Melisch
Orulok,hogy irasra kenyszeritettelek
Meg most is kedvellek am
Semmi nem valtozott...azert mert te mashogy erzed es nem egy hullamhosszon vgyunk,mint embertars akkor is kedvellek.Lehet az a regi irasod nekem jott csak ugy le
lehet en ertelmeztem felre de rosszul esett mikor mar 2szorra is a lombik kifazasat olvastam.Hisz mindenki szive joga barmit tenni
na de nem ezert irok am nem kezdjuk ujra it a dolgokat vitaval
Nem tudom ide irtam-e mar de ha a szamokrol beszelunk japanban olyan 1.4millio ft volt a lombik
ami raadasul meg nem is az az igazi lombik volt nem volt szurim.
Itt nincs biztositasom kb ugy volt hogy olyan 1.8millio bar en olvastam 2.4rol is
Ez sok marha sok
erre tegnap kiderult,hogy igazandibol 3millio ft
azon videken mar kis hazat vesz az ember
es nem azt kell nezni en tudom ...de meg ez sem tuti es minden alkalommal 3milla na arra meg vegkepp nincs keret en sem engednem a paromnak mert ennel olcsobban is megtudnam oldani ha hazamennek!Ezert is vacilalunk
otthon ebbol a 3milliobol hany lombik jonne mar ki
azert igy mas a helyzet
TB-m van itthon
mert fizetem tavaly nyar ota minden honapban
van lakasom Pesten ahol anyumek laknak azaz mi eyutt lakunk mikor hazamegyek
szal megoldhato.A repjegy is csak olyan 100ezer ft korul van....japanba mondjuk ennek duplaja es ott meg plusz lakast kivenni szal ott lennenk mint itt.
De meg ha mindketten hazautazunk is az legyen 250ezer ft plussz a gyogyszerek 200ezer meg mittomen mikre meg elmegy...de akkor is hol van az a 3millahoz
Eszmeletlen ami itt megy
Mondjuk az en dokim tudod magyar es ngyon normalis
engem o uhuzott de ezt meseltem
es a hystero-t is vagom,hogy jo de ha nem itt lesz a lombik akkor vajon megcsinaltassam es ha netan megis bevallaljuk es akkor meg nem volt meg
Doki nevet felirtam kesobb ra is keresek
Koszonom szepen a segitseget...hat talan en is varok oktoberig akkor koltozunk ugyanis
addig en nem is akarok ngyon hazamenni
Gyere tobbet es orulok,hogy ti is lassacskan de haladtok