Sziasztok!
meg vagyok ám, csak olvasó üzemmódban voltam jelen..
a ma délelőttünk botrányosra sikeredett..
, délután pedig vendégeink voltak..
Matyira rájött valami új őrület..
tök ügyesen öltözik már egyedül, de most pár napja, kész cirkusz a készülődés..
ahogy megkérem, hogy vegye fel pl. a bugyiját, azonnal elkezd sírni, (de olyan keservesen, csak úgy záporoznak a könnyei) hogy nem bírja és idétlenkedik a ruháival, egyáltalán nem figyel oda, csak szenved vég nélkül..
ma reggel 9-kor megkértem, hogy vegye fel a gatyóját és onnantól kezdve 11.30-ig állt a bál..
ekkor már meguntam a dolgot, levetkőztettem és elvittem aludni..
pedig már csak egy zokni hiányzott..
és ezt csináljuk már napok óta, csak eddig el tudtunk indulni..
hát, ma nem sikerült..
de mondtam is neki, hogy nem is fogunk addig menni, míg nem hajlandó öltözködni..
(azért nem kell teljesen egyedül öltöznie, mert segítek neki, ha elakad, csak addig nem segítek, amíg így áll hozzá a dologhoz..
) szerintem az a baja, hogy a muszáj dolgokhoz nincs türelme, és mivel én nem öltöztetem fel, hanem "elvárom", hogy ő is tegyen az ügy érdekében, lázadozik és próbálja kicsikarni belőlem az öltöztetést..
pedig gyönyörűen fel tud öltözni, ha akar, tényleg csak apróbb dolgokban kell kisegíteni..
olyan kis csacsi, mert ahelyett, hogy felöltözne, inkább elszúrja az egész délelőttöt..
ki érti ezt..
hát kíváncsi vagyok, holnap eljutunk-e valahová..
Anhel: Matyi ma reggel ébredés után azt mondta nekem, hogy "Matyi naaagy western lovas lesz"..
megzabálom..
én is a terhességem alatt kezdtem színes ruhákat hordani, és azóta is azokat kedvelem jobban..
cipőügyben: szerintem az a legfontosabb, hogy a bokánál merev legyen, hogy stabilan álljon a bokácskájuk...
én mindig úgy veszek cipőt nekik, hogy kb. egy-másfél centi hely marad még a lábujjak, meg a cipő orra között..
általában egy évszakra elég egy cipő, vagy szandál..
itthon csak csúszásgátlós zokniban vannak, vagy mezítláb..
csak ha kimegyünk akkor adok rájuk cipőt, vagy szandit..
Eszty: minél nagyobb lesz Danó, annál könnyebb lesz az egyensúlyt fenntartani..
kitartás, szuper vagy..
azért ha tudsz gyere közénk..
Dóri: a vashiány is okozhat hajhullást..
örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, igazán rendes gyerkőceid vannak, hogy még külön programot is engedélyeztek nektek..
ha pedig Samu ennyire élvezte a gyerektársaságot, akkor az egy okkal több, hogy elgyertek hozzánk..
Matyi és Ákos is nagyon örül, ha gyerekek közelében lehetnek, szerintem nagyon jól kijönnének Samuval..
Etelka: nagyon csini kismami vagy és a ruhák is nagyon szépek..
nekem két nadrágom volt és három felsőm, de az is igaz, hogy csak melegben volt nagy pocakom, nem is kellett komoly ruhatár..
de szerintem is nyugodtan éld ki magad ez ügyben, ez is hozzá tartozik az "anyai örömökhöz"..
Beagle: örülök, hogy jól vagytok már..
húú, az aranyér kellemetlen lehet..
én is a márkás cipőket veszem a fiúknak..
bár, ebbe az is közre játszik, hogy mindkét törpimnek magas a rüsztje és egyszerűen csak ezeket a cipőket tudom a lábukra adni..
már megvannak a bejáratott helyeink cipővásárlásnál, de amíg nem találtuk meg, volt hogy három hétig koslattunk cipő után, annyira nehéz volt Matyi lábára vásárolni..
hát, igen én is sok olyan ruhát megvettem anno Matyira, ami tök jól mutatott, de soha nem hordta, mert annyira nem volt praktikus..
most már könnyebb helyzetben vagyok, mert Ákos Matyitól sok mindent megörököl..
amúgy meg leginkább használt ruhát veszek..
pláne, hogy a barátnőm használt ruhákkal foglalkozik, úgyhogy tőle szoktam vásárolni, így mennem sem kell sehova..
amúgy legszívesebben mindent megvennék ami megtetszik, de fölösleges, mert nagyon gyorsan kinövik...
tök jó, hogy Dóri így érdeklődik már a kaja iránt..
szerintem kóstoltasd bátran..
Ákos már csülköt is evett..
(bele volt sütve egy hatalmas cipóba) ,majd teszek fel képet róla, ez volt az egyik menü a szüli napi buliján..
most is lesz ilyen Matyi szülinapján, de akkor tarja is lesz még a cipóban..
holnap (most nézem, hogy már ma) írok privit..
na, menek aludni..
szép álmokat..
pussz
Móni