Helló Csajok!
Tegnap Zsófi 3-szor aludt napközben, így este fürcsi után még iszonyat pörgést rendezett. Fél 10-kor már mondtam apjának, hogy vegye fel kicsit, nyugodjon le végre a csajszi, én meg ledőltem. Hajnalban ébredtem, Apa elaltatta Zsoffot.
Zsófi ma délelőtt lerántotta a komódról a légzésfigyit. Pár centivel mellette landolt... életveszély! Fiókokat kihúzkodja, aztán betoláskor odarakja az ujjait, hogy tutira odacsukja.
Holnap mi is inkább délelőtt szunya után megyünk Gabiékhoz, kb. 12-13 körül fogunk odaérni.
Zöldi!
Hátihordozót előre is köszönöm, barnasört holnapra beszerzem.
A Hipp féle tejpép gluténmentes, de tej ugye van benne? Nálunk ez is kilőve...
Manna!
Zöldi hátihordozója nekünk jövő hét végétől kell, szóval ha addig van rá igény, akkor szabad a pálya.
Aida!
Nagyon örülök nektek! De jó, hogy párod végre kiállt mellettetek! Drukkolok, hogy minden a legjobban alakuljon nálatok! Akkor a sulit is tudod folytatni, ugye? Írj majd részleteket, hogy párod hogyan jutott végre erre a konklúzióra, hogy benneteket választ az anyja helyett.
Mági!
De jó, hogy ti is jöttök holnap!!!
Zsiri!
Örülök, hogy adtam egy altatós tippet.
Mi most szokunk le a kézben alvásról. Bár Zsófi még csak 8 kiló körül van, de az is épp elég. Amúgy ő saját maga szokik le róla, nem erőltetem. De egyszerűen már nem alszik el kézben, csak ha nagyon k.o., akkor viszont 20 mp alatt.
Gyümi+kölespép:
Tök jó, hogy a védőnéni is ajánlotta. Nincs képben az öreglány...
Nem is értem, minek van az ilyen? Okfejtésetek hatására ma délelőtt sima gyümit kapott Zsófi. Délután bepróbálkozok a natúr kölespéppel. Most épp olyanunk van, amiben van alma, meg körte is, lehet, hogy magában is ízleni fog neki. Ha nem, akkor nálunk is marad a gyümi+köles változat.