Reggelt'
Vki kért tanulókutyusról fényképet: hamarosan, csak le volt merülve a fényképező és csak most került fel a töltő hozzá.
Költözés: Hááát.. Jaj, Istenem. Elmondom. Lehet hosszú leszek. Pénteken este felhívta anyósom a páromat és elkezdte zsarolni, hogyha elmegy a lakásból cigányoknak adja majd ki stb. szerencsére most nem hatott ezzel a páromra. Utána elkezdte mondani, hogy én csak kihasználom, mellettem boldogtalan lesz stb. mondogatta, hogy beszélni akar vele, menjen ki hozzá, mert beszélni akar a fejével, mert most nagy marhaságot csinál. Nem beszéltek meg aztán végül semmit. Én viszont utána összevitáztam a párommal.
Az a lüke ráadásul mondta anyósomnak, hogy hol fogunk lakni. Szerencsére konkrétan nem, de hogy Kerepesen nem messze a kistarcsai kórháztól azt igen.
Szombat reggel, párom elment egy adag cuccal a lakáshoz. 7kor nyomja a csengőt vki, mint egy bolond, kinyitom: anyósom az. Beront és elkezdett úgy mocskolódni, mint még én senkit nem hallottam soha -pláne nem istenhívő embert..- A b.zmeg szó ha 10szer nem, egyszer sem hangzott el, én sz.ros voltam, a gyerekem őszerinte senkinek sem kell minek szültem meg és csak ráerőltetem a fiára. Őszerinte visszakönyörögtem magam a fiához, ki akarom használni és elvenni őt az anyjától..
Azt is mondta, hogy soha nem lehetek boldog az ő fia mellett és erről ő fog gondoskodni.
Szerencsére kis idő után lement, ott várta a fiát. Hazajött a párom, jó ideig lent beszélgettek. Olyasmiket mondott neki, hogy ezzel nem tiszteli az anyját ha elmegy, hogy majd meglátja, hogy én kihasználom, mellettem soha nem lehet boldog. Ja és hogy a ház felét ami a nevén van leveszi róla és azt akkor kapja csak vissza ha visszamegy hozzá. Párom szerint ezt azért teszi, hogy óvja őt attól hogy én lenyúljam.
Szerintem egy szimpla zsarolás, mert tudja hogy a pénz nagy úr és így akarja magához kötni a fiát. Ki szeretné ugye, hogy a "mindenem megvan" életből az "albérletes, mindenért megint meg kell dolgozni" korszakba csöppenjen. Utána feljöttek ott még mocskolódott kicsit, de már közel sem olyan durván mint a fia háta mögött. Engem már csak szimplán "ez"-nek nevezett.
A párom mögött a gyereket lehordta mindennek, előtte majdnem sírva közölte, hogy miért nem láthatja a mama a gyereket.
Párom meg bedől neki.. 5 perccel előtte a gyerek egy senkiházi volt, aki csak azért jött a világra, hogy szétrobbantson egy családot. Mindenesetre ennek ellenére elköltöztünk. Volt mit takarítani, tenni-venni itt. De egész jó. Azért most félek a jövőtől. Zaklatni fogja a páromat az anyja, megint ugyanaz lesz?!
A párom szerint pár hónap múlva meg kell próbálni rendezni a kapcsolatot. Én biztosan nem fogok érte semmit tenni, először is el fogom várni, hogy tisztelettel beszéljen velem az anyósom, ne úgy mint egy kutyával. Utána meglátjuk. Meglátjuk, hogy párom egyáltalán elég erős lesz-e ehhez az egészhez... Ha nem én nem tudom mit csinálok.. Még1szer már nem bírom ki azt amin az elmúlt hónapokban átmentem.
Bocsánat, hogy ultra marha hosszú lettem.