Új privát üzeneted érkezett!

Egerecske,drukk!!!! :D
Vendég

Bridget,
csodálkoztam is, hogy odakint akartok lombikozni! :roll: (barátnőm nővére Amerikában csináltatott 3 lombikot - ebből van egy 4 éves kislánya -, és most félévenként hazarepül a pesti Kaáliba KP-hez kistesóért (most volt itt a 2. lombik, eredményre vár)

Tanács: pesti Kaáli!!!!!!! Csak egyet sajnálok, hogy nem rögtön ott kezdtünk!!! (Péterfy meddőségi ambulancia, Schöpf-Merei Huumán-Reprod. részleg, Nyírő, Sote II - ezeket jártuk mind végig, teljesen fölöslegesen!!!!! :( )

Egerecske,
nagyon drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++

Mzsani,
gratula!!! :D (AFP-t kéretik magasról "letisztelni"! :? , semmit nem jelent!!! Engem is a Csajok nyugtattak meg, hogy enyém AFP: 22,53, MOM: 0,67 bár alacsony, de nincs jelentősége)

Skrisz,
itt is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Zsani,
nekem az eredményeim:
AFP:117,8 ng/ml
3,6 MOM
... de nekem a 16. hét 6. napján vették le.
Nem tudom, hogy van-e olyan ilyenkor egy bizonyos heti 'mértékhez" mérik illetve viszonyítják a kapott adatokat.

Szerintem nekem ezekhez az értékekhez 'beteg babát kellett volna" szülnöm, de ehhez képest Bogica édes, cserfes, életrevaló kis nőszemély. :D :D :D :D
Talán annyi jele van, hogy 'nyitott hasfal vagy nyitott gerinc" gyanus volt, hogy a fenékvágása felett van egy kis gödröcske ami kicsit kékes. Gondolom az érhálózat miatt.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Zsani,
ha kell tudok adni egy genetikais doki elérhetőséget, de sajnos nem tudom, hogy hol dolgozik amióta bezárt a Schöpi. :?:

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz
Irtam privit Harcimokusnak es meg1szer koszonom a segitseget :wink:

Till
Ne is mond eszmeletlen draga...de mi ennel kicsit kevesebbre szamitottunk...ami szinten ngyon draga de aba meg belement apacska viszont tegnap az az ertek 50%kkal nott :shock: az meg mar marha sok :roll:

Azt hiszm a dontes nem volt nehez az mar tuti,hogy Kaali-ba megyek!De a dokik kozott meg nem tudtam donteni...abban meg jol jonne egy kis segitseg...mert az egyik barinom pl minnel gyorsabban oda akart jutni es a leghamarabbi konzira ment el ere kifogott egy nem valami jot...es mar banja,hogy nem vart inkabb most meg atszeretne menni o is Krizsahoz :? de 6honapot en nem tudok ra varni es jon lassan a kari is :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,itthon van biztosításod?Tehát TBre megy majd,vagy fizetnetek kell?

Biztos jönnek a csajok,és elmondják ki melyik dokira esküszik :wink:
Vendég

Nyulaszka!
mit keresel itt? :D :?: :D :!:
dezsina

Nyulasz
Igen van biztos mert fizetem minden honapban :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Árnika!
igazából miattad jöttem, hogy akkor holnap tesztelünk vagy mi lesz? de nem láttalak az előző oldalon sem...
remélem reggel benézel!

Nyulasz!
visszaolvastam.
Nekem nem esik le olyan könnyen az állam.... Nekem kémeim is vannak 8)

Zsani!
nagyon örülök Nektek!!! Mi is spontábabára hajtunk... :wink:

Skrisz már nincs szabadlábon ugye?
dezsina

Dezsinám,én még itt :D ...ezt nem jelentették a kémeid? :lol:
lesz teszt?Tudod mennyire drukkolok!!!

Bridget,akkor viszont sor vége,az tuti :? kiváncsi vagyok Harcikával mire jutsz majd...megírod?

Skrisz éppen szül...már reggel óta,azért van még mindig a gép bekapcsolva,várom a híreket róla...
Vendég

Skrisztől most jött üzi:
6:50-kor császárral megszült!3360 g, 54 cm és gyönyörű!

Gratulálunk!
Gyors felépülést, sok tejcit kívánunk!
Isten hozott Esztikém! Boldog szülinapot neked is!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Dezsi neked nincs otleted? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nyulasz
Mer ha fizetunk akkor mennyi? :roll:

Skrisz

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Skrisz, millió gratula Eszterhez!! Sok tejcsit és gyors felépülést!!!

Kép
kata05

Baba,
gratula Skriszéknek.!!
Eszterke üdv itt. :D :D

Reggel vagy délután szült?

hajnoca
Dunakeszi

A kiscsaj hasonlo,mint Skrisz avatarja :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[b][color=orange]Isten hozott kicsi Eszter ezen a nagy világon! Légy boldog ember szüleiddel együtt!!!
Skrisz, nagyon ügyes voltál, hatalmas gratula!
[/color]
[/b]

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

[quote="nyulasz"]0 írta:nyulasz9.08.07. 06:05 :lol: igaz csak fél7kor indítják,de ha éjjel Eszter meggondolná magát,akkor még tutibb lenne :D

Nyuszkó,
majdnem bejött!
Csak az utolsó nulla van rossz helyen!! :lol: :lol:
Az ötöslottót nem akarod megmondani? Megosztom veled, ha megnyerem. :wink: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Zugolvasotok jelentkezik Skrisz miatt! Oriasi gratulaciom nekik!
Sok boldogsagot, tejcit, egeszseget kivanok nekik az uj eletukben.

Isten hozott ANYA!!!

Magi
Vendég

[quote="hajnoca"] írta:hajnoca
[quote="nyulasz"]0 írta:nyulasz9.08.07. 06:05 :lol: igaz csak fél7kor indítják,de ha éjjel Eszter meggondolná magát,akkor még tutibb lenne :D

Nyuszkó,
majdnem bejött!
Csak az utolsó nulla van rossz helyen!! :lol: :lol:
Az ötöslottót nem akarod megmondani? Megosztom veled, ha megnyerem. :wink: :lol: :lol:

Aztaaaa, Nyulasz, a Jós!!!! :shock: :D :lol: Nem semmi!!! :wink:
Hajnóca, de jó az emlékezeted! :wink:

Skrisz, itt is HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

Bridget,
biztosan mindenki jön majd és szívesen ajánlja a saját orvosát! :P
(Mi is - mint annyian - Krizsa dokira pályáztunk, de esélyünk nem volt rá. A barátnőm Kovács Péterhez járt, és miután (erős PCO-s a lány, egy hormon sincs a helyén :shock: ) sima monitorozott ciklusban sikerült KP javaslatára otthon összehozni a babát, mi is KP-hoz jelentkeztünk be! Nagyon jól döntöttünk!!! :D Preciz, kedves, szakmailag és emberileg nekünk tökéletesen bejött! :wink: Rendbe rakta az előző "kollégák" által szétrongált petefészkeimet, 2 inszem és 2 lombik volt nála)

tillidian

Till
Nem baj az ha valaki az orvosat ajanlja foleg ha nyugodt szivvel tudja ajanlani :) a barinom pl. Sz.G hez jar a Kaaliba es nem ajanlja egyaltalan :roll:

Mindenki utan utana olvasok hetofn majd telefonalok is aztan meglatjuk mi lesz :roll:

Baba
Kép Egy napon vana szulcsinapcsitok Eszterrel :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nyulasz
Majd megirom persze :wink: bar hetfoig nem tudok telefonalgatni semmit sem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Skrisz,itt is Isten ozta Eszter babát! :D

Nem igazán jött be a jóslat,mert a 6 óra 50 az este,tehát 18 óra 50...de a lényeg,hogy a kiscsaj idekinn :D

Dezsinám,Árnika drukk,ha teszteltek ma!
Bébike,neked is!

Bridget,azt nem tudom,ha fizetitek,akkor mennyit kell várni :roll: de ez is egy gondolat volt,lehet akkor gyorsabban mennek a dolgok...persze ez itthon sem olcsó,bár az usához képest jobbak az árak,de ha hozzáadod a repjegyet,a szállást meg egyebeket,lehet már milla fölött lennétek.

A kaálit ma is fel tudod hívni,délelött biztos benn vannak,de én inkább megvárnám először Harcimókus válaszát.
Vendég

Ja,és van aki meg Sz.G-re esküszik :wink:
Vendég

Bridget, nekem is Till dokija volt, én bár elsőre babát csinált, volt amivel nem voltam megelégedve (Pco, pajzsmirigy alulműksz, figyelembe sem vette).
Sz.G-ről én is jókat hallottam.

Mzsani, gratula a babához! És semmi baj az Afp-del!

Szegény Skrisz jó sokat vajúdott. Tesóm mondja mindig hogy az indított szülések 80%-ának császár lesz a vége. Lassan hiszek neki.

Tegnap voltam dokinál, minden rendben, babám megint fejvégű, kezdek félni, h a köldökzsinórt magára tekeri. És kb 3 kg.
Magzatvízem már csak leheletnyivel több.

Kép
kata05

Kata,ez jó hír,persze reméljük,hogy nem csinál Lőrinc baba sálat a köldökzsinórból. :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Bridget, ha nem TB-s a lombik, szerintem nincs komoly várólista, kezdhettek. A számlán, amit kapni szoktunk, olyan 400 000 Ft körüli összeg szerepel, ami a stimu alatti uh-k és a punkció+ET költsége. Plusz persze a gyógyszerek és az itthontartózkodás költségei.

Dokik a Kaáliban: szerintem mind jó. Krizsának van némi kultusza, de talán ő még mindig le van tiltva, vagy nem is tudom...
Kovács dokival én egy uh-n találkoztam, abszolút humánus, kedves és alapos, nagyon emberi, és ami nekem végtelenül szimpatikus, hogy személyesen kijön a váróba behívni a soron következő párt, és keresztnevén szólítja őket (persze lehet, h a kartonról lesi le, de akkor is). Kovács doktornő is hasonló, róla is azt mondják, a végletekig alapos.
Bernárd doki nekem nem annyira jön be, de pl. Puszi nagyon kedveli, nem annyira lelkizős doki, de alapos. Az én dokim Szmatona, én nem esküszöm rá, de elégedett vagyok, elmond mindent, és van türelme az extra kérdésekhez is. (nála pl. azt vettem észre, jobban veszi ill. lazább, ha egyedül vagyok, férj előtt kicsit merevebb)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Skrisz, itt is gratula, Isten hozta Esztert!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Imola üzeni, hogy drukkokat kér...
Este 11 óta a szülőszobán van... elég erős görcsei voltak... még nem tudja mi lesz....
Vendég

Mabe, nagyon drukkolok!!! De vártad a 35. hetet, mintha érezted volna!

Kép
kata05

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkantásra futja, dokihoz kell készülődnöm...

Skrisz: gratulálok!!! :-D

Mabenak ezer drukk!!! (Jesszus, most kész vagyok, napra egyidősek vagyunk, parázok :oops:

Majd jövök estefelé!

U.i. Nyulaszka, Tőletek most elköszönök, hátha közben befektetnek a kórházba :-) mármint Titeket 8)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, nyugi!++++++++++

Mabe+++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Most jött!

"10:15-kor megszületett Imola 2860g és 48cm. Anya és lánya jól van!"
Vendég

Sziasztok!

Árnika kért ,hogy smst tolmácsoljak: 12dpo teszt nega
majd jön!

Mabe drukkkk!!!!!!!!!!

Kellemes napot!
Vendég

Skrisz, Mabe

Szívből gratulálok nektek!!!!! Gyors felépülést, és sok-sok tejcsit kívánok!!!!

Kép
Vendég

Mabe, gratulálok!! Sok tejcsit és gyors felépülést!!

Szezso, nyugi!! De látod Imolának is milyen szép súlya lett!! (én is csak 4 nappal vagyok mögöttetek).

Árnika :( .

Kép
kata05

Sziasztok!
Micsoda hírekre jövök, két babánk is lett!
Isten hozott Eszter és Imola!
Gratula a újsütetű anyukáknak!

Árnika!
Sajnálom a tesztet!

Egerecske!
Tüszőérlelő energiákat küldöm!

Dezsi?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!

Ez nem semmi! 2 baba! :D

Imola és Eszter, Isten hozott Titeket! A büszke szülőknek szívből gratulálok! Kép S

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Egyébként Tesóm is kb annyi idős terhes, mint Mabe. Ráadásul el is utaztak a hétvégére.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!

Ágota,7Kincs köszi az infót!

Mabe,Isten hozta Imolát!!! :D ...micsoda történések :D lányok,nem ér ám mindenkinek beelőznie...én is akarok már szűlni!!!

Szezsó,még szabad hétvégét kaptam :D

Árnika,a fene,nagyon sajnálom :(

Voltam benn Skrisznél,és láttam egy tüneményes virágszál kisasszonyt És a büszke nagyszülőket,akik ott sertepertéltek a pici körül...nem akartam sokáig zavarni,csak tisztes távolságból megcsodáltam Esztert Skrisz még eléggé fáj,de azt mondta a tegnapi nap nem volt azért annyira gáz,mert kapott epidurális érzéstelenítést.
Kedden mehetnek haza.

Nekünk az nst rendben volt,mocorogtak is rendesen,aztán abban maradtunk,hogy hétfőn fél7-kor becuccolok a kórházba.Benn a vérnyomásom 130/80 volt,hol van már a 90-100/60-as érték,ami végig volt a terhesség alatt Mire hazaértünk bokám nagyon bedagadt,és az itthoni felkaros gépen 148/87-et mértünk,remélem nincs gond,csak a meleg.

Kata,gondolom te tegnap nem taliztál Skrisszel.Mikor mész legközelebb?Gratu a 35.héthez!A dokiddal összefutottam,annyira pozitív kisugárzása van,viccelődött azon,hogy hogyan vagyok,mert szerinte voltam már jobban is :lol:

Dezsinám?Bébike?

Egerecske,mai drukkok!!!

Ditke,te hogy vagy?
Vendég

Nyulasz, nem taliztam tegnap Skrisszel, csak hallottam ahogy az irodában róla beszélnek(hogy igényelt alapítványi szobát, de a végét nem hallottam hogy kaptak esetleg).
Kedden megyek nst-re de még a magánba, aztán ki tudja, ahogy itt az események folynak, de ha arra járok meglátogatlak!!
Dokim vizsgált téged?
Azért ha ma még mérsz ilyen értéket, akkor egy hívást megér a dokid felé, nehogy probléma legyen.

Kép
kata05

Kata,Skrisz asszem alapítványiban van,de kétágyasban...legalábbis mintha lett volna benn wc meg zuhany,de nem is igazán figyeltem.Nem volt vizsgálat,csak nst,a folyosón futottunk csak össze a dokiddal.
Vendég

Kaptam MMS-t Imolától....

Kép
Kép

Annyira szépek :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Skrisz, Mabe
Nagyon nagyon ügyesek voltatok!!! :lol: Gratulálunk a csöppségekhez!!! :D
Imoláék milyen szépek és kisimultak vagytok! :D

Nyulasz
Te jössz. :D

Kép
vizkriszisback

Imolák: gyönyörűek vagytok!

Bri: én Bernárd dr.-hoz járok. Eléggé hangulatember, viszont rendkívül alapos! Váltani akartam az 1. lombik után, de most már nem váltanék, mert tényleg alapos és lelkiismeretes! A stílusát megszoktam, a szakmaisága fontosabb nekem. Bár velem nagyon kedves, megkedvelt.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Mabe, gratulálok!

Nyulasz, irigy vagyok, több okból is.

babaimádó
Kép
babaimado

Aztamindenit, micsoda történések!!!!!

Mabe,
szívből gratulálunk, sok boldogságot Nektek! :D :D :D
Gyönyörű ez a Kislány!!! :D (és nem is látszik, hogy korababa :roll: )
Mabe mikorra volt kiírva? :roll:

Árnika,
nagy ölelés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Folyt. köv!!!!!!!

tillidian

Halihó!

Mabenak is gratulálok :lol: nagyon szépek vagytok!!!

Nyulasz: elköszönés storno ill. elhalasztva :lol: Akkor Te egy szabad Nyúl vagy :-D

Bridget: szerintem a hiszterot csináltasd meg kint. Mondjuk én az itteni kórház várólistájából indulok ki, nekem anno fél év volt a várakozás a lapar+hiszterora :roll:

Puszi: ki az a Gyuribácsi?

Zsani: gratulálok a spontán babához :-D Velem bizniszelted a teszteket anno, ha jól emlékszem? :-D de lehet, hogy szenilis vagyok :oops: nekem MOM értékem nincs is, csak AFP 8)

Árnika: :-(

Dezsi tesztjével mi újság? :roll:

Egerecske: drukkok mennek! Méhnyálkahártyád mennyi volt? Tapolcán pl. nem kell pé, csak jó kis méhnyálkahártya. :-)

Kata, Babim: köszi a nyugtatást :-D igazából lelkileg nem készültem még fel úgy érzem :oops: de most elkezdek, innentől már lutri a szülés időpontja :-D

Voltam dokinál, minden rendben, méhszáj zárt, baba fejvégű és kb 2755 gramm :-) Pénteken NST és vérvétel, mert a trombocitaszámom határérték alatt van :?

Ja, és képzeljétek, tegnap dél óta nincs melegvíz a háztömbben :shock: olyan formában, hogy a melegvizes csapból nem folyik víz :roll: és eddig kb 4-szer mondták, hogy kijavították a hibát :evil:
Apa türelmes, de már kezd ő is ideges lenni...azért mégiscsak nyár közepe van :evil:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Till: Mabe pont annyi idős terhes volt, mint én, szeptember 8. volt a céldátum :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
Neked még van időd!!!:) állítólag fiúk szoktak inkább "túlórázni" odabent :roll: :P
Víz mizériához kitartás (tegnap nálunk semmilyen víz nem volt, hajnaltól du 5ig :( )

Imola hatalmas!!! :D (Vackorom 41 hetesen volt 2900 gr, 50 cm!)

tillidian

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?