágásom a doki, arra célogatott, hogy a cégünktől milyen anyagok kellenének neki, persze kedvezményesen. Azt hittem lerúgom a fejét ott hanyattfekve.
Írjon aki szült már a Hasmathnál!