Új privát üzeneted érkezett!

Ja és azért lett Csodababa, mert olyan gyorsan jött, hogy számomra is felfoghatatlan az előzményeink fényében :lol: de csak látja a Jó Isten, hogy mennyire akarjuk ezt a babát és vigyázz rá februárig Nekem :wink:

Amúgy férjemmel Pocakmakinak hívjuk, de ettől már a mamák is fejre állnak, így nem reklámozzuk :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!!!!!!!!!
Ildi ilyen jó hírekre jönni!!!!!!!!!!!istenem de jó!!!!!!!!!!nagyon gratulálok!!!!!!!!!

ma meg kicsit nem jól vagyok.....reggel óta ha jobb oldalon fekszek iszonyat elkezd görcsölni a vesém:::(
csak baloldalt nem érzem......ennyire nyomna a Barnikám?!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

Ezer éve nem voltam itt!!!
Ildi!!!!! Kétszeres topik társak lettünk!!!!! :lol: :lol: Nem véletlenül voltál akkortájt mindenkinek gyanús, mikor aztán én jelentettem be!!!!! :lol:
Óriási Gratula!!!
Én ma megyek a 12.heti UH-ra. Már nagyon várom! Mondtam páromnak, hogy biztos jól van a babánk, mert különben nem növesztene ilyen nagy hasat maga elé.. Kicsit aggódom is, de BIZTOS minden rendben lesz!
Este 18.45-re megyünk, ugyhogy vagy este vagy holnap reggel megírom mi volt! Kérünk majd egy kis drukkot!!! :lol:

Tegnap előtt megcsípett egy darázs, még ma is egy jó tenyérnyi vörös folt jelöli a helyét!!!
És!!! Tegnap ESTE hánytam. Még ilyet. Meg hogy mitől????
Na mindegy, de utánna rendkivül jó volt. :lol:
Majd jelentkezem a hírekkel!!!

Puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
ronci

Ildi
Gratulálok itt is!
Aranyos vagy, hogy meg akartad írni, valahogy éreztem én amúgy, mert folyton azon csodálkoztam, hogy még mindig semmi...hát itt az eredménye! Legyetek nagyon nagyon boldogok!!! :)

Kép
Kép
susytunder

Ildi!
Mi volt a baj Lillával anno?
Gondolom, milyen nehéz volt eltitkolni.
Lillával is ilyen hányós voltál?

Azt mondják, hogy az egynemű terhességek egyformák. Ezek szerint ha nekem hányós lesz a következő terhességem, akkor fiam lesz. Na majd addig Ti bebizonyítjátok vagy megcáfoljátok az állítást :wink:
Ismerőseimnél ez bevált. Szerintetek?

Nita!
Ez nem hangzik valami jól :?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani
Anyukámnak mind a 3 terhesség ugyanolyan volt. Két lány egy fiú lett. Unokatesómnak 2 fia van, mindkettővel hányt. Szóval érdekes. :)

Kinga
Számíthat ránk a srác, esetleg megadhatod a számát is. És köszi előre is.

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Akkor az unokatesódnál ez igaz. Anyukád meg a kivétel volt, aki erősíti a szabályt :lol: :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Ildi, de jóóóó. Még hogy Te Mankára gondoltál, mint meglepi kismama a topicból :wink: :lol: Nagyon örülök Nektek. A rosszulléteket sajnálom, a fáradtság meg csak elmúlik most már...

Susy, Te hogy érzed magad? El kellett menned dokihoz, vagy már jobban vagy?

Gani, akkor ma este végre pihenhetsz egy nagyot! Kicsit irigyellek érte :oops:

Nitácska, úgy látszik, ez egy ilyen nap. Én is fekszem ma, amennyit csak tudok, mert nagyon szarul vagyok. Eléggé görcsöl a hasam, meg szédülök, hányingerem van :cry: Még szerencse, hogy Mincsi mindig jelentkezik, hogy ő még jól van :) Pihenj sokat, és vigyázz magatokra!

Ronci, a drukkok mennek, aztán majd jelentkezz, hogy mi volt a dokinál. Presze a pocakfotóval, mert megígérted :wink: Marcival én is este hánytam. Megjegyezted, hogy mit ettél este? Én a kacsamájas szendvicset dobtam mindig vissza anno...

Gani, ezt nem tudom, mivel két külön nemű gyerkőcünk lesz. De egyikkel sem voltam rosszul.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás Barnus is megállás nélkül rugdos...bár most épp alszik!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Brigi!
Marcival nem volt másabb? Vele hánytál nem?

Arra gondolsz, hogy mivel nincs Bogi itthon, így pihenhetek?
Bogi miatt sosem voltunk fáradtak. Egyikőnk sem. Ő mindig hagyott maga körül mindenkit pihenni.
Ti éjszakáztok?

Anita
Kép

Kép
gani

Ildi!

Gratulálok!!!

Most már nekem is oszthatnának egy babát, kész a konyhám, előszobám.
Pedig én már 9éve szeretném!
Nem látják még mindig odafent???
Vendég

Gani, nem voltam hányós Marcival sem. Egyetlen kaja jött mindig ki belőlem, a mai napig nem tudom megenni. Miután leálltam róla, nem volt semmi bajom. Most még ennyi sincs :lol:

Mázlitok van Bogival, néha cserélhetnénk... Nálunk apa a héten döntötte el, hogy leszoktatja az éjszakai kelésekről. Egyre hígabb tápszert adott neki. Nekem eddig 1-max 2x kelt fel, de heti 1x átaludta az éjszakát. Hát most éjjel én 5x keltem fel hozzá, a hajnali etetésre nem is emlékszem. :? De "csak" 2x kapott enni. Apa jól elrontotta, pedig már kezdett alakulni :twisted: Remélem hamar visszaáll az eddigi állapot...

Nitácska, az enyém is alszik szerencsére. Ráadásul mindkettő :lol: Most nem is esik jól, ahogy rugdossa a pocakomat :oops:

Szilvike, küldjük a pozitív energiákat a babához, jó? Rajtunk nem múlik, ugye csajok? :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
Akkor nálad sem igaz ez az "állítás".
Nem irigyellek az éjszakázásokért :roll:
Gondolom jövőre Én is megtapasztalom :? Még reménykedem, hátha a tesóbaba is olyan jó alvókával lesz megáldva mint Bogi :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Köszi lányok mindenkinek :lol: :lol: :lol:

Brigi, a táblit meg külön :lol:

Én Lilluval 40. hétig hánytam, mindentől, de igazából mindig szagundor okozza(ta) a rosszullétet (akkor is/most is)...
Kíváncsi vagyok, most hogy lesz...

Viszont cserébe Lillu első naptól átaludta az éjszakát 2-3 3 hetes periódust leszámolva :wink: Nem hiszem, hogy még egyszer ilyen szerencsénk lehet :shock:

Szilvike, elirányítom arra felé is a gólyát, jó??? csak pozitívan... mi drukkolunk hozzá. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Susy Nektek jó nyaralást, aztán meg hozzuk össze azt a gyerektalit jó???

Ronci Neked meg megy a drukk az uh-oz. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
Nagy nagy gratula. Ez nagyon jó hír. :D

Szilvike
Drukkolok neked és a többi csajhoz csatlakozva pozitív energákat küldök.

Hát én nem tudom mennyire igaz ez a hányás dolog ismétlődés azonos nemű gyerekeknél. Anyukámnak két lánya van, velem semmi gond nem volt, huginál hányt.

Reggel kora hajlanban keltem. De meglepően gyorsan végeztem. A vérvételen húztam sorszámot. Közben az adatrögzítős lány kiszólt, hogy van kismama, mert akkor soron kívül mehet. Én meg ott tébláboltam, mert nem tudtam eldönteni, hogy most kismamának számítok vagy sem. De végül győzőtt a hányinger és inkább odamentem az ablakhoz. :lol: A lány megkérdezte, hogy kismama. Mire közöltem, hát ha minden igaz. :lol: :lol: Furcsa még nekem nagyon. Persze a vérvétel nem ment megint egyszerűen annyira mélyen ülnek a vénáim. Mindkét kezemet megszúrták. Aztán elküldtek még EKG-ra, 17-én pedig megyünk uh-ra.

Szilvi
Kép
szisza75

Sziasztok!

Ildikó, hatalmas gratula!

Anita, a vendégkör, meg a viselkedés, meg a hangulat. Nem szeretek feltétlenül kisestélyiben vacsizni :roll: De jó volt, tényleg. És az esti pincérünk az nagyon aranyos volt.

Susy, küldtem.

Szilvike, remélem, sikerülni fog neked. Sokat gondolok rád és biztosan összejön az a pici. El tudom képzelni, mit érzel, vagy mégsem, mert nem teljesen uaz a helyzet. De szorítok neked nagyon.

Jó hétvégét!

K.

Kép

Kép
kinga82

Megjöttünk az Uh-ról... Annyira ficánkolt, hogy alig lehetett megmérni. Non-stop, megállás nélkül..Minden rendben vele, kaptunk 3fotót, majd fotózok egyet és bemásolom, de már csak holnap...
Jó éjt mindenkinek!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Na útra készen vagyunk, holnap reggel indulunk. Nem tudom mikor kerülök elő, mert miután haza jönnénk rá két napra két napig nem lesz áram nálunk, és lehet, hogy tovább maradunk.

Képzeljétek ma egy iszonyatos nagy pók szaladt a folyosón a szőnyegen. Úgy ordítottam, apa azt hittem, hogy világ vége van. Ekkorát még sose láttam, és nagyon undorodok tőlük. Csak azt nem tudom hogy jött be. :roll:

Ronci
Még szép, hogy minden rendben!
:wink:

Szilvike
Nagyon drukkolok neked!!!!

Ildi
Köszi, ha haza jöttünk megbeszéljük a talit, ok? :)

Vigyázzatok magatokra, és a babákra, jót ne halljak rólatok!
:wink:

Kép
Kép
susytunder

Az egynemű terhességre csak annyit, hogy nálam az első kettőnél a wc-be költöztem (lányok ). A többinél meg még sem környékezett ( 3 lány , 1 fiú ).

Roncika: várjuk az UH képet :wink:

ILDI: GRATULA A BABÁHOZ Kép MARADJON VELED 9 HÓNAPIG :D

Kép
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Most még nem volt időm visszaolvasni :( De majd olvasgatok!
Tegnap kertipartin voltunk, ma itthon szülinapozunk!
Holnap meg megyek a tandemugrásra :lol: :lol: Még nagyon bátor vagyok :D:D

Kép
encsike87

Encsike!!! Boldog születésnapot!!!!

Kép
Kép
ronci

Na visszaolvastam!

Ronci, köszönöm szépen! Örülök, hogy minden rendben van veletek! Pocifotó hol van? :)

Kinga, igen, az eléggé idegesítő, amikor már kisestélyiben kell vacsizni... :roll:

Susy, már nyaraltok, de azért így utólag is jó nyaralást! :)

Ehhez sajnos még nem tudok hozzászólni, hogy melyik terhesség milyen tünetekkel jár! :lol: Majd későb :):)

Ildi, remélem most nem fogsz a 40. hétig hányni, de azért jó alvó babátok lesz :wink:

Most megyek lefekszem, mert holnap tuti egész nap izgulni fogok:D

Kép
encsike87

Encsike boldog szülinapot!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encsike!

http://videa.hu/videok/kreativ/szuletes ... MFO6wy6Y5K

Aztán beszámolót kérünk majd a mai napról! :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Encsike, boldog szülinapot kívánunk!
az ugrásról meg várjuk a beszámolót :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

köszönöm a köszöntéseket! :)
Gani, a video nem semmi :D:D

Tandemugrás: Iszonyatosan jó volt! :):) Bár a szabadesés első pár pillanata igen hülye érzés, de utána ha már kap levegőt az ember, akkor nagyon szuper! Kb 200km/h sebességgel zuhantunk akkor úgy 2000 méteren keresztül. Az ernyőt amikor kinyitotta, akkor rántott egy nagyot, de nem vészes :D Utána már szépen siklottunk csak :) Nagyon élveztem!
Csináltak róla egy DVDt, majd megpróbálom valahova feltölteni....

Mit csináltatok hétvégén?
Nincs túl jó ideje annak, aki most ment nyaralni :? :?

Kép
encsike87

Köszönöm a drukkokat!

Én péntek indulok nyaralni, de sajnos a szlovén-olasz tengernél is felhős esős időt mond pont akkorra, 28fokkal:(

Encsi Boldog Szülinapot utólag is!!!
Vendég

Sziasztok!

Ildi!
Nagy gratula csodababához!

Encsi!
Utólag is sok boldog születésnapot!

Hékás!
Kérlek, vedd ki a dőlt betűmet a táblából. Apával azt beszéltük meg, hogy megvárjuk a decembert, addigra kiderül mi lesz a munkahelyén - nem szeretnénk két szék közül a pad alá esni. És babóca meg nem nagyon akar kopogtatni, megpróbálok nem görcsölni.

Még ritkábban fogok jelentkezni, remélem decemberre már csak én maradok üresen a táblában :D .

Mmanya
mmanya

Sziasztok!

Encsike!
Örülök neki, hogy tettszett az ajándékod :lol: Élmény olvasni, amilyen elánnal írsz róla :wink:
A videót pedig várjuk majd valahol, valamilyen formában :!:

Anita
Kép

Kép
gani

mmanya!
Miért jössz ritkábban? Attól, hogy csak később szeretnétek a babát, még gyere! Mi sem tervezzük egyenlőre a próbálkozást. Sőt! Nekünk lehet, hogy csak a 2011-es év lesz a befutó. De ha már itt vagyunk...
Gyere sokszor!:wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Mmanya, Szilvike, köszönöm! :)

Mmanya, attól még gyere mert csak későbbre tervezitek!

Szilvike, remélhetőleg ott jó lesz az idő és nem felhős.... a 28 fok még jó is lenne a napsütéssel.

Gani, majd este megpróbálom valahova feltenni és akkor leírom a címét. Igazából azóta folyton ezen jár az agyam és mindenkit ezzel a témával piszkálok, mert annyira nagy élmény volt, hogy szerintem nem lehet elmondani, ki kell próbálni :D

Kép
encsike87

encsi én is várom a videót!!!!!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szilvike, addig és ott még lehet jó idő :lol: :lol: :lol:

Encsi, én egyelőre csak a videoban gyönyörködöm, ki nem igen próbálnám :wink:

Lányok van kiskönyvem, bár borzasztó ronda, de most örülök neki :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi tegyél rá boritót............én is befedtem!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy :!: nem használtad fel a torrent meghívót :roll:

Encsi Boldog szülinapot !!!

Kép
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk,sajna nem tudtalak végigolvasni Titeket,amióta nem voltam,de pótolom,ígérem!

Először is: SZISZA,ILDI! NAGY-NAGY GRATULA NEKTEK A BABÓHOZ!!!!!

ENCSIKE! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT ÍGY UTÓLAG IS!!!!

Egy pár mondatban a nyaralásról! :lol:
Ha nem haragszotok képet nem rakok ide,de az iwiw-en van fennt.Akivel ott még nem találkoztam,szívesen veszem ha bejelöl: Nyuzó Szilvia,Gyöngyös. Egy van belőlem! :lol: :oops: :wink:
Szóval az időt pont kifogtuk,szerdától szombatig nagyon meleg volt.Vasárnap mikor jöttünk el,akkor hűlt le kicsit a levegő!a kaja nagyon pazar volt,reggeli és vacsi svédasztalos,nagyon sokat ettünk! :oops: :lol: Még nem mertem ráálnni a mérlegre! :oops:
A szálloda is nagyon szép volt,meg voltunk vele elégedve.Volt a csomagunkban masszázs is,de sajna engem nem vállaltak be,nem volt kifejezetten kismamamasszázsra kiképezve! :cry: Csak ezt az egyet sajnáltam.De az én részemet,időmet így a párom kapta és dupla idejig masszírozták! :wink: :lol: Jól járt velem! :wink:
Sokat kirándultunk.Voltunk Sopronban,Fertőrákoson,Fertő tónál,a fertődi Esterházy Kastélyban,Héderváron és sétahajókáztunk egyet Halászin. Szóval szupi volt minden! :lol: 8) :lol: 8)
Csak nagyon hamar eltelt ez a 4 nap! :roll: :shock:

Na,most elteszem magunkat holnapra!Jó éjt! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó, Surmi köszönöm szépen :)

Szikszó, örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok! Párod tényleg jól járt veled, na de tuti nem csak a masszázs miatt :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Én még nem jelöltelek be iwiwen, de mindjárt megkereslek :)
Pontosabban még senkit sem jelöltem be...

A videó meg töltődik a youtube-ra, majd ha kész lesz leírom mi a címe, mert párom csinálja, így a címét sem tudom :D:D

Nincs ma valami szép idő.... :cry: Nagyon utálom ezt! Reggel már arra ébredtem, hogy kopog az eső :evil: Én este megint úgy kidőltem.... nézni akartam volna a Szökést, erre nem elalszom előtte a reklám alatt ?! :D:D Azt hiszem, le kell töltsem, ha meg akarom egyszer nézni :lol: :lol:

Kép
encsike87

Nita, én is erre gondoltam! :lol:

Sziszkó, mi is errefelé jártunk nyaralni, meg Héderváron voltunk júliusban lagziban is :wink: szép helyek, örülünk, hogy jól éreztétek magatokat :wink:

Majd én is megkereslek az iwiwen :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Szisz jó sok helyen jártatok!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziszkó!
Mázlista a párod :lol:
Megnéztelek titeket a wiwen. Szépek vagytok! Jó fotók készültek :wink:

Minket is jelölhettek. Győriné Golyán Anita és Győri Boglárka néven vagyunk fenn.

Anita
Kép

Kép
gani

Ildi!
Milyen most a kiskönyv?
Nekem a babás elejű volt anno.

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Köszönöm a bókokat Lányok,aranyosak vagytok! :) :wink:

Ildi,Encsike!
Visszajelöltelek Titeket! :lol: :lol: :lol:

Encsike!
Nagyon szép helyeken jártatok,megnéztem a képeket! :lol:

Ildi!
Te pedig nagyon szép menyasszony voltál! :lol: :lol:

Gani!
Most a kiskönyv sima fehér.Olyan snassz! :roll: :?

Nálunk is f@s idő van,esik az eső! :? Mondjuk nekem ez jobb,mint a nagy hőség! :roll:

Ronci!
Örülök,hogy minden rendben Veletek! :lol: :lol: :lol:
Hol a beígért uh és pocakkép? :wink: :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

http://www.youtube.com/watch?v=B41WUyb13PQ

Ez a video címe, otthonról írok majd :)

Kép
encsike87

Encsike: klassz voltál :D ez egy csoportos tandem ugrás volt?

az a többi ember a helikopteren is arra várt? Mennyibe kerül?

Kép
surmi
kockasfulunyul

Encsike nem semmi :shock: :shock: :shock: :shock: én tuti rókáztam volna :shock: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Encsike, boldog szülinapot!
Nagyon jó a videód, hatalmas élmény lehetett.

Sziszkó, megyek iwiw-re és jelöllek, megnézem a képeid. Sőt, már meg is tettem: nagyon jók. Hatalmas a pocid :)

Anita, téged/benneteket is! :)

Mmanya, attól még jöhetsz. Ki tudja, mikor jön össze amúgy is egy baba :)

Megyek, összepakolom a vacsimaradékot. Fogyókúrázom, egy hülye villámdiétával, hogy enni is tudjak a ruhában, amit a barinőm esküvőjére vettem. Kikészít. :twisted:

K.

Kép

Kép
kinga82

Surmi, igen, mindenki arra várt, hogy ugorjon, de ez úgy van, hogy több ilyen társaság van akikkel lehet ugrani, és így egymás számára ismeretlenekkel megy a helikopter fel, aztán mindenki ugrik az emberével :)
35.000 Ft volt, DVD-vel. Nagyon drága, de egyszer ki kell próbálni :)

Nitácska, nem hiszem, hogy tudtál volna rókázni :D Olyan nyomás van az emberben, hogy még ami kijönne, azt is lenyomja:D:D Én hányós vagyok, de semmi bajom nem volt :)

Sziszkó, szép helyeken jártatok! Nagyon aranyosak vagytok együtt :wink:

Fáj a fogam :(:(

Kép
encsike87

Encsike ha te mondod!!!én hiszek neked!!!!!
:) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?