Új privát üzeneted érkezett!

Andi!

Az engem is erdekelne, hogy mitol biztos a bal oldali elzarodas.
Es en is egyetertek azzal, hogy orulj, hogy legalabb tud tenni valamit. Az enyem most egy ev utan azt mondta, hogy amugy neki sok az esete, es nem asta bele magat a temaba, ezert a Clostin es a Serophenen kivul mar csak lapart tud csinalni. Ugyhogy ha valami komolyabbat akarok, akkor biztos dokit kell hozza valtamon. Ami meg eleg nehez.
Duphastont be nem szedd orvos nelkul!

Eva!
En is nyalbol szoktam vegezni a PG/53-at, valahogy igy higienikusabbnak erzem (persze, ugy ahogy irja, tehat nem etkezes es ivas utan, hanem pl. rogton reggel).
Remelem a mensid nem jon meg, hanem babazol! KépKépKép

Moni!
Szerintem ha nem mesz ki az agybol, akkor a masodik is jo (ha egyebkent is akkor szoktal). De amugy teljesen mindegy, mert a tendencia szamit. (Ha a tobbi napokon amugy 37 vagy folotte...)

Nekem (19.nap) meg mindig csak 36,4. Hogy mi lesz ebbol?

Eszter
beszti

Éva!

Azt mondta a doki, hogy megnézzük mi van a hasában laparral és 20 perc az egész. Nyáron volt egy HSG-ém és akkor derült ki a bal oldali elzáródás, de én azt hittem hogy az átfúvás során ez kitisztult. A doki csak annyit mondott, hogy a bal oldali petevezetékem volt elzáródva és most kell ráhajtani. Most meg azt mondta, hogy a baloldali elzáródás miatt kevesebb az esélyem. Tulajdonképpen most már én sem értem.
Majd még rá kell szánnom magam a laparra.

Moni!

A férjem bátyja mentõs és hátha fel tudja nekem íratni. A progi szintem alacsony, mert volt már hormonvizsgálatom is. Meg olvastam Erazmusz topicjában, hogy ilyenkor érdemes el kezdeni a Duphaston már a ciklus 14. napjától.

Andi
Andy

Andi,
Igen, miért ne? Csináltasd meg a lapart, utána kezd el szedni a Macát és nézd meg mi történik. Ugyanis ha a laparral az összenövést kezelni tudják, + rásegítesz egy kis Macával, + beszélj Erazmusszal erröl a Duphastonról és kérj töle tanácsot mennyit szedj és akkor tuti a végeredmény!!!!! Legfeljebb 1 ciklust ki kell hagynod! Szerintem megéri!!!!! És tényleg feltárhatnak más rendellenességeket is és kezelni tudják azt!

Monchy, Eszter,
Köszi a válaszokat! Azt hiszem akkor tényleg a tendenciát fogom figyelni és ahhoz igazodni!!!

Lella,
Mi van veled? Még mindig rosszalkodik a géped?

Norci?
Még mindig hiányollak!

Kriszti,
Elöbb jössz dolgozni hétfön mint én, úgyhogy örülök, hogy újra körünkben vagy/leszel. Aztán mindenröl pontos leírást kérünk.

Éva,
Nagyon, nagyon drukkolok. Hétföre már sokkal többen tudunk. Mikor akarsz tesztelni, ha honap sem jön meg?

Lányok,
Én is most azon gondolkozom, ha megjön a nemvárt mensim, akkor elkezdem a Gynevac-ot és akkor kihagyok egy ciklust! És utána Maca és a kettö együtt tuti siker lesz!!! Szóval ki Gynevac-ozott már? És milyen a tapasztalata?

Pusszancs,
Moni
mj

Szia Mindenkinek,

Olvasgattam az üzeneteiteket egy ideje és valahogy az motoszkál/t bennem, hogy milyenek is vagyunk mi nők??Kép))
Két dologért a világon mindent odaadnánk az egyik az, hogy legyen gyermekünk, a másik pedig az, hogy ne.

Olvasgattam a történeteiteket és más topicokat is nézegetek, de nem látom a szakember megnyugtató szavait, biztatásait.
Nem kellene végre egy nőgyógyász/endokrinologust is meghívnotok magatok közé?
Gondolkodjatok el ezen!!
üd.: Krisz
Névtelen

Sziasztok leendő kismamák !

szeretném veletek megosztani a tapasztalataimat.
én 15 éve szültem először. utána volt egy méhszájplasztikám ami nem túl jól sikerült.
elváltam közben stb...mostani párommal 4 éve vagyunk együtt és 3 és fél évig nem sikerült terhesnek maradnom.utálom ezt a szót, áldott állapotba kerülnöm. mint kiderült nekem folyamatos petefészek gyulladásom van a bal oldalon és nem törvényszerű a jobb oldalon sem a peteérés. volt úgy hogy hónapokig kinmaradt.
a páromnak meg enyhén szólván is életképtelenek a spermái. semmilyen gyógyszert nem szedtem én sem és ő sem azért hogy babánk legyen.
az utóbbi fél évben már nagyon akartam, minden hónapban vettem a teszteket és mindig tudomásul vettem, hogy úgy látszik még nincs itt az ideje valami miatt a tudatalattim blokkol.
nem hőmérőztem,semmit nem csináltunk azon kívül,hogy szerettük egymást de csak akkor amikor mindketten akartuk,nem pedig akkor amikor a naptár kivánta. igazság szerint lemondtam arról hogy még egy gyerekem lesz.két dolgot tettem,az egyik, hogy csontkovácshoz jártam. ugyanis az első szülésemnél nagyon szétment a csípőm és a szeméremcsontom és hajlamos kiugrani a helyéről.
ha pedig kiugrik akkor nyomja a körülötte lévő izmokat, idegeket szerveket stb. és ez nincs jó hatással a termékenységre.és elég nyitott vagyok az ilyen dolgok iránt és folyamatosan tapasztalom a jó oldalát is. a másik pedig homeopata orvos segítsége. kielemezett lelkileg az összes tudatos és nem tudatos blokkommal és kaptam egy pár üvegcse bogyót. teljesen kifordított magamból.
nő lettem a szó mindenféle értelmében. nehéz volt, nem fizikai tüneteket okozott, hanem főleg lelkieket.megszerettem hogy menstruálok, sőt vártam. tudtam örülni a feszülő melleimnek, az idétlen helyen növö szörszálaknak stb.fél év után Kisbence megérkezett hozzánk. most vagyok a 24.héten. annyira nem hittem el hogy kétszer egymás után megcsináltam a tesztet mivel megszokásból kidobtam az elsőt. legelső dolgom volt hogy megköszöntem Neki, Kisbencének, hogy ennyi idö után minket választott szüleinek és azóta is itt van velünk.
a lényeg hogy nem mindig a szervi dolgokat kell keresni az eredménytelenség mögött.a lélek sokkal összetettebb és érzékenyebb.elég egy gyermekkorban elejtett rossz mondat és az még évek múlva is ott dolgozik az emberben, bár sokszor nem is tud róla.
tudom hogy mindegyikötöknek sikerülni fog a baba.
ha ti hisztek benne az elég.a többi csak ráadás.
sok sikert mindenkinek.
Kisbence
Kisbence

Moni!

Én most szedem a MACA-át, hátha a jobb oldali petefészkemben is megérik most a tüszõ, mert az a petevezetõm átjárható.
Még nem szándékozom most laparra menni. Mindjárt írok Erazmusznak és kikérem az õ véleményét is.

Lányok!

Kriszti üzeni, hogy már jól van és mindenkit sokszor puszil.

Andi
Andy

Krisz,
Szia.
Ha visszaolvasnál láthatnád, hogy van már köztünk egy orvos is. Ö Erazmusz néven fut, és van egy topikja is. Ö hozzá fordulunk minden kérdésünkkel. Úgyhogy ez az óhajod máris teljesült.

Kisbence
Nagyon örülök, hogy sikerült!
Igen, azt hiszem, hogy itt mindenki tisztában van a lelki eredetü meddöséggel, de sajna vannak olyan speciális esetek is amikor csakis a szervekre irányuló terápia hozza meg az eredményt.
Köszi a hozzászólásod, nagyon örültünk neki.

Azonban vannak olyan társak is akiknek még nincs gyerekük és lassan kifutnak az idöböl. Nincs idejük még éveket várni. Az orvosi segítség, és az, hogy hiszel benne felérhet azzal, hogy a lelked is helyre jön.

Üdv, Moni
mj

Andi,
Ha már volt laparod, akkor elképzelhetö, hogy tényleg nem tudják a bal petefészkedet átjárhatóvá tenni. Sebaj. Akkor várj még egy kicsit, próbálkozz a Macával továbbra is és tuti be fog indulni a jobb petefészked is.

Lányok,
Ja igen, hogy honnan tudodjátok melyik petefészked ér be? Azt hiszem Monchy már kérdezte ezt korábban.

2x voltam nögyogyinál tüszörepi elött, 2x éreztem jobb oldalban késszúrás érzetet és 2x talált tüszörepi elött petét a bal petefészkemben.

Úgyhogy ha a jobb oldalon érzem a fájdalmat akkor valszinü, hogy a bal érik és fordítva. Nálatok ez hogy van? Csak én müködöm úgy mint a vakbélgyulladás?

Krisz,
Mindenesetre köszi szépen a tanácsot, ari vagy, hogy segíteni akarsz rajtunk. Olvasgasd te is Erazmusz topikját. Onnan szedjünk minden ide vonatkozó infót és E. van olyan kedves, hogy mindenre részletesen válaszol akárhányszor is kérdezzük meg. Tudod, mint a hülyegyerekeknek. Csak vicc volt.
Szóval annyi kérdés ahány nő és eset.

Üdv, Moni
mj

Haho!

Kisbence!
Biztos van koze a lelkieknek a meddoseghez. De szerintem mar fel siker az is, ha egyatalan tudod, hogy mi a baj. Es lehet, hogy tenyleg sokunknak van esetleg lelki eredetu meddosege, de sajna altalaban egyeb szervi gondokkal is kuzdunk.
Igen en is tudom, hogy sressz meg minden, es letiltja a szaporodast, meg akarni sem kell annyira. Ez utobbit ugyan nem tudom, hogy lehet elkerulni. Mert vagy akarom, vagy nem. Nem tudom tudatosan nem akarni, de tudattalanul igen. Szerintem ez forditva sem letezik.
Abban viszont igazad van, hogy az sokat segit, ha hiszed, hogy valami segit (es ezt ki is mondod). Kinek mi: homeopata, csontokovacs, valamilyen szer, gyogyszer, hit...
Orulok, hogy sikerult ennyi ido mulva! KépKépKép
Es az is biztos, hogy nekunk is fog!

Krisz!
Orvosi tanacsokat tudunk mashonnan is kapni! Kép

Andi!
Bizz benne! En is azt teszem!

Eszter
Beszti

Moni!

Most olvasatalak...
Na, ha hihetek az orvosomnak, akkor nekem csak jobb petefeszkem van (azert meg teljesen nem akarok hinni), ennek ellenere nem csak jobb oldalon szoktam erezni. (Hulyeskedtem is a ferjemmel, hogy ez is olyan "fantomfajdalom" lenne? Kép)
Biztos vannak, akik ezt jobban erzik, de nekunk egyetlen biztos mod az UH.

Eszter
Beszti

Kisbence!
Köszönjük a biztatást, igazán jól esett. Kép

Moni!
Igen, korábban írtam már, hogy én megérzem, hogyha peteérésem van (legalábbis érzek valamit). Hónapok óta a bal oldali petefészkemben éreztem szurkálást, meg az alhasam fájt, de lehet, hogy oda csak átsugárzott a fájdalom. Most, ebben a ciklusban viszont tutira a jobb oldalit érzem. Most, mikor írom ezeket a sorokat is érzem a szurkálást a jobb oldalon. Tök jó! Kép Kép Lehet, hogy most beindul valami? Olyan jó lenne!!! Kép
Hiszen itt van az ösz ...
Egyébként nekem még nem nézték meg müszeresen, hogy van-e érett pete, vagy nincs? Úgyhogy tutira nem tudok semmit, csak érzéseim vannak.

Most elbúcsúzom, rohanok angolra!
Mindenkinek kellemes hétvégét, jó pihenést, Krisztinek lábadozást is. Melindát, Norcit várjuk vissza!!! Kép
Puszi, jók legyetek. Kezeket a paplan alá, éljenek a fiúk!!! Kép Kép Kép

Kép Monchy
Monchy

Moni!

Nem volt még laparom csak petevezeték átfúvásom. Úgy érzem még kicsit helyre kell jönnöm, hogy egy újabb mûtétbe belemenjek.
Kisbencének lehet hogy igaza van nem kellene görcsölnöm és mindig csak arra gondolni vajon most sikerült-e. Nagyon gondolkozok rajta, hogy felkeresek a lapar elõtt egy természetgyógyászt.
Nagyon reménykedek a MACA-ban és bízok benne hogy segíteni fog nekem is.

Andi
Andy

Monchy,

Most, hogy visszaemlékszem, nekem mindig a jobb oldalon fájt, (4-5 ciklust megfigyelve) vagyis az UH alapján ebböl következöen a bal oldalon értek a peték. Ebben a hónapban viszont bal oldalon fájt! És még arra is gondoltam, hogy lehet, hogy most lesz jó a babacsinálás, mert éppen a másik oldalon ért be. Nem lehetett e miatt is olyan nagyerejü, rohamszerü fájdalmam peteérésnél? És ha igen, akkor mitöl indult most be a másik oldal? Netán az Elevittöl? Mert mást nem szedek.

Tudom, költöi kérdések és csak az agyam jár, túlgondokozom a dolgot, mint amikor a tinédzserek azon gondolkoznak "Most azért fogta meg a kezem mert szeret, vagy másért?" és meditálnak rajta 1 hónapot. Most inkább elmegyek dolgozok egy kicsit.

Üdv, Moni
mj

Caldea!
Sajnos nem tudom a telefonszámod..léci hívj fel-vagy írd meg,mert fel szeretnélek hívni!
Köszi Kandi72
Kandi72

Andi!

Én egyertek a lányokkal. Jobb minnél elöbb tisztánlátni. Ehhez ad segítséget a lapar. Én gondolkodás nélkül beleegyeztem, amikor a doki felvetette. Jövöhéten szerdán megyek a kórházba. Nagyon félek én is, de tudom, hogy nem fog fájni, (legalábbis a lányok ezt mondták)és közelebb kerülök a babához. Ez pedig mindent megér. Még 10 lapart is egymás után.( Na azért elég lesz egy is.)De ha úgy gondolod, hogy várni akarsz a te döntésed és rossz döntés nincs.Kép

Éva!
Szorítok.Kép

Nekem is fordítva van a szúró érzés. Amikor UH-n kimutatták, a jobb oldali peteérést a baloldalon szúrt.
olyan UH élményem is volt, hogy a 10. napon kimutattak a jobb és a bal oldalon is domináns tüszöt, másnap is mentem UH-ra és akkor a bal oldali tüszöt már nem találta. Ez,hogy lehet szerintetek? Talán felszívódott? ja és a petesejt mérete mm-ben azaz miliméterben adják meg, ha igaen hogy lehet akkora? Ez lehet,hogy hülye kérdés volt? Kép

Üdv: Gabó Kép
Gabómanó

Gabó!

Ez a féléves kivizsgálás eléggé megviselt. Három hónapja volt csak a HSG-m és nem bírom ezt a tempót amit a doki diktál. Van rá 3 hetem hogy eldöntsem mit szeretnék, de addig még bármi lehet.
Nagyon reménykedek a MACA-ban. Nekem is a bal oldalon szúrkál két napja. Tegnap volt akció is.
Ebben a hónapban belehúzunk.
A bal oldali tüszöd lehet hogy már megrepedt.

Andi
Andy

Gabó
Szerintem a tüszö, amiböl a pete kiszabadul az nagy, vagyis annak a nagyságát nézik az orvosok. Tüszörepi után az érett pete csak mikroszkóppal látható. Gondolj bele ha a több mint 15 mm-es pete vándorolna a petevezetékedben!
Én legalábbis így tudom.
Valaki más???

Moni
mj

Andi!

Megértelek, pláne ha most volt HSG-d, ritka az ilyen doki aki ilyen tempót diktál. Én mindig hajtom, hogy húzzunk bele jobban, bár nekem mindem tempó lassú, mert én már nem bírok sokat várni.
Amúgy a bal oldali még kicsi volt ahhoz, hogy megrepedjen. 12 mm volt.

Ezt a MACA-t én is kipróbálom, már annyit beszéltek róla. Mi most le vagyunk tiltva a sexröl a lapar miatt. Utána mikor lehet elkezdeni vajon?Kép Sajnos kiesik megint egy ciklus.Kép

A mi cégünknél délben 3 percre teljes csönkbe borult. Kb 80-an vagyunk és mindenki állva és néma csendben emlékezett. Olyan megható volt.

Gabó
Gabómanó

Moni!

Igen én is így gondoltam, csak megint a petesejt és a tüszö fogalma (Tudod peteérés, tüszörepi) összekeveredett. Néha teljesen össze vagyok zavarodva. De az számomra is nyilvánvaló volt, hogy nem a petesejt 15 mm. Kép

Gabó
Gabómanó

Gabó!

Miért nem lehet sexelni a lapar elõtt? Csak a jövõ héten lesz.
Majd elmeséled nekem ugye?

Moni!

Ezen már én is sokat gondolkodtam, hogy 20 mm-es tüszõ vándorol a petevezetékemben és ha el vagyok záródva akkor az hogy tud végig menni rajta? Most lehet hogy baromi hülyeséget kérdeztem. Nézzétek el nekem.

Már csak a tali tud feldobni, már alig várom!Kép

Andi
Andy

Andi,
Sajna, ha a petevezetöd el van záródva, akkor a pete nem tud átmenni rajta, így a spermiumok sem érik el.

Ha részlegesen van elzáródva, akkor a spermiumok elérhetik, megtermékenyíthetik, majd a pete nem tud levándorolni a méhedbe és akkor méhenkívüli terhességet okoz.
De talán ezt már úgyis tudtad.

Puszi, Moni
mj

Andi!

Sexelni lehet, csak nem úgy igazán.....értedKép
A lényeg, hogy a pocaklakó voltát teljesen ki kell zárni, hogy nehogy véletlenül belepiszkáljanak a terhességbe. Utána nem tudom meddig nem lehet. De most annyira izgulok, hogy nem is nagyon érdekel, pedig a peteérésem pont a lapar után lesz, de szerintem nem ajánlatos ilyenkor próbálkozni.

A tali gondolata engem is feldob.

Gabó Kép
Gabómanó

Úgylátom mindenki hazament. Nincs most az a szóözön, mint volt kér hete, bár péntekenként ilyenkor már én sem mindig vagyok itt. Most is megyek, mert egy ügyfél jelezte, hogy mindjárt jön a fönököm.

Klassz hétvégét Mindenkinek.

Puszi: Gabó
Gabómanó

Sziasztok:

Orsoly 8c 59 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 53 cn Szekszárd 21 év
Melinda 2c 42 cn Ulm 26 év
Cicó 4c 35 cn Szeged 27 év
Süni 3c 31 cn Budapest 29 év
Kriszti 12 c 29 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 6c 27 cn Calgary 26 év
Éva 27c 27 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 27 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 22 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 22 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 21 cn Budapest
Norci 5c 21 cn Budapest 26 év
Moni 4c 20 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 20 cn Budapest 26 év
Bella 15c 20 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 20 cn ? 32 év
Eszter 12c 20 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 18 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 14 cn Budakeszi 32 év
Boglárka 8c 13 cn Györ 24 év
Márti 9c 12 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 10 cn Szeged 30 év
Eni 2c 9 cn Pécs 26 év
Edina 7c 9 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 8 cn Miskolc 27 év
Lora 11 c 6 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 5 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 4 cn Adács 27 év

Üdv Mindenkinek!

Orloly, én ugy tudom, hogy a matyi mintával legkésöbb 45 perc mulva be kell érni (nálunk ezt mondták). Ha közel laktok, és van aki elvigyen kocsival, ez nem rossz.

Van egy hírem a számotokra. Csütörtökön voltam dokinál. Azt gondoltam, hogy ír fel clostyt, vagy valami serkentöt, de nem így történt. Azt azt mondta, hogy minél hamarabb lapart javasol. Nem szeretné tulstimulálni a petefészkeimet. Hiába érik a sejt, ha nem vagyok átjárhato, és nem akar egy méhen kívüli terhességet megkockáztatni. Következmény, péntek délelött vérvétel, mellkasröntgen, belgyogyász, hétfön befekszek, kedden megmüt. A férjem is ott volt, le van taglozva. Szeretné elhalasztani, de én nem akarom. Mindenképpen meg kell csinálni, akkor meg minek idegeskedjek addig. Jobb elöbb, így legalább nem volt(annyi) idöm filozni rajta. Enny a történetem. A jövö héten biztosan nem leszek, talán 25.-én leszek éjszaka. Mindenképpen üzenek nektek, milyen volt a mütét, és hogy jol vagyok. Ha nem lesz gáz, szerdán haza is mehetek, ha találnak valamit, akkor késöbb. Sokat goldolok rátok, köszönöm hogy vagytok nekem.

Szorítok mindenkinek

Lora
Lora

Bocs, Orsolyt akartam írni.

Eszembe jutott, hogy én is szedek MACA-t, de nem a gyogyszert, mert az drága. Én kombucha teát iszok, napi egy evökanállal. Lehet hogy ez is jo?

Lora
Lora

Lora

Irigyellek, hogy milyen bator vagy, es teljes mertekben egyet ertek veled es az orvossal, igy legalabb most fog kiderulni, hogy nincs semmi bajod es hamarosan meg lesz az eredmenye Kép
Varjuk a hireket es szoitunk

Velem a kovetkezo a helyzet, a 9. napon vagyok es a hom 37.0 meg mindig!!! Kezdek ketsegbe esni miert, nincs valami otletetek?

Edina
edina

Szia mindenkinek!

Gabó!
Bocsi, hogy csak most írok, de sok melóm volt, amit még itthon is folytattam. Bent sajnos nincs net, csak itthon.
Az én dokim is a megyeiben van.
Más! Eszedbe ne jusson, hogy nem mész be a kórházba. Ha már rászántad magad, nem szabad megállni. Tudom én is félnék, de mutasd meg (ne másnak, MAGADNAK), hogy mindent megteszel egy aprótalpúért. Mint tudod nekem már van egy, mégis mindent megtennék egy kistesóért.
Van ismerősöm aki már túlesett ilyenen, és meg sem közelíti a szülést (én már csak tudom). Az sokkal de sokkal fájdalmasabb, mégis alig várod, nem? Akkor ettől nem szabad megfutamodni.
Én nagyon szorítok majd érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Más! A talira sajnos nem tudok menni.
1. Még csak pár napja vagyok veletek
2. Vendégem lesz Pécsről ami már régebben meg volt beszélve

Kata
Kata

Sziasztok hétvégi leánykák!
Lora,minden elismerésem a tiéd,nagyon jol teszed, hogy ilyen komolyan veszed a dokidat, és máris mész arra a mütétre!Tényleg sok idegeskedést megsporoltál magadnak, és mire jobban belegondolsz,már tul is leszel rajta!Majd nagyon szoritunk neked, és várunk vissza pozitiv eredményekkel!!!Hajrá LOLA!!!!!Kép
Edina, a hövel én sem boldogulok, de asszem itt nem vagyunk egyedül ezzel a témával... Én még meg is spékelem az egészet már egy hete tarto barna folyással, ami bármelyik pillantban átfordulhat mensivé, már olyan mennyiségü-és minöségö(bocs a részletekért.) DE!, ma reggel 37,2 volt a höm, mint ahogy egész héten, 37 felettieket mértem. És az arcomon tele vagyok rügyekkel, ez is a tutti mensi jele.Csak azt nem tudom, a höm mikor veszi észre ezeket a jeleket???
Szoval, ha tudnék segitenék, de ez csak most "vak vezet világtalant" helyzetet eredményezne...
Sziasztok, és minden jot nektek!
Barbi
Barbi

Lora!
Én is csak bíztatni tudlak és bátorítani, hogy ne félj. Augusztusban nekem is így volt. Pénteken elmentem a dokimhoz, az új cyklus 4. napján (pénteken) és megkérdezte hány naig szoktam vérezni. Max 5.. Akkor hétfőn már nem lesz vér, ugye? kérdezte a doki. Nem. mondtam neki. Akkor hétfő befekvés, mindenféle altátásos műtéthez szükséged vizsgálat (EKG, röntgen...) és kedden megvolt az akció. 4 pici vágással lettem gazdagabb, de mostmár minden rendben van velem.
Úgyhogy fel a fejjel és neki kell menni a dolognak!!!
Minden jót!
Cincérke
Cincérke

Sziasztok Lányok!

Mivel Móni hiányol, írok egy kicsit magamról. Több okból nem jelentkeztem mostanában, egyrészt mert a munkahelyemen már mindkét főnököm bent van midnig, így munkán kívül nem férek a nethez. (Már nem könnyen cincognak az egerek) Másrészt gondolom emlékeztek a múlt havi történetemre, hát most kicsit lazítok. Nem akarok megint pszichésen lebabázni. (Ha meg vetélés volt, akkor azzal sem akarom stresszelni magam.) Mivel a leleteink + a görbém a Családtervezési Intézet (és a görbe Erazmusz doktornő szerint) is jó, nagyon nyugodt vagyok. Azt hiszem ez az első hónap, hogy nem görcsösen közelítettem a baba kérdést, a tüneteket egyáltalán nem is keresem magamon, lesz ami, lesz és előbb utóbb ugyis sikerülni fog.
Coryt már elég régóta ismertem a chatről és én is azon chatelők közé tartoztam, akik nagyon várták már, hogy Cory kisfia megszülessen, arra azonnal reagálnom kellett.

Pár hét kihagyás után képtelenség végig olvasni titeket. Ha ritkábban is jelentkezem, tudjátok továbbra is szurkolok mindenkinek!!!! (Persze magamnak is.)

Sziasztok:
Norci
Norci

Szia mindenkinek!

Látom ma nincs itt senki így felrakom én a mai listát, úgysem csináltam még.

Orsoly 8c 60 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 54 cn Szekszárd 21 év
Melinda 2c 43 cn Ulm 26 év
Cicó 4c 36 cn Szeged 27 év
Süni 3c 32 cn Budapest 29 év
Kriszti 12 c 30 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 6c 28 cn Calgary 26 év
Éva 27c 28 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 28 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 23 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 23 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 22 cn Budapest
Norci 5c 22 cn Budapest 26 év
Moni 4c 21 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 21 cn Budapest 26 év
Bella 15c 21 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 21 cn ? 32 év
Eszter 12c 21 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 19 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 15 cn Budakeszi 32 év
Boglárka 8c 14 cn Györ 24 év
Márti 9c 13 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 11 cn Szeged 30 év
Eni 2c 10 cn Pécs 26 év
Edina 7c 10 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 9 cn Miskolc 27 év
Lora 11 c 7 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 6 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 5 cn Adács 27 év

Látom egyedül vagyok ma.
Lenne egy kérdésem. Ti mindnyájan h-ben méritek a höt? Én szájban. Bár most biztos, hogy meg fog jönni. Szájban, napok óta 36,6. Amikor megjött is csak ennyi volt. Söt egész hónapban.
Kétszer esett le 36,1-re. A 9. és a 13. napon. Én nem értem. Bár nagyon rövidek a ciklusaim, de most nem tudom eldönteni, hogy mikor volt a peteérésem, ha volt egyeltalán. A 9-ei után másnap felment újra 36,6-ra, de a 13-ai után csak szép lassan: 36,2, 36,3, 36,4, 36,5, és azóta 36,6. Ha valaki (sajnos) már tapasztaltabb ebben, mondjon nekem véleményt.
Szerintem 4-5 nap múlva tuti megjön.

Kata
Kata

Kedves Kata!
A hömérözést hüvelyben vagy popsiban kell végezni, ha azt akarod, hogy jól értékelhetö legyen. Mozgás nélkül,reggel ébredés után, és japán higanyos lázmérövel. Másképpen nem lehet jól értékelni. Ha megjön a mensid, légy szives így csinálni,majd amikor 1 egész ciklus készen van, küldd el nekem faxon vagy e-mail-ben, kiértékelem. (fax: 215-4361, e-mail - az új - erasm@freemail.hu).1-2 egész ciklusból lehet megállapítani a valószinü ovuláció idöpontját.
Üdv. Erazmusz
Erazmusz

Jó reggelt Lányok!

Ismét eltelt egy hét és egy csodás hétvége. Remélem mindannyian tudtatok pihenni és kikapcsolódni! Kép
Ma kettös fronthatás lesz sajna, most mondta be a rádió, úgyhogy mindenki legyen óvatos, mert ilyenkor dekoncentrált kicsit az ember.

Lora!
Csodálom a bátorságodat! Kép Szerintem csak így lehet csinálni. És tudod, mi Veled vagyunk! Kép Kép Kép

Íme a mai lista:

Orsoly 8c 61 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 55 cn Szekszárd 21 év
Melinda 2c 44 cn Ulm 26 év
Cicó 4c 37 cn Szeged 27 év
Süni 3c 33 cn Budapest 29 év
Kriszti 12 c 31 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 6c 29 cn Calgary 26 év
Éva 27c 29 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 29 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 24 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 24 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 23 cn Budapest
Norci 5c 23 cn Budapest 26 év
Moni 4c 22 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 22 cn Budapest 26 év
Bella 15c 22 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 22 cn ? 32 év
Eszter 12c 22 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 20 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 16 cn Budakeszi 32 év
Boglárka 8c 15 cn Györ 24 év
Márti 9c 14 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 12 cn Szeged 30 év
Eni 2c 11 cn Pécs 26 év
Edina 7c 11 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 10 cn Miskolc 27 év
Lora 11 c 8 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 7 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 6 cn Adács 27 év

Mindenkinek szép napot kívánok!

Kép Monchy
Monchy

Jó reggelt lánykák!Kép
Pénteken szabin voltam, így három teljes napig nem láttalak benneteket, nem beszélgettem veletek!Kép
Már nagyon hiányoztatok...)))

Velem most semmi különös nincs, a mensim lassan végetér, teljesen normálisan, fájdalmak, alvadt vérdarabok nélkül ment le!
Az volt a furi, hogy a mensi ideje alatt is 36,7 körüli a hõm, bár lehet, hogy a náthám miatt kissé felcsúszott.

De sebaj.
Most páromat próbálom rávenni a vizsgálatokra - vagyis, hogy próbáljon idõt szakítani rá egy szabi erejéig.
Nem tudjátok véletlenül, hogy hány hét múlva tudnak idõpontot adni?? (Urológia - andrológiai vizsgálat)
Bár azt hiszem, legjobb, ha felhívom õket.

(na, ezt jól megbeszéltem magammal...)

Éva!
Teszt????

Félidõsöknek: HAJRÁÁÁÁÁ!!!!:o

Ancsi
Ancsi

Szep Joreggggelt!!!!!Kép

No,akkor itt volnek!!!!
Most csak bejelentkezem,meg jovok es megprobalok meg ma mindent visszaolvasni.
NAGYON hianyoztatok!kesobb meselek

Puszi Kriszti
kriszti

Szia Kriszti!
Üdv újra a fedélzeten! Jó, hogy újra itt vagy!!! Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Jo reggelt!

Én is vagyok!! Sürün bekukkantok ma hozzátok. Ugy várom már a félidöt!!KépKépKépKépKép

És a TALCSIT! KépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi, Pucur
Pucúr

Szia Kriszti!

Már nagyon várom a beszámolódat. Mindjárt írok emilt is.
Jó hogy újra vagy nekünk!Kép

Puszi

Andi
Andy

Kriszti! Kép
Én is örülök, hogy itt vagy újra. Irigyellek, hogy túl vagy rajta. Írd meg milyen volt. Kép

Lora!
Jól döntöttél, és igazad van,hogy rögtön beleegyeztél, így nincs idöd parázni. Én két és fél héttel elötte tudtam meg, hogy mennem kell. Most szerdán megyek be, de nekem volt idöm elég,hogy feltuningoljam magam a totális idegbajig. Még két nap, de már a hányás kerülget az idegességtöl. Szorítok érted nagyon és jelentkezz minnél elöbb. Kép

Kata!
Kár, hogy nem jössz a talira, mehetnénk együtt.Kép
De majd legközelebb.Kép
A hömérözésröl annyit,hogy Erazmusznak igaza van. csak alsó részen mérve kapsz valós, értékelhetö eredményt. Nem olyan vészes. Én hüvelyben mérem, igaz nem japán higynyossal, hanem csipogós digitálissal, de én így is tudom értékelni,persze nem biztos, hogy jól.

Lányok, aki már volt laparon.
A kórházba lehet pizsamát vinni, vagy csak hálóinget? Csak válasz nélkül maradt.

Puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Ezt a mondatomat így szerettem volna:
Ezt a kérdést már feltettem, csak válasz nélkül maradt.

Gabó
Gabómanó

Drága Kriszti!!!KépKép
Végre megjöttél...Kép

Itt ülünk és figyelünk,
tessék mesélni!!!KépKép

Ancsi
Ancsi

Sziasztok!

Andi!
Ma meg mindig csak 36,5 volt reggel a hom (mar kezdtem egy kicsit ketelkedni a homeromben, mert most vettem (higanyos)...). De kozben meg faj a mellem (szinte minden nap erzem a hasamat), es most nyulos a nyakom! Ennyire elcsusztam volna? (22.nap)
Hogy vagy? Mutat valamit a hod?

Pucur!
Pont jo idore fog esni a felidod, ahogy nezem! KépKépKép

Ancsi!
Az andrologiai vizsgalatohoz ennyi adalek: azt olvastam, hogy 5 nap "szunet" (akciomentes nap)utan kell menni. De nem tudom, hogy igaz-e.

Kriszti!
Örülök, hogy itt vagy! Kép

Eszter
Beszti

Sziasztok Kedves Leendõ Anyukák!Kép
Bíztatni szeretnélek titeket, csatlakozva Kisbencéhez.
Chris vagyok a Friss kismamák topicból és bizony tõletek is vannak már közöttünk!
Kép

Cak bíztatásul mondom el nektek: 36 éves vagyok, az elsõ babámat várom 2002. január 20-ra. A párommal évek óta nem védekeztünk, de baba sehol. A páromnak van már két gyereke, így a hiba - úgy gondoltam - csak bennem lehet.
Már 20 évesen úgy döntöttem, hogy ha a sors úgy akarja, hogy ne legyen gyerekem, akkor nem lesz, ha úgy akarja akkor bármikor, bármilyen körülményel között válallom, de semmilyen erõszakot nem követek el se érte, se ellene.
És lám idén tavasszal megtörtént a csoda, a számomra is hihettelen, úgy "döntöttek" az égiek, hogy nekem is legyen gyermekem.
Bár ehhez az is hozzátartozik, hogy ahogy mondani szoktam: " Nem lementem hídba, hanem felmentem gyertyába." Egy kismamával történt beszélgetés eredményeként.
Remélem ez az én "kis" csodám reményt ad nektek is!
Van egy barátnõm, náluk a lombikbébi sem "jött össze", így örökbe fogadtak egy kisfiút, aki 1 év 3 hónapos már és csoda kis fickó! Most megint megpróbálják a lombik programot - nem mondtak le a "saját" gyermekrõl", de úgy gondolják, ha nem "sikerül", akkor örökbe fogadnak egy kislányt is.
Ennyi a mi kis történetünk.
UI: Az egyik barátnõm azt mondta, hogy most "érdemeltem meg" ezt a kisbabát, most döntött úgy hogy eljön hozzám.
Tényleg kicsit késõnérõ típus vagyok.Kép

Pusszzz. Chris
Chris

Vegigolvastam mindent!Nem mondom,termekenyek voltatok!Kép

Gabo

Korhazfuggo a pizsi.En azt vittem nem foglalkoztak vele mert a mutobe amugyis csak korhazi ingben lehet tartozkodni,ezt a mutet elott kell felvenned.pobalj meg nem stresszelni mert csak kizarolag magadnak artassz vele.

Tehat a tortenet roviden

hetfon semmi extra,du-tol elkezdtek az osszes testnyilasom fertotleniteni.Torkom,huv-em,beontes stb..estere altato nehogy egesz ejjel forgolodj

kedd ujabb altatobogyo mert 200 lett volna a vernyomasom,igazabol tok kaba voltam hetfo este ota.Ebredes nem tul kellemes de ezzel jar.A legrosszabb a gaz beszorulasa amivel feltoltenek de ez 3-5 nap alatt teljesen felszivodik.
Holnap megyek varratszedesre.2 natur honap kovetkezik-kiveve ha 40 napig nem jonne meg-nov vegetol pedig jonnek a serkentoszurik.
Haat majd meglatjuk...

Andi
ne felj ettol nem tragedia,lecci mutasd meg a vilagnak milyen ugyes es bator vagy.Ha ugy erzed,hogy pihezesre van szukseged akkor meg ne menj bele es vard ki amig megnyugszol.Kossz az uziket,tok jo volt!Kép

Lora
Tudom,hogy mar benn vagy de csak itt tudok neked uzenni.Veled vagyoooook!!

Ancsi,Beja
Nektek is ezer puszi az uzikert.

Na most kicsit dolgozok es jovok vissza/fenyegetes!!/

Kriszti
kriszti

Gabó!

Nincs idom leírni, ha gondolod este hívj fel a laporral. kapcsolatban. (72/371-930) Pécsett nincs beöntés és borotva, aznap megyek be, másnap haza, mutobe saját köntös hálóing.
Csak egy szép és több "rondát" bugyit vigyél, mert nekem tiszta jódos lett (nem jött ki).
Szerintem a hálóing jobb mert ha (nem megijedni, ámbár én nem hála égnek nem tapasztaltam) lesz zacsid akkor lehet, hogy zavar a derékrész.

Kriszti mindenben igazat írt, mert van ahol így van a lapor. Ha ott csinálják ahol Krisztinek akkor ne hívj mert akkor bizti úgy lesz.

Caldea
caldea

Haliho!
Ketcsikos szep napot!KépKép

Laparosoknak erot es kitartast, en drukkolok nagyonKép

Rolam: mensi sehol, teszt negativ, szal most ulok es varokKép Annyira varom mar hogy megjojjon!

Talit en is varom, mondtam a kedvesnek, hogy ne tervezzen be semmit am arra a napra!KépKép

Ajanlott azon a kornyeken egyebkent egy masik ettermet, a Kiskakast, azt mondta nagyon jo hely, es olcso. ....ha esetleg dragallanank azt a 3000 Ft-tKép

Pusssz: orsoly

Ui: Krisztiiiii, tok jo hogy itt vagyKép Drukkolas-hegyek!
orsoly

Eszter!

A hõm lement tegnap 36,6-ra, ma 36,8 volt. Most nem szúrkál már a bal oldalam. A héten akciózni fogunk rendesen.
Azon gondolkoztam, hogy a MACA-tól lehet ilyen alacsony a hõd. Avval ne törödj hogy elcsúszál vagy nem, mert az Erika is azt írta, hogy õ figyelte a PG/53 mikroszkóppal és kétszer is látta, hogy volt peteérése. A MACA-tól többször van peteérésed. Nekem még nincs nyákom, de még ilyen se volt hogy a hõm lemenjen a 11. napon.

Gabó!

El tudom képzelni, hogy mit érzel, mert én is ilyen típus vagyok mint te. Még mindig nem tudtam révenni magamat a laparra.
Gondolatban veled leszek.

Lora!

Csodálom a bátorságodat. Sajnos nekem nem megy ilyen könnyen.

Andi
Andy

Lányok!

Hogy van ez a többszörös peteérés? Úgy értem, hogy a lázgörbén látszik, hogy valakinek több peteérése volt esetleg? És mi történik olyankor? Mi van akkor, ha leesik a hő mondjuk 0,2 fokot, aztán emelkedik mondjuk ugyanannyit, aztán megint esik annyit és aztán elkezd emelkedni folyamatosan?

Monchy
Monchy

Sziasztok!

Szombaton megjött. Egy napot késett.
Úgy hogy valaki lécci javítson ki.
28 c 3 cn.

Tegnap megkaptam az elsõ Metrodin szurit, holnap a második és így tovább egészen az 5.-ig. Ma volt vérvétel, és uh.

Kriszti!
Remélem jól vagy. Szorítottam neked.
Örülök, hogy ismét itt vagy.Kép

Éva
Éva

Caldea!

Nekem a Metrodin inj. egy ampulla csak 1456 Ft.-ba került. Így az 5 ampulla kb. 7500 Ft.lesz.
Neked miért volt olyan drága?
Azr írtad hogy 13-14000 Ft.

Éva
Éva

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?