Vicuska(és többiek).
háát azt hittük, h már most kell, de aztán elég lesz januárba:)
nagyon nagy gyomoridegem van, a korházból hazafelé végig sírtam.most meg itt ülök a munkahelyemen, és takargatom a szemeim.belefáradtam ebbe az egészbe, nem bírom tovább. szerdai eredmény(összehasonlításkép) jobb o. 1db 16, 1db 11, 1db 10. balon semmi.endo 7mm
mai eredmény, más volt az uhus doki: jobb o. 1db 13, 6db 5mmes.
bal o. 4db 8mm 3db 5mmes. endo 9mm
SZAAAR!
hova tünt a hétfői, h alakulhatott így át???megőrülök!
a dokival nem is találkoztam....
, nem tudtam neki megmutatni a leletet, az uhus mondta h pénteken menjek vissza. persze, aztán hogyan??(munka)kimerítettem a hazugságaimat!
szóval abszolut nem tudom mi lesz mikor megyek vissza, mikor tudok a dokival beszélni!
valami kurvára nincs velem renden.eddig szépen a 12. 14 napon volt pé most meg 3.hónapja elhúzódik most talán ha lesz majd a 20.on.ott vagyok ahol eljezdtem másfél éve. 40napos ciklusoknál lassan, 10napos mensivel.
és nem tudok a dokimmal kommunikálni, h mi a bajom, kéne vmi vizsgálat (vér)stb..semmit.már arra is gondoltam, h ebbe a hónapba se csinálom meg az inszemet, mert annyira ideges vagyok, és semmi értelme.talán az a legnagyobb bajom h a munkahelyen hazudoznom kell, meg stb.. és ezért idegesít, h ne haladok...mert ma is türelmesen megvártam volna a dokit(vártam egy 45 percet azért)de sajna műteni volt), ha nem forog az a fejembe h már 2 órája eljöttem mit fognak szólni stb...(mert ugye kocsival kell bejárnom fehérvárra 2 naponta, az csak 45 perc)
nagyon levagyok törve kilátástalan az egész, még soha nem viselt meg ennyire mint ma.a dokim nagyon elfoglalt,nincs ideje rám úgy ahogy én szeretném, és nem tudunk haladni,kommunikálni.
azért nem lesz több inszem, mert májusba esküvő.ha jövő hónapba még lenne és terhes lennék akkor májusba szülnék. tehát direkt (inszemmel) nem akarok az lenni de ha spontán becsúszik nagyon boldog leszek!!!!!akkor tolódik az esküvő.májusba meg majd folytatjuk tovább az inszemmel(bár én már mennék lombikra),azt h itt és ennél a dokinál azt még nem tudom.nagyon nagy szakember, szimpatikus, és szeretem is, de nagyon kevés ideje van, és nekem is feljárkálni.ha lehetne 4 után semmi gond nem lenne.
gaby! nekem is az utolsó tetszik.