Na, itt vagyok megint...
Szóval, Pöttyöcske nagyon jól van, mocorgott ezerrel uh. közben, persze azért túl sokat még nem láttunk belőle.
CRL: 26mm volt már, doki szerint tökéletesen megfelel a korának, előtte kérdezte, mikor foganhatott, mondtam, hogy június 13-án, akkor tartottunk 9+2-nél, a gép 9+4 nek saccolta, szóval rendben minden. Hányás azóta sem környékez, csak émelygek, van egy kis gyomorégés is.
Most hívom majd a Magzati Diagnosztikai Központot, oda megyek 12. heti szűrő uh.-ra, elvileg a dokim csinálná, de mivel Ő szabin van még aug. utolsó hetében, így, ahogy néztem Timmermann dokihoz megyek majd uh.-ra, aug. 24-25-én kell mennem, hétfőn-kedden pedig Ő rendel. Örülök is neki, mert állítólag nagyon jó szeme van.
Az integrált tesztet is ott csináltatom, nekem azt mondta a dokim, hogy ingyenes (talán, mert ott dolgozó orvos kismamája vagyok?). De azért rákérdezek, mert, ha mégsem, Szigethalmon a Miniklinikán is ingyenes, nekem meg az itt van, szinte a szomszédban.
Minden újnak üdv, de jó, hogy ennyien vagyunk már!
Minyu!
Szia itt is!!!
Remélem, róka koma nem látogat túl sűrűn!
Angie!
Igen, minden babám nála született! Nagyon büszke is rá!
Honey!
Akkor most tul. képp mikorra vagy kiírva?
Flórának nagy gratula, Kamilla még nem bátor ennyire, bár bútorok mellett szépen lépeget, viszont az alvókája eléggé elromlott. Viszont nem esik, szinte soha, mert annyira stabilan tud térdelni és sarkon ülni, hogy amint elveszíti az egyensúlyát, egyből térdre, majd sarokra huppan. Annyira más, mint a fiúk! ők vehemensen, hűbelebalázs módjára , a biztonságra egyáltalán nem figyelve tanultak meg járni, egyik pillanatról a másikra.
Márti