sziasztok lányok!
reni!
olvasd ám a lányok gratulációi mellett a lényeget is, hogy PIHENJÉL! nem lazáskodunk, most, hogy már 3-an vagytok egyszemélyben
én szigorú leszek ám végig, lesz kapsz, ha nem pihizel
hugi!
nagyon sajnálom a fájdalmadat, de örülök, hogy +vagy! nekem anno azt javasolták, hogy engedjem el az ikreket, engedjek teret az "új" babának. nem tudom, hogy hogy kell, de nekem egy gyakorlat kicsit jót tett, leírom, hátha neked segít, legalább egy picit. ja ha hiszel ilyesmiben akkor. én este lefekvéskor csináltam, mert éjjel dolgozik az uram néha és akkor volt nyugalom. szóval megbeszéltem a babócákkal, hogy nagyon szeretem őket, fogunk találkozni, de elengedem őket, és ilyenkor két kék lufit "engedtem " fel az égbe, néztem, ahogyan távolodnak (persze közben sírtam) egész addig, amíg el nem tüntek. nekem többszőr kellett megcsinálni, mire tényleg lett egy kis enyhülés a fájadaomban, de a pánikbetegségem elmúlt. ez egy sima meditációs gyakorlat. de van aki hajóval elúsztatja a fájdalmat vagy egy réten elássa. a lényeg, hogy eltávolodjon tőled a fájdalom. remélem segít! csak +előre és tényleg fog jönni a babuci, tapasztalat. aztán lehet kényeztetni ezerrel. és mindig jusson eszedbe, amit a mi szeretett dokink mondott, hogy manapság csak annak nincs babája, aki nem szeretne, tehát ezek nem mi vagyunk!
tinkyb!
sajnos anyagilag tényleg húzós, de ha nyílik az új klinika mérsékeltebb árak lesznek, mint a cirisben voltak. ha isten ne adja és még egy-két- hár akárhány inszem lesz, sajnos az sem olcsó a gyógyszerekkel és a rendelői díjjakkal. azt hiszem, hogy van egy eü hitelekkel foglalkozó cég, akiknél ilyen célra lehet hitelt felvenni, de nem olyan hitel, mint a banki, hanem annyi a feltétele, hogy náluk legyen egészségkártyád és igazából nem is hitel, hanem valami előtakarékosságnak hívják, de nem akarok hülyeséget írni, ha eszembe jut, hogy ki mondta megkérdezem tőle, de úgy rémlik a dóri volt. lottóztunk a héten, ha nyerünk, akkor ne aggódj, küldök lombikra, mert nagyon sajnálom, hogy emiatt a szemét anyagiak miatt nem tudsz lombikolni. egyébként mi is két hónapja adtuk meg a tartozást, amit kértünk lombikra.
lányok dóri féjhez ment a hétvégén, iwiwen vannak fent róla képek, szép menyasszony volt.
cirises híreim nincsenek, mert nem mentem fel a renivel, csak érte mentem, a lényeg,hogy ő volt egyedül, de erről majd beszámol, PIHENÉS közben.
nokikám!
neked aztán beragacsozták rendesen a kiscsajt! de nemsokára kedd van, addig meg látom vannak programok. szerintem a sok vizsgálattól meg fog előbb indulni, már csak felrázzák a kis oroszlánlányt
most rohanok ,mert csípőszürés van 8-tól, visszarendeltek botival, bár semmi baja, de a koraszülöttség miatt. du jövök.
szép napot mindenkinek