Feltéve, hogy a párod időben hazaér! Amilyen gyorsan fejlődnek, lehet, hogy ő maga engedi le az ágyat;)
Mi is nagyon el vagyunk havazva. Megkaptam a konyhára az első ajánlatokat, de még jó hogy ültem
A férjem azt mondta ha ez ilyen draága, akkor választanom kell, a karácsonyi nagy ajándékozás és a bútor közt
Nem tehetek róla, a karácsony nekem olyan hangulatot hoz, hogy a világot odaadnám a szeretteimnek. AMi persze nem jelenti azt hogy ezt év közben nem csinálom... De ha egyszer jó adni:)
Idénre kitaláltam, hogy a felnőttek saját készítésű dolgokat kapnak, csak a gyerkeknek veszünk játékokat...Ők még nem mindig értik, hogy mi a helyzet..De ha nagyobbak lesznek, akkor azt hiszem jön a: "anya-apa sokkal jobban örül annak, amit te csinálsz"
A gyerekszoba áll, számolni kéne:) Az "afrikai part" rész látványtervét megcsináltam a férjemnek, a megjegyzése ez volt: te nem vagy normális..
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
:) Még nem látta a hajó kész tervét:):)
De mindenképpen meg akarom vele beszélni a részlteket, hogy aug 20-tól csinálhassuk.Akkor van szabin és jó lenne ha az oviig elkészülne a szoba..
Még pár anyagot be kell szereznem.. Nem tudjátok hol kapnék zöld illetve világosbarna polár anyagot? Ahol voltam méteráru boltban, ott csak piros meg kék volt:( Nem túl nagy választék..