Új privát üzeneted érkezett!

Krisz, hígítókat küldöm! :wink: :lol: Hányadik hétben vagy te már tul.képpen??? :roll:

Mabe, csakhogy előkerültél. Már azt hittem, megszültél... :roll: Tényleg sugárzol! :wink:

Árnika, Dezsi vizuáljatok!!! :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++

Ide is megérkezett a hüvi szél végre. :) Hüvi után itt is 30 fok lesz megint?????? :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Krisztinák
Kép
Vendég

Sziasztok!

Puszi,nagyon jóóóóóóóóóóóó a videó :lol: :lol: :lol:

Mabe :D

Skrisz,boldog névnapot :wink:
Vendég

Meli,hajrá kezdés!

Bridget,piri? :roll:
Vendég

Ja,Vkrisz,neked is boldogat :D
Vendég

Jó reggelt!

Boldog Krisztina napot! :-D

Dezsi, Árnika: sok-sok drukk a pozitívhoz! :-D

Puszi: hát ez a rajzfilm, annyira cukiiiiiiiiiiiiiii :lol:

Skrisz: a héten megkapod a csomagodat :lol: :wink:

Nyulasz: Te is holnap mész, ugye?

Mabe: látom, Imolára ráadtad a pulóverét :lol:

Bridget: de már nem fájsz azon az oldalon, ahol a ciszta volt, ugye?

Voltam tegnap védőnéni, jövő héten ő jön hozzám :-D

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Az összes Krisztinának valóban csodaszép, boldog névnapot! Az Isten éltessen benneteket!

Skrisz, szerintem az ajándékot egészen különleges lesz! :D

Árnikám, annyira drukkolok Neked! :!:

Dezsi, csodák léteznek, higgy bennük! :!:

Mabe, Imola nagyon tud építkezni! Ekkora házat! :lol:

Szezso, nemsokára te is meglátod Bendegúzt!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Vagyok csak nincs netünk. ... informatikus családba .... már elvonási tünetek is vannak. :( :D :lol:

Köszi mindenkinek a köszöntést névnapra és szülire is.

Hááát beleléptem a 30-as klubba. :D :lol: :lol:
Majd írok bővebben is csak 3 gyerekre vigyázok .... 1 bölcsis, 1 minicsoportos (Bó) és 1 nagycsoportora. :lol: ... ovigyakorlat. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok, jó reggelt! :P

Krisztinákat Isten éltesse!!! :D

Drukkok mennek minden illetékesnek!!!+++++++++++++++++++++

tillidian

Bómami,ebben a pillanatban jutott eszembe,hogy beléptél a XXX-be :oops: sietek ide a géphez,de már írtál :oops: Ne haragudj,utólag is nagyon sok boldogságot!!!

Szezsó,igen holnap,de csak délután 5 körül...de nem tudom benn tartanak-e,mindenesetre csomaggal megyek.

Egerecske,akkor te is holnap,ugye?
Vendég

Nyulasz, Vkrisz, boldog névnapot kívánok!

Hajnoca, boldog szülinapot és Bogikának boldog névnapot!

Rana, hááát lombik szerint már 41 hetesek vagyunk. A doki által kiírt időpont szerint meg 40+4.

skrisz72

Sziasztok!

Krisztináink: boldog névnapot! Kép

Bomami: Boldog szülinapot! Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!
A Krisztáinknak: Nagyon sok boldog névnapot!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Hajnoca!
Boldog szülinapot!

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Köszi mindenkinek.

Skrisz,
baba még nem maradt bent. :lol:
Mindennek eljön az ideje.

Titeket nem érintett a tegnapi jégeső? Sződligeten nővéremék virágait sz@rrá verte.
Apósa munkavédelmi sisakban nyomta jégeső alatt ... hordta ki a vizet a garázsból. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

köszi láyok :D
Vendég

Fórumkrisztikék!

Boldog névnapot!!!!!!!

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok!

köszönöm a sok drukkot és hasznos infókat!
sajnos, egyik babácska sem maradt velünk. ok nincs...
Kép

a 2. vérzés után mehetünk újra és meglátjuk, h mi lesz.
de úgy néz ki, újra inszemre kell mennünk....
mindenkinek nagyon drukkolok!!!!!!! vigyázzatok magatokra!
Kép

babszika

sziasztok kislányok!

Lássuk csak mindkét ünnepelt szabadlábon van!
boldog névnapot minden Krisztinának! :wink:

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat! Árnikával igyekszünk zebrásodni!

Árnika!
persze rosszul fejeztem ki magam, mert nem körbe zsaluztuk, hanem körbe zsaluköveztük. Az egy külön keret a medence körül a földben. Valahonnan szedtem az infót, hogy hogyan kell beépíteni a mendecét (persze már nem emlékezem...) Csak úgy simán nem lehet ráföldelni a merevfalura (ami az az alufal) csak talán arra a műanyag fröccsöntöttre... Tehát építettünk keretet és miután a zsalukő a legolcsobb mi abból csináltuk. A pereme elé került a burkolat, ahogy körbe burkoltuk. persze azt már el sem mesélem, hogy a medansziém nekem egy domboldalban van kivájva és a másik fele téglával lett körbe rakva és úgy beburkolva. Geotextiliát pedig baumax obi ilyenekben kapsz és jó sokat tegyél alá, mert én kevest raktam és megbántam. amúgy homok is kell alá egy-két talicskával... De a prospektusában benne van úgy emlékezem, az is hogy hogyan kell simán a földön üzemeltetni és hogy a beásva is. Dobok egy képet este....
dezsina

Köszi lányok a köszöntéseket!

Bébike, veled mi van?

Hajnoca, szerintem mi kimaradtunk a jégből. Jégverés után értünk haza, de nem volt jég sehol. Csak Sződligetnél az árokban láttunk jeget.

Babszika, sajnálom... :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára skrisz72 2009.08.05 11:53-kor.

skrisz72

Sziasztok!

Jó régen nem jelentkeztem, de olvaslak benneteket!

Akinek nem sikerült a lombik, nagyon sajnálom! A pocakosoknak pedig további problémamentes babavárást kívánok!

Skrisz: Nagy-nagy drukkom megy neked a péntekre!

És minden Krisztinának nagyon boldog névnapot kívánok!

Velünk minden rendben. Jól vagyunk!

Amint tudok, majd jelentkezek!

Két kép Kittiről! Kép Kép

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Dezsinám :D köszi.

Csomee,de aranyos Kitti :D

Babszika,sajnálom :cry:
Vendég

Nyulasz
Egyenlore piri sehol :twisted: Hasam ugy fajt reggel na mondom tuti megjon :roll: erre kis minimalis barna van csak :roll: Pocifajas es a 2nappal ezelotti csont nega tesztem :x

Szezso
Az az oldalam folyamatosan szokott fajdogalni :roll: de a cisztam mar multkor mikor voltam a dokinal feleakkora volt mint elotte :wink: vgy ezt most miert kerdezted :oops:

Hajnoca
Mar azt hittem valami baj van :roll: epp az elobb kommenteltem nalad :wink: a szulcsinapcsidrol meg jol lemaradtal itt :oops: Szulcsinapcsid tegnap volt ugyhogy meg beleferek :oops: nevnapokban nem vgyok jo mert nincs nevnaptaram :oops: es minden nap nem tudom nezegetni de igy utolag is
Kép

((((((((((Babszi))))))))))
Remelem nem adod fel!Mar kozle vgytok a babahoz ngyon most mar csak tenyleg az ido kerdese mennyi de mar utban a segitseg!Aztan majd gyere ha van uj hired :roll: es ngyon sajnalom,hogy neked sem sikerult :( Kép

Csome
Veletek mi zu?Kezdtek valamikor :roll: A kepek tunderiak Kitty-rol :D Mar most a konyhaban serenykedik :lol: csak nem o fozte a hetvegi ebedet :?: :shock: 8) :lol: :lol:

Bo,Skrisz,Vkrisz
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Krisztináknak Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!

Hajnóca, neked Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!

Babszika, sajnálom. De lombik után hogy hogy inszem lesz?

Csomee, nagyon szép Kitti!

Skrisz, hát péntekig még sok idő van, azért drukkolok hogy előbb jöjjön! Másnem azért h pénteken láthassam Esztert.

Kép
kata05

Kata
Babszi inszemes volt...csak annyi petije lett,hogy abbol nem lehetett volna inszem viszont lombik annal inkabb...igy inszembol lombikja lett(asszem jol mondom igy :roll: ) es gondolom most megint mennek inszemre amibol ha sok petije lesz megint lehet lombik 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, ilyenről még nem is hallottam. :roll: :oops:

Kép
kata05

Hat altalaban ha sok a peti nincs inszem mert nagy a veszelye az ikerterhessegnek (3-4baba) :roll: ezert olyankor nincs inszem :roll: lehet viszont otthon radolgozni de az o dokija azt mondta lombikot siman lehet ebbol meg csinalni...vegulis a petek mennyisege megvolt leszivtak oket es ment minden,mint egy lombikosnal :roll: meg mindig jobb volt,mint veszni hagyni...bar azt nem hinnem,hogy mindenhol igy megy a dolog... :? sajnos...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Babszika, sajnálom... :cry:

Hajnoca! Boldog szülit!

Bumi, átveszed akkor a táblát Skrisztől? :roll: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hahó, most megyek pihizni! Pár napig nem írok, addig mindenki igyekezzen babásodni!
Babim hozza majd a híreket. Meg persze Nyulasz, ha nem fektetik be, vagy Kata, ha találkozom vele pénteken két fájás közben. :wink: Puszi

skrisz72

Skrisz: hajrá Eszter! Várjuk a híreket! Addig meg drukkolunk ezerrel! Puszi.

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok,
Skrisz, itt is hajrá Eszterkének :wink:

Nyulasz, így utólag is boldog névnapot neked! Rólad ki hoz hírt, hogy bent tartanak-e vagy sem?

Bómami, boldog születésnapot, üdv a klubban :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Babszika,
nagyon sajnálom :(

Mindhárom Krisztinának nagyon sok boldog névnapot, így utólag is! (bár mindháromnak nagyon boldog a névnapja, hiszen ketten hamarosan kézben tartják a babácskáikat, a harmadik meg decemberben... De izgi! Ez a Krisztinák éve!)

Dezsi és Árnika,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bridget,
izgalmas dolgokat produkálsz... Azért még drukkolok, hátha csak lusti.

Mi voltuk kedden Bp-en, találtunk apának albérletet közel a leendő munkahelyéhez, aztán beugrottunk szüleimhez és elhoztuk a babakocsit. Szerdán reggel meg lóhalálában vissza Szegedre, jól elkéstem a ctg-ről, de nem baj, így is megcsinálták.
De, ez után az út után már biztos vagyok benne, hogy Szeged egy másik kontinensen van, mint Magyarország.

Skrisz,
nagyon drukkolok, nem hittem volna, hogy még ma reggel is azt olvasom, hogy egyben vagytok :shock: Ha így haladsz, lassan beelőzlek...
(Hozzáteszem, egy percig se hittem, hogy sikerül betöltenem majd a 38 hetet egyáltalán.)

Kép
kisbuta

sziasztok!

kata!
bridget tök jól leírta a történetemet. én sem tudtam, h létezik ilyen, de mikor egy másik topikban megemlítettem, h hirtelen lombikos lettem, akkor volt nem is egy lány, aki írta, h neki átváltották lombikra.
persze, ehhez a vv eredményeknek is olyannak kell lennie.
azért sztem nálam az is szerepet játszik, h nálunk már volt szó arról, h talán lombik fog kelleni, csak a dokim azt mondta, h 3-4 inszem nem ártana, hátha összejön és megúszhatnánk a lombikot.

most majd megint reménykedem, h túlstimuznak :wink:

csajok!
köszönöm a kedves szavakat!!!!

skrisz!
pihizz! nagoyn várom a híreket és jövök kukkolni majd! :wink:

kisbuta!
na, én meg Gyuláról szoktam azt mondani, h a világ másik végén van, mikor nagy néha hazalátogatunk. főleg, miután a pályáról lejőve a 44-esen zötykölődünk :x imádom a csöndességét, de iszonyúan utálom, h ennyire messze van tőlünk - vagy mi tőle :lol:

babszika

Kisbuta! Hűha, már Te is a 38. hétnél tartasz? Hihetetlen.
Skrisz! Csodaszép és könnyű szülést kívánok nektek!
dEZSI, áRNIKA! mENNEK DRUKKJAIM!

Nagyon bodog névnapot kívánok Krisztináinknak , így utólag!

Megyek, nagyon nyomatékosan hívnak.

Kép
estike66

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket! :D
A többi Krisztának is boldog névanpot ma ha már tegnap nem voltam.

Csak rohanásban vagyok, 11-ig boltoztam, most ettem, mindjárt tanítok...ma legalább 4 órát...de lehet még többet (inkább ne).
Apa tegnap hazajött. :D Ma már az új helyén kezdett.

Pusz

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Ma reggel fogdokinál kezdtem, mert tegnap este letört egy darab az egyik fogamból. Nem egyszerű eset, mert már eleve tömött fog, és anno is egy csomót szenvedtünk vele, mert mindig be akar nőni az ínyem a lukba. Most is ideiglenes tömés van benn, hogy kinyomja az inyemet.

Rana, Skrisz!
Persze, átveszem a táblát, ha gondoljátok. Legfeljebb segítetek. :)

Bumi

bumi1979

Babszi,
hát igen, oda is nehéz eljutni, még Szegedről is. De én elsősorban nem is a távolság miatt érzem Szegedet másik kontinensnek, hiszen az M5-ön azért ez nem olyan gáz, hanem az időjárása miatt. Mindenfelé sokkal elviselhetőbb még a hőség is, itt folyamatosan fülledt, párás a levegő, mintha a trópusokon lennénk, és ettől igazán brutál a meleg.

Apa tombol a netért, úgyhogy megyek.

Puszzsancs.

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Bocsi,délelött nem voltam.,visszaolvasni sem volt még időm...4 körül indulunk majd ctg-re,nem tudom,hogy benn tartanak-e...mindenesetre pusszancs,és drukkok mindenkinek!
Vendég

Nyulasz: mennek a "könnyűszülés" drukkok ezerrel Neked is!

Kép

Kép

*puszedli*

Hajnóca
Boldog szülinapot!

Csomee
Kitti nagyon szép leányzó!

Nyulasz
Drukkok mennek!
Vendég

Sziasztok.

Küldöm én is a szülést könnyítőket és indítókat,akinek kell!!!
puszedli:fránya ciszta miatt képlékeny még a dolog.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok

Krisztináknak Nagyon Boldog Névnapot.

Hajnócának Sok Boldog Szülinapot.

Bumi tegyél már fogadra egy irányjelző táblát :lol:
Skrisz már csak ha Eszterrel hazajön akkor tudja szerintem átadni táblát, de vszinü akkor is örülni fog segítségnek.

Nyulasz sok drukk+++++++++
neked pedig így kellene: 09.08.07 :lol: :wink:

Babszi milyen gyógyit kaptál?
Túlstimu egy bizonyos fok után borzasztóan rossz tud lenni, úgyhogy inkább csak olyan lightosan akard. -és nem is csinálnak olyankor ET-t :(

Vkrisz Apának gratu új munkához.
anyóspajtás mit szólt hozzá?

Dezsi Te egy kincs vagy!!!
Ez a medanszié dolog tuti jó :) , tetszik kedvesemnek is. Igaz vannak még apró homályos részek , de az ígért fotóval hátha érthetőbb lesz. köszönöm

Bridget erre a szülcsinapcsi szóhasználatra először :shock: így néztem , hogy mi is az. :)

Puszi az a meserészlet nagyon aranyos :)

Képzeljétek nagyon érzékeny vagyok, minden apróságon elérzékenyülök , sírok. Teljesen rosszul vok magamtól :( :roll:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika
Csináljátok meg a medencét... hozzátok fogunk járni akkor strandolni :lol: :wink:
Vendég

Eszterkének most már küldök egy virtuális ollót :lol: :wink:
Kép
Vendég

Végre 3 hét után megtudhattuk, mi okozta a húgyúti fertőzést és végre kaptam gyógyszert is, ugyanis még nem múlt el és kiharcoltam egy tenyésztést:coli, hogy sejtettem is. Nekem anno egy nőgyógyi azt mondta, a coli okozhat vetélést. Akkor köze lehet a beágyazódás elmaradásához is akár, nem?

babaimádó
Kép
babaimado

árnika!
mivel inszemes voltam, így merionallal kezdtem. mivel csak 1db 10mm-s peti lett első körben, ezért emelt adaggal kaptam tovább.
majd túl sok lett és erre kaptam a cetrotide-ot és az ovitrelle-t.
ja és tudom én, h nem fájdalom mentes, mert igencsak szenvedtem én, de akkor átfogalmazom: max. annyira legyek túlsimuzva, mint most :wink:

baba!
remélem, párod is kapott rá gyógyszert, mert az nem múlik csak úgy el.
sajnos én tudom! :(
mi fél évig küszködtünk a colli miatt, bár nálunk csak apa volt "beteg" miatta.

mabe!
de hisz ez csak ritkító olló :shock: :lol: :wink:

babszika

Reggel 1/2 7-kor gondoljatok Skriszékre!Megindítják a szülést!
Hajrá Skrisz, hajrá Esztike!!!+++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Apa nem kapott!

babaimádó
Kép
babaimado

KIsbuta
Ne is mond :x tegnap delben megjott vegre unnepelyesen :twisted: csorogtem is es ma mar voltam vv-n is :roll: Ez a masik kontinenses dolog ez jooo :lol: :lol: :lol: Milyen az ido szegeden? :roll:

Babszi
Fuh most megkonnyebultem mert nem kartam suletlensegeket mondani veled kapcsiban viszont nem tudtam,hogy visszajossz valasozlni ezert en megprobalkoztam vele :oops: orulok,hogy ujra itt vgy :D Nekunk is menni fog...mar kozel jarunk hozza de hisz ezt te is erzed :wink: Mikor indul a kovi "inszem" 8)

Bumi
Jobbulast fogugyileg :?

Nyulasz
Na kiengedtek :idea: :?: :roll:

Melania
Mennek a cisztauzok :twisted: vgyunk egy paran :?

Arnika
:lol: :lol: :lol: hat igen eleg szokesen hangzik :oops: szulcsinapcsi :lol: :lol: :lol: :lol: gondolkodom is neha hogy irjam mert nem akarok annal dilobbnak tunni,mint vgyok :lol: :lol: de szerintem aranyos anyum...es nekem tecc :)

Baba
Es ha nem kersz tenyesztest akkor senki nem tud semmirol?eszmeletlen :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dokinal
Hat roviden ma voltam a 2.cn-en vv holnap eredmeny de nem kezdunk ebben a honapban :roll: megvolt ma a vervetel az aids-re paromnak is majd kell menni...mert nem fogadjak itt el ha nem NY-i a lelet :? Aztan kaptam fogigatlot :arrow: jovohet kedden meg Hysteroskopia-m lesz :shock: Aztan jovo honapban remelem kezdhetunk :roll:

Azt mondta ha 4embriom lesz,mind a 4-et visszateszi mert sajnos magas FSH-nel ugye a minoseguk elegge megkerdojelezett :? es ezert nem 2-t tenne vissza :roll: kicsit beparaztam :shock: mi van ha olyan jol sikerul :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?