Új privát üzeneted érkezett!

Babicsek
Elküldheted persze! :wink:

Csináltam (nna nem egyedül, férjecském sok segítségével) új táblázatokat, mert a régiek már nem nagyon tetszettek:

Kép
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

LAPTETŰŰŰŰŰŰŰŰ!!! :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Lányok!
Néha szoktalak titeket olvasni, és most látom, hogy Betty milyen aranyos, és bennehagyott a táblában. Meg is hatódtam, mert azért már lassan két hónapja nem írogatok. Megpróbálok azért néha bejelentkezni, nem csak olvasni.

Betty!
A korom sajnos már 38, és 14. hónapban jött össze spontán (közben egy vetéléssel) a tesó. Ti most hol is álltok? Lesz lombik vagy inszem?

Babi!
Én nagyon drukkolok, hogy az elsőre összejöjjön. Miért inszemet javasolt a doki? Látták a párod spermaeredményeit, és nem annyira rossz. Mert ha esélytelen, vagy csak nagyon kicsi az esélye, akkor kérjétek a lombikot. Azt hiszem, 10 millió alatt már a lombik javasolt.

Kirus!
Nagyon nagy gratula, és jól tettétek, hogy nem vártatok fél évet. Nem is értem, miért mondtak ilyen sokat :roll:

Nita! Nyuszi! Kicsi! Melcsi!
Szépen haladtok előre. Melcsi! Húú, te már utolsó perces vagy! Könnyű szűlést!!!

Lyly!
Ez tényleg úgy van, ahogy mondod. Ha akar jön, bármi áron, és ha nem, akkor bármit teszünk, marad, amíg jönni akar. Neked is drukkolok nagyon!

Melisch!
Reméljük, te is úgy jársz mint én, hogy majd jössz a pozi teszttel.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Kép MISI BABA JUL.29ÉN SZÜLETET MEG AFIAM 17.10KOR 3650GRAMM 53CM 37HÉTRE!!!
80olgi

olgi gratula a kis tökmaghoz!!!!!!!!!!
Betti szupi az új táblázat!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Angie!
Köszike!:) Látom durván 1 hónap van köztünk..vagyis pocaklakóink között:)
Te mikor voltál elöször dokinál?

babi! Az elözö terhességemnél csak a cickóim fájtak,de nem az elejétöl fogva...Kírával meg semmi tünetem nem volt:S
Nagyon változó ugy néz ki...

Hu én nem tudom éjjel mi volt velem de alig aludtam valamit :(...na aztán gondolhatjátok min agyaltam..hát a pocaklakón...lehet azért aludtam nyugtalanul :S

Olgi!
Gratula Misi babához!!! :)
Vendég

Kírus nyugi minden rendben van és lesz is a pocaklakódal!!erős baba ő!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

2 hét pihenés jön most nekem! Üdv. Mindenkinek!!!!!
Vendég

Cathy akkor aztán jól pihend ki magad!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Betty:
http://twist2009.blogspot.com
És szép lett a táblázat! Ügyeek vagytok mind a ketten! :D És milyen rendes a férjed, hogy segített!

Én ma voltam a rákszűrésen, majd 2 hét múlva lesz eredmény. Menzinek még nincs jele, ma van a 29. nap. A cicim se fáj. Pedig most nagyon várom hogy megjöjjön, hogy tudjak haladni a vizsgálatokkal. Remélem nem megint valami 40 nap körüli lesz.
Azt mondta a doki, hogy a múltkor, mikor 37 napra jött meg, az lehetett valami kémiai terhesség. Még ilyet nem is hallottam. Állítólag nem tudott beágyazódni.

80olgi: gratulálok a kisfiadhoz!!!!
:D Nagyon édi!

Kép
babicsek

Olgi,
sok boldogságot ehhez az óriásbébihez! 37. héátre nagyon szép pocakot növesztett!!! :D Sok tejcsikét, örömöt, egészséget kívánok nektek!!!

Cathy,
jó pihenést nektek, lehet, éppen most fog összejönni. Nekem már két orvos is mondta, hogy pl. egy langyos tengervizes nyaralás a párunkkal a félidő táján csodákra és BABÁRA képes!!! :lol: Nálunk csak a pénz hiányzik hozzá!!! :evil:

Kírus, drága,
próbálj meg ne aggódni! Bízzunk benne, hogy most minden jól fog alakulni!!!

Angie,
a tavaszi babák nagyon huncutok!!! :wink: Tapasztalat... :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!
Betti!
El is felejtettem írni tényleg hogy szép az új tábli!!!! Ügyik vagytok!!! :)

Nita!
Ugy legyen :wink: !

lyly! Reméljük mi is! :)

Ki-merre volt ma??
Vendég

Olgi Gratula!!!Mekkora lett volna,ha még 3 hetet bent marad?? :shock:
Velünk nem sok semmi,éjjel (fél 4-kor) fel kellett kelnem enni.Ilyen még az életbe nem volt,de annyira éhes voltam,hogy nem tudtam visszaaludni.Anyám szerint a hasam napról napra nő.Pedig minden nap lát.de hova már????Egy néni megállított,hogy ebbe a hasba nem egy gyerek van.Pedig egy,és nem is nagy,egy hete saccolták 3200 gr-ra.
Kicsivel mi van???Ment valahová,csak nem emlékszem??
Nyuszi,igérték hasfotót,este én is rakok,becsszó!!
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Helllllló,hol vagytok lányok????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Melinda: Várom a fotót! :D Hát már nagyon izgalmas minden egyes nap nálatok gondolom. Mikorra saccolják a szülést? Lehet már valamit sejeni?

Velem semmi különös. Még mindig nincs piri, pedig nagyon várom már, még ennyire sosem hiányzott. Ma volt a 30. napom.

Apa vett ma egy heggesztőgépet. Hát csajok azt látni kellett volna mikor próbálgatta. Sajnálom hogy nem volt nálam a kamera. Parázott rendesen. Meg feltette azt a nagy pajzsot a fejére, abban meg nem látta, hogy hol a vas. :lol: Mi néztük messziről, fedezékbe vonulva, de nagy kabaré volt az biztos. És ő akar rácsot csinálni az ablakra. :lol: :lol: De nagyon büszke volt magára, amikor sikerült két vsadarabot összeragasztania vele.

Na megyek zuhanyozni, mert a jó munkáért jutalom jár. :P Már úgyis az utóbbi időben nagyon elhanyagoltam szegényt. Valahogy mostanában nincs kedvem hozzá. Mondjuk ez nem segít a babásodásban, de ez van. Állandóan álmos vagyok. Mit kezdjek magammal hogy ne legyen ez???? Ha valakinek van valami jó ötlete mondja el légyszi!

Kép
babicsek

Angie
örülök, hogy ide is írtál.
Még nem tudom, de valószínű lombik lesz.
Nemsokára kiderül. :wink:

Olgi
gratulálok a babádhoz!
Nagyon cuki!
Remélem knnyű szülésed volt!

Cathy
jó pihenést neked!!!

Babi
köszike a blogcímet!
Most azért szorítok neked akkor, hogy jöjjön már piri!!! :wink:

Kírus
tudod, no para! 8)
Minden rendben lesz!

Mindenkit pusszantok!

betty615

Betty,
az előbbinél lemaradt, hogy KÖSZÖNJÜK a táblicskut, nagyon szép!!!! :D

Babicsek, ez nagyon jó lehetett... :lol: Szóval jutalom a nap végén...? :oops:

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból. Szép volt, jó volt. Bővebben a blogban majd természetesen képekkel csak jussak oda valamikor :? .......

Kírus gratulálok!

Visszaolvastam, de elfelejtettem kinek mit akartam írni.......na mindegy.

Melinda jelentkezz ám majd!

Mindenkinek egy nagy puszi!

királylány

KÖNYÜ VOLT A SZÜLÉS :) BUROK REPESZTÉS UTÁN NEGYED ÓRA MÉG BEÖNTÉST SE CSINÁLTAK MONDVÁN OTT SZÜLÖK MEG A WC :shock: MÉG A DOKI SE SZÁMITOTT RÁ NÉGY NYOMÁS ÉS KINT IS VOLT.AZT MONDTA PÁROMNAK HA MINDENKI IGY SZÜLNE NEM VOLNA SZÜKSÉG NÖGYOGYÁSZRA :D
80olgi

olgi nemsemmi :shock: :shock: :shock: :shock: én is így akarok szűlni!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Kép van,kábel nincs,óóó,lányok,nagy munkába fogtunk,csempézzük a konyhát, (egyenlőre csak a falat), festjük is,szóval nem unatkozunk.
Szülésnek nyoma se,holnap NST,doki,de szerintem nem vizsgál meg.Vagy szoktak ilyenkor???Pityesszel nem vizsgálgattak a vége felé.De az ugye Eger volt,itt nem tudom mi a szokás.
Nekem mindegy milyen szülés lesz,de azért tartson valameddig,ha már 9 hónapja készülök rá.Nem számít ha fáj se.Egyhamar úgyse lesz harmadik... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok, képzeljétek végre megfordult Beni, szépen fejvégű volt az Uh-n. Mondták, hogy nagyon nyugodt baba, nem mozgékony, valószínű ilyen lesz. 1863 g volt, méretei alapján 32 hetesnek fele meg, de nagyon erős szúró fájdalmat érzek néha , akár 12 órán át is eltart...doki nem mond rá semmit!

Melinda: de tuti vagy, vagyis vagytok! Meli hány gramm, csak mert remélem, hogy mi is szépen húzuk majd Benivel a 40. hétig...

Kép
nyuszifül16

Olgi
Akkor jó gyorsan, és könnyen szültél :shock:
Gratula hozzá!!!

Dia
de jó, hogy megjöttetek, már hiányoztál!! :wink:
Reméljük gyártottatok valamit, míg odavoltatok :lol:

Nyuszifül
Örülök, hogy megfordul a kis babyd fejjel lefelé!
Tudja Ő, hogy hogy jobb neki, és neked is látod! :)

betty615

Bettykém gyártottunk ja....... teóriát! :mrgreen: A négy és fél éves jobban bírta mint, mi. Pörgött ezerrel, örültünk, hogy alhatunk..........de majd itthon :!: :lol:

királylány

Szia Dia!
Üdv itthon, aztán gyorsan azzal a gyártási folyamattal!!! :lol:

Nyuszi,
látod, megírtam én... csak türelem kérdése! Nagyon jó hírekkel jöttél, szép nagyfiú van a pociban! Ha a dokid nem mondott semmit a hasszurkálásra, akkor nincs is baj.

Melinda,
a 38. hét végén volt egy méhszájvizsgálat, nagyon óvatos volt a doki, kíváncsi volt, mennyire vagyok nyitva (egy ujjnyira voltam), és aznap éjjel elfolyt a magzatvíz... :lol: :lol: :lol: De nem emlékszem, hogy engem is sűrűn vizsgált volna.

Kép

Kép

Kép
lyly

LÁNYOK KÖSZÖNÖM!!!!MINDENKINEK ILYEN KÖNYÜ SZÜLÉST KIVÁNOK!!!MÉG ÉN SE SZÁMITOTTAM ILYEN GYORSRA :shock:
80olgi

Betty, Lyly: köszike!

Olgi: gratula, nagyon ügyik vagytok!!!! Első baba egyébként?

Nita: írtam privit!

Kép
nyuszifül16

nyuszi válaszoltam is!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: én is!:)

Kép
nyuszifül16

jaj olyan álmos vagyok......pedig most keltem nemrég....... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

3.terhesség viszont 2.baba :)
80olgi

Sziasztok!

Kírus. GRATULA!!! NAgyon drukkolok, hogy minden rendben legyen :)

Cathy: Én szegedi vagyok!!!!!!!!

Meli: Nagyon drukkolok, hogy minden úgy legyen, mint szeretnéd :lol:

Többieknek is pussz!!!!!!!!!

Bocsi, de múlt héten begyulladt a torkom, így táppénzen voltam. Anyuék pedig otthon festettek, férjecském képzésen egész héten. Én főztem mindenkire, és mellette pihentem, és rovamicint szedtem (de csak 6 tablettát a 10-ből orvosi engedéllyel)

Ma voltam 20 hetes uh-n. Minden rendben, egyre nagyobb valószínűséggel kislány!!!!!!!!!!! A placenta nincs valami jó helyen, két hét múlva újra megnézia doki. Mélyen tapadó melső fali. Utánanéztem mit jelent, de nekem nem mondott semmit. Kerózhatok tovább, kex sem tilos... Tehát most még minden ok!

Táblázatba a szülés várható ideje: 2009. dec. 29. Nagyon szép lett :lol:

Kép
kicsi80

Szisztok Lányok!

Nita!
Tőled kérdeznék, mivel neked is volt hematómád, és hátha tudsz nekem megnyugtatót mondani. Ugyanis nekem is volt, a 7. héten látták UH-n először, a petezsák körül egy nagyon vékonyka csíkocska látszott az UH-n. Egy héttel később a doktornő már nem látott semmit, viszont továbbra is barnázgatok. Neked úgy tudom, később szívódott fel. A tied mekkora volt a petezsákhoz képest, és te pecsételgettél? Meddig? Köszi a segítséget.
Vendég

Angi,
bár a kérdés nem nekem szólt, nekem is volt ilyen, a petezsák mellett durrant ki a sárgatest helyén képződött ciszta (remélem, nem írtam hülyeséget), és a 7-9. hét között volt. Azt hiszem, 8 hetes lehettem. Nagyon megijedtünk, de nekem 3-4 nap múlva el is múlt a kis barnázgatás, ma pedig ugye bölcsibe jár a kis végeredmény... :lol:
Mit mond a dokinő, mitől lehet?

Kép

Kép

Kép
lyly

Az UH-s nő hematómát látott, ami a petezsák körül egy kis vékonyka csíkban volt látható (én is láttam, megmutatta) a 7. héten, tehát a petezsákhoz képest kicsi volt. Egy hét mulva a dokinőm nézett meg, és ő már nem látta ezt a csík alakú hematómát. Most beszéltem vele, és azt mondta, nem indokolt további uh vizsgálat, ha nem piros a pecsételés, és nincs görcs. Megemelte a MagneB6-ot 3*2-re, és az Utrot továbbra is kell szednem, napi 3*1-et. Azt mondta, hogy tisztul kifele. Pihennem kell (munkába bejárhatok, mert autóval járok, és ülök egész nap). 2 hét múlva megyek a kombinált tesztre (uh+vérvétel). Remélem, nem történik semmi addig.
Vendég

Angie először nekem is csak csíkocska volt.......de megnőtt 3 cm-re..........közvetlen a baba mellett volt...........kaptam rá.........ROTASCORBINT!!!!!!ez ilyen vitamin készítmény vagy mi......kérdezz rá a dokidnál!!!!!!!
nekem szép lassan felszívódott de nem volt semmi pecsételgetésem!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Voltam uh-n,egy kicsit később szülök.Este jelentkezem!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda épp sms-t akartam írni, hogy mi van veletek.....No jelentkezz gyorsan! :D

királylány

Meli mért szűlsz később?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Köszi az infot. Nekem nem nőtt, sőt, eltűnt. A dokinő ma mondta, hogy valószinűleg tisztul, és nincs miért aggódnom. Én pedig szót fogadok :)

Puszi mindenkinek, és drukkolok a még nem babásoknak!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Uh alapján számolták így,és így az eredeti (kimaradás szerint) így csak 1 nap eltérés van.Uh szerint 22-én,kimaradás szerint 23-án szülök,szóval van még időm bőven.Az aug 13 is uh szerint volt,akkor épp többnek nézett ki a koránál....kis koravén volt.... :lol: :lol: :lol:
Most megyek éhgyomri laborba,indulok is,mert itt hagy a busz.
Ja,tegnap levett valami baktert,nézem a csövem,hát nem is az én nevem volt rajta.Még jó,hogy nekem kellet átvinni a laborba,ott vettem észre,mert a beutaló az oké volt..... :roll: :roll: :roll:
Jah,a méhszájam 1110,az utolsó is lehetne már 1...de a legbelső méhszájam még nincs nyitva.Megvizsgált a doki,a nyákdugóm se jött ki,jól érzi magát a kiscsaj.... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Angie,
ne aggódj, valóban tisztulás lehet, mert ha barnás, akkor azt jelenti, hogy már gyógyul, lassabban ürül ki, van ideje megalvadni. A Rutascorbin egy C-vitamin tartalmú gyógyszer (antioxidáns is), ami a kis hajszálerek (kapillárisok) érfalát erősíti, ezáltal csökken a szakadékonyságuk és a vérzés lehetősége. Pocakosoknál is ártalmatlan gyógyszer.

Meli,
akkor van még egy kis időd. Használd ki!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap délután megjött piri. :D Úgy örülök neki. És egész normális is. Nem ilyen szokott lenni, hanem olyan barnázós, és most nem. Felhívtam az előbb a Kaálit és holnap mehetek is a vérvételre, meg az UH-ra. Az UH 7500.- lesz és hüvelyi. Ezen modjuk csodálkoztam, mert menzi alatt hüvelyi UH nekem ez fura. Tiszta gáz lesz így. Na mindegy az orvos biztos tudja hogy mit csinál. A vérvételre meg 2-szer kell menni, mert lesz egy első éhgyomri, meg utána 2 óra múlva terheléses. A kettő között szeretném letudni az UH-ot. Jaj úgy örülök hogy egy picike lépéssel előrébb lépünk. :)

Melinda: Hát jól érzi magát odabent a kiscsajszi! :) Nem semmi hogy összekeverték a dolgokat. És mit szóltak hozzá, mikor mondtad, hogy az nem a tiéd? Megáll az eszem.

Kép
babicsek

babicsek hajrááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mit szólt aZ asszisztens??csak lapított,meg gyorsan kikisért,hogy az orvos ne hallja,hogy mit mondok,biztos kapott volna tőle.Egy ajtó választja el a nőgyogyit a terhes rendeléstől,és a kettő közt flangál az orvos,egyet innen,egyet onnan hívnak,dokihiány van...
Védőnéninél is voltam,azt mondta menjek már szülni,pont keményedéseim voltak,mikor dopplerezett....
Hajrá Babicsek!!!!!!!
Lyly veletek mizujs????
Melisch tényleg nem néz be mostanság????
Betty,te merre jársz????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Lyly!
Köszönöm! A Rutascorbint recept nélkül is adják? Már mástól is hallottam, hogy a doki felírta, de az enyém nem mondott ilyet. Megemelte a MagneB6 adagomat 3*1-ről 3*2-re. Mellette szedem a 3*1 Utrot.
Vendég

Angie,
recept nélküli gyógyszer, de terhesség esetén feltétlenül ki kell kérni az orvos véleményét, mert nem sima C-vitamin, és egyéb összetevői nem biztos, hogy jók minden terhesnél. Nitánál biztos, hogy mérlegelt az orvos a gyógyszer mellékhatásai és az előnyök között, és az utóbbi felé billent a mérleg. Szóval önállóan NE kezdd el szedni!
A kisfiam is kapta, mert a méztől szétdurrantak a kis erecskék a torkában, és tiszta vér volt a torka (míg rá nem jöttünk, hogy a rengeteg mézevéstől), és 2-3 nap alatt szépen felszívódtak ezek a bevérzések. De az orvos nekünk is max. 5 napig ajánlotta szedni.

Babicsek,
mi is a Kaáliba megyünk szept. 18-án! Most az egyszer örülök a piridnek!

Meli,
megyünk a Kaáliba kivizsgálásra, mert nálunk úgy néz ki, másodlagos meddőség áll fenn. Tiszta happy vagyok ettől... :cry:

Kép

Kép

Kép
lyly

sziasztok,
van itt valaki, aki az első gyermekkel próbálkozik?
oroszlan

Sziasztok!
Na megjöttünk anyóséktól...

Kicsi! Köszi!
Örülök hogy jól vagy! ! :)

Babicsek! Sok sikert!!! Szorítok nagyon 8)

angie! Vigyázz nagyon magadra..pihenj amennyit csak tudsz! :wink:
Vendég

Meli
Én itt vagyok mindig szinte..minden nap!
Nem baj, ha csúszik a kiscsaj, a lényeg, hogy jól érzi magát odabenn!! :wink:

Babi
most én is örülök, hogy normális pirid jött!
És kezdhetitek is a dolgokat, de jóóó!

Oroszlán
üdv.itt!! :wink:
Vagyunk páran, akik első babások, köztük én is! :wink:
Gyere, csatlakozz hozzánk!

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?