Sziasztok problémások!
Na, végre egy menedék
Nem tudtam teljesen végigolvasni a topicot, de úgy tünik bezsuppolom magam. Mély megnyugvás öntött el, hogy nem csak én pakolok egész álló nap. Csakhogy veled, Rebecca ellentétben, én nem a semmit (vagy a majdnem semmit ) pakolom álló nap. Vagy a világ legrendetlenebb, legkuplerájosabb, legszétszórtabb családjával vagyok megáldva, vagy valamit rosszul csinálok. (de legalábbis lassan ) Hogy én mit pakolok álló nap, az eszméletlen. Mire végigérek egyszer a lakáson, kezdhetem elölröl. Porszívózás után két nappal már fél kiló morzsával van beterítve a kéró, és legalább 3 különbözö folyadék cseppjei vannak a köre száradva. Hetente csak egyszer mosok fel ennek ellenére, de akkor aztán a szürke meghatározhatatlan árnyalatát mutatja a víz. Párom szerint lassú vagyok, és elaprózom a melót. Szerinte pl. tök fölös évente letörölni a szekrények tetejéröl a port, mert a.) úgyis újra poros lesz b.) úgysem látja senki. A hiba biztos az én készülékemben van.
Sznobizmusról legközelebb, Az ajtó tényleg jó, én most A rózsa nevét olvastam el újra, mert volt a tvben. Könyvben persze ez is jobb, mint minden.Ma egyébként tényleg "lassúztam", festés volt nálunk, és ma (meg tegnap) pakoltam vissza a polcokra kb. 1000, párom szerint 1500 könyvet.Persze muszáj volt bele-bele olvasgatni a könyvekbe, felfedeztem, hogy vannak olyan könyveink, amelyeket még nem is láttam, és így persze bö két napba telt felpakolni a könyveket. Na, megint én voltam a lassú...Persze megmagyaráztam, hogy nem lehet azokat csak úgy visszahajigálni. Portalanítani, csoportosítani kell... (meg jókat olvasgatni közben ...
))
Na, most megkérdezte öurasága, hogy regényt írok-e, így illendöen elköszönök, sziasztok, jó éjszakát.
Cseri