Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Elég mindent végig olvasni!!!! Isten ments, hogy normális legyen a 180Hgmm!!!
135 és 145 között még oké ebben a korban, de több...?????
mérni kéne többször és ha sokszor ennyi, akkor gyógyszert szedni!
Azt hiszem dpo+11.-12.napon teszteltem először 10-es érzékenységűvel és vagy 2perc múlva lett halvány 2.csík!!!!!
Pénteken ese 18.45-re megyek 12.heti Uh-ra! majd szorítsatok, hogy jól legyen a kis csöppségem!!!

Kép
Kép
ronci

Lilla köszöni a dicséreteket :lol:

Encsike, csak óvatosan majd a borral :wink:

Susy, bár nem vagyok orvos, sajna a családunk több ponton is érintett a magas vérnyomásban és én úgy tudom, hogy ez nagyon magasnak számít és mindenképpen gyógyszeres kezelést igényel. A mi háziorvosunk 140/100 felett kapásból gyógyszert ír...
Amúgy az ilyen gyógyszerrel hamar helyrehozható :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ronci, egyszerre írtunk szinte:lol:
Nagyon szorítunk Neked pénteken, bizti szép napod lesz. A 12. hetes babák már annyira baba formájúak :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Susy!
A 180 szerintem is nagyon magas! :shock: :shock: :shock:
Milyen dokije lehet apukádnak! :roll: Anyumat már 190-200 -al vitték be a kórházba,sajnos infarktussal. :oops: :cry: De nem azért írtam,hogy ijesztgesselek,de jó megelőzni a bajt! :roll: :shock:

Ildi!
Jobbulást Lillunak! :) :) :) :) :) :)
Mi holnap indulunk nyaralni és mi is oda a környékre megyünk,ahol Ti voltatok. :lol: A szállásunk Mosonmagyaróváron lesz,de el akarunk menni Sopronba és a Fertő tóhoz is kirándulni!Csak ne essen az eső!Az nem zavar,ha nincs nagyon meleg,legalább nem gyulladok meg a hőségben! :oops:

Ronci!
Megy a drukk péntek estére! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy akartok majd 4D-re menni valamikor?Ha 3-4 hét múlva elmennétek,már lehetne tudni,hogy kukis lesz e vagy nunis! :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Szóval Lányok,a héten már nem jövök,majd hétfőn tartok élménybeszámolót a nyaralásról 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol:

Ma délelőtt még elmegyek pedikűröshöz szépítkezni! :lol:
Ha ma már nem írnék,akkor legyetek jók!Vigyázzatok Magatokra és a Manókra! (Már akinek van :lol: )
A kismamik meg pihenjenek sokat!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi Nektek!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Beneildi..nagyon szép Lillu!!!

Encsike!!! igen jó zsüri voltam..de el is fáradtam.. A múltkor a vizsgázóknak a felét megbuktattam, nem voltak a toppon.nagyon nem. pocifotó! a héten, ha voltam az UH-n, csinálok! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Jó reggelt lányok!

Hát éjjel megettek a szúnyogok! Kristóf arcát is összecsípték, ma levadászom őket. Mindenem viszket. :?

Köszi lányok, hogy megerősítettetek, fel is hívom anyát és mondom neki. Azért félünk mi is, mert a nagypapám agyvérzésben halt meg váratlanul, és apa el sem akart menni, de mondtam neki, hogy nem kíváncsi a következő unokájára? :)

Ildi
Lillu jobban van? Múlt héten mi is sokszor keltünk éjjel, de már vissza álltunk.

Szisz
Nagyon kellemes pihenést kívánok nektek, érezzétek jól magatokat!

Mi is örülünk neki, hogy nem lesz nagy meleg, szombaton indulunk, nem jó az a forróság, az embernek nincs is kedve kimenni olyankor.

Szép napot lányok!

Kép
Kép
susytunder

Sziszkó,
Jó pihenést! Érezzétek jól magatokat, aztán majd várjuk a képeket meg a beszámolót!

Susy,
Az szerintem sem normális, hogy ott gyűjtik a szemetet... egy idő után azért a szaga se lesz valami kellemes. Nem lehet nekik szólni, hogyha már nem használják a kukát, legalább vigyék el valami konténerbe a szemetet, hogy ne ott büdösödjön és ne költözzön bele semmilyen állat?

Ronci,
De jó lesz akkor neked! Gondolom várod már az UH-t! Szorítunk, de minden rendben lesz, tutira! :wink:
Ha a fele megbukott, akkor tényleg nem voltak a toppon :lol: :lol:

Ildi,
Nem is lett szesz szag a lakásban... Ezt hagyni kell erjedni :shock: :shock: :lol: :lol: 3 hétig, na majd addigra lesz :D

Tegnap mentem a Tescoban az állatkajás részen erre átrohan előttem egy eléggé megtermett egér a sorokban.... :roll: Na mondom szuper, lehetőleg olyan helyen is van, ahol a kajákra is rá tud mászni?!?! :roll:

Van valami ötletetek, hogy mi lehet csinálni 2 gyerekkel délután? Egyik 6 másik 4 éves, és ha együtt vannak akkor elég nehéz kezelni őket.... :roll: Gondoltam befogom őket kókuszgolyót készíteni, de ez is csak negyed óráig kötné le őket.... :roll: [/b]

Kép
encsike87

Encsike
Valószínűleg szólni fogunk, de már annyi mindenért kellett szólni, hogy már nekünk ciki. A gyerekeik nagyon neveletlenek, mikor van nálunk valaki, és esetleg kint vagyunk a kertben vagy sütünk valamit folyton produkálnak valamit. Egy pici romos házban laknak, fél téglát dobálnak át, és ott a kocsi... szóval apa már többször szólt, de ha büdös lesz, szólni fogunk. :roll:

Programnak, és valami kreatívkodásra voksolnék, azt nagyon csípik a gyerekek. Van egy német oldal, amit én nagyon szeretek, bemásolom a linkjét, ha esetleg erre adnád a fejed, bár kell pár alapanyag hozzájuk, de hátha. :)
Kik a gyerekek?
http://www.kidsweb.de/

Kép
Kép
susytunder

Susy, megnézem az oldalt... A szomszédunk gyerekei, csak néha szoktunk rájuk vigyázni... de mivel ma nem úgy néz ki az idő, hogy ki lehetne vinni őket a medencébe, így bent kéne valami elfoglaltság... :) A kislány szereti is az ilyen kreatív dolgokat, de a kisfiú csakis a kocsikkal hajlandó játszani :lol:

Akkor meg vagytok áldva ezzel a szomszéddal. Azért én a féltágla dobálásnál igencsak ideges lettem volna, és lehet hogy visszadobtam volna egyszerre az összeset.

Kép
encsike87

Már nyomtattam is ki ilyen szinező izéket, lehet, hogy nem az, de nem baj, most majd szinezni fognak :lol: :lol: :lol:

Kép
encsike87

Itt a 4-6 éves korosztálynál a szerepjátékok a menők... pl. lehet boltosat játszani, csak figyelni kell, hogy a kisfiúnak is kell kedvezni pl. "kocsival kell menni a boltba", hogy az autószenvedély se maradjon ki...
Amúgy meg úgyis adja majd magát a program :lol:

Szisz, Nektek jó nyaralást :lol: :lol: :lol:

Lillu már jobban van, ma már újra rosszcsont Lilla van :wink: :lol: :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Szisz kellems nyaralást és jó utat!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziszkó!
Mi is kívánunk Nektek jó utat és kellemes nyaralást!

Susy!
Legalább akkor égesse el ha már elvinni sem hajlandó sehová, a díjat meg nem fizeti.
Szerintem ebben az esetben mindenki szólna. Úgyhogy szóljatok Ti is! Megengedem :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!
Na tegnap voltam az új dokinál, mert dokit kellett váltanom. Nagyon jó fej a pasi és szimpatikus.
Megvizsgált, gratulált és kaptam beutalót. :lol: A héten kell mennem laborba, jó két hét múlva meg uh-ra, utána meg vissza hozzá. A kiírt dátum április 04., már be is írt a jövő évi naptárába. :lol:
Haragszom az előző dokimra, mert direkt kérdeztem tőle, hogy gyógyi után mennyi szünetet tartsunk. Közölte egy hónap. Erre a mostani doki közölte, hogy egy hónap kicsit kevéske, de ne aggódjak, nem kell ezért elvenni a babát. Állat.

Szilvi
Kép
szisza75

Szisza, én még nem is gratuláltam, drukkolunk Nektek nagyon :wink:
A fogigátló után mennyit kell kihagyni, azt nagyon orvosa válogatja 0-3 hóig szinte mindent hallhatsz :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Igen, mindenki doki mást mond erre, hogy mennyit kell kihagyni. Nekem is azt mondta a doki, hogy 3 hónapot nem árt, de ha előbb összejönne, akkor sem lesz semmi baja. Amíg van hatása a szervezetben, addig össze sem jön a baba.

Szisza, örülök, hogy normális dokit találtál! Az nagyon fontos!

Kép
encsike87

Annak idején utánanéztem a dolgoknak és tényleg, ahány doki annyi félét mond. Az is tény, hogy van olyan barátnőm, akinek a gyógyszer mellett csúszott be, de a kislánya épp és egészséges. Egy másiknak meg közvetlenül a gyógyszer abbahagyása után és ott sincs gond. Persze nem árt vigyázni.
De emiatt nem fogom magamat idegesíteni. Amúgy sem fogtam még teljesen fel épp ésszel, hogy babát várok. :lol:
Megkönnyebbültem azért, hogy sikerült egy jó fej dokit találnom. A volt asszisztense ajánlott, lelkendezett róla. Utánanéztem neten is és csak jókat olvastam róla fórumokon. Hugi a régi dokimnál fog szülni a napokban, de utána ő is váltani fog.
Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz végig. :)

Szilvi
Kép
szisza75

Sziasztok!

Én sem szedtem fogigátlót, így nem tudom mi a szokás ilyenkor.

Encsike
Mit csináltatok végül a szomszéd gyerekekkel?

Szisza
Én sem tudtam sokáig felfogni, hogy babát várok, csak mikor már éreztem a mozgását. :)
A jó doki agyon nagy kincs!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Megint csak egy gyorsra van időm, bocs, ha nem reagálok mindenre...

Ronci, nyugi, tuti minden rendben lesz a picivel! Több ismerősöm is azt mondta, hogy érezni lehet, ha valami nem stimmel. Én holnap megyek a 2. genetikaira, akkor tudom meg az AFP-t is.

Sziszkó, bár már nem olvasod, de jó pihenést. Remélem arrafelé nincsenek nagy viharok...

Encsike, milyen volt 2 gyerkőccel otthon? Sikerült végül lekötni őket?

Szisza, akkor lehet már hangosan is gratulálni? mert akkor GRATULÁLOK ismételten :lol: Nem csinálsz vonalzót? Most hány hetes vagy? Volt már embrió is UH-n, vagy még csak petezsák? Végülis hol fogsz szülni? Bekerülhetsz a táblázatba már, ugye?

Susy, én még mindig nem nagyon fogom fel, hogy babát várok. Pedig már apa is érzi a rugdosást :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na és akkor, hogy Sziszával bővültünk, kaptok új táblát is :lol:

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szisza szerintem még nem gratuláltam!!!!!!!!

szóval gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Lányok, Asszonyok! :lol:
Csináltam gyorsba egy vonalzót. Még nagyon kisterhes vagyok. :lol: De ez majd szép lassan meg fog változni. :lol:
Hékás
Annyit kellene még módosítani a táblán nálam, hogy nem a SOTE-n fogok szülni, hanem az ÁEK-ban. :lol:

Azért is nehéz felfognom a dolgot, mert igazából semmi tünetem nincsen. Habár az utóbbi napokban képtelen vagyok normális kajákat enni. Folyamatosan salátákat eszek, de abból sem tudok sokat, mert hányingerem lesz.

Szilvi
Kép
szisza75

szisza nagyon jó a vonalzód!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szisza
Megkérdezhetem ,hogy az ÁEK- ban ki a dokid?

Kép
Kép
susytunder

[quote="susytunder"][ írta:susytunderb]Szisza
Megkérdezhetem ,hogy az ÁEK- ban ki a dokid?

Dr. Kiss Attila

Szilvi
Kép
szisza75

Átírtam. Még valaki? Kihez írhatok be végre dátumot? :lol: :lol: :lol:

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

olyan jó...egyre több kismami van!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szisza
Csak azért kérdem, mert Kristóf is az ÁEK- ban született....

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Itt szakad az eső :evil:
Apának mennie kell bankba, el akartunk vele menni és utána terveztünk egy közös napot. Erre... :evil:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani reggel itt is esett, most meg süt a nap, hátha :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Encsyke: igen tegnap meg volt az évfordulónk. Bár én nem készültem semmivel, csak ajándékkal.
De az én drága párom értem jött este 8-ra az autós sulihoz. És mondván menyünk el a padhoz ahol először találkoztunk le autóztunk. Majd közölte, hogy hozott nekem szép ruhát öltözzek át. Hát ez bulis lett a hátsó ülésen egy aránylag szűk ruhát fel szenvedni. És elvitt vacsorázni most először a két év alatt.
A tescoban vannak aranyos dolgok. Tudok mesélni róla órákat. Másfél év elég volt a dolgokhoz.

Ildi: Lilu nagyon szép.

Susy: A szomszédodnak üzenem, hogy a szemetet köteles elszállítatni vagy ő maga elszállítani. Egy konténerbe vagy szeméttelepre.(persze még az elégetés is jobb) Mert a környezet védelmi törvényben ez benne van erről tanultam a suliba. Az ÁNTSZ őrül az ilyen eseteknek.

Ronci mennek a drukkok holnapra.

Szisza: Gratulálok! Nekem azt mondta a dokim hogy ha gyógyszer mellet csúszik be a baba akkor sincsen semmi gond mert a mai gyógyszerek már nincsenek hatással a magzatokra. (Nekem mikor a gyógyszer mellet jött össze a baba ki is lökte a szervezetem sajnos de a doki szerint nem ez volt az oka)

Hékás: létszi javítsd át a táblába a koromat már sajna 23.

Kép
zuzmo4
Érd

Sziasztok!

Nagyjából sikerült lekötni a gyerekeket. Csipkerózsikát kellett nézni :D:D Aztán a kiscsaj tisztára bedilizett, hisztis lett meg rosszindulatú, kicsit nehéz volt leállítani, amikor megpróbáltam akkor meg harapott meg összenyálazta az embert (6 éves :roll: ). De végül én voltam az erősebb :D:D A kisfiú tündér volt :)

Susy, azóta mi van a "tüneteiddel" ?:)

Mit csináltok ilyen ramaty időben?

Hékás, akkor mire felfogod, hogy babát vársz, már kint is lesz :wink: :lol: :lol:

Gani, akkor a ti napotokat is elszúrta az eső. Mi lett végül?

Zuzmo, milyen aranyos a párod :) Akkor meg lettél lepve :) Szeretem az ilyen meglepiket :D Ti hogy álltok a babaprojekttel? A tescos dolgokat el tudom képzelni, nem szeretnék olyan helyre bemenni ott, ahol nem járnak vásárlók :?

Kiváncsi leszek, hogy most fog.gátló nélkül normálisan meg fog e jönni vagy majd ha éppen kedve tartja.

Kép
encsike87

Szia!

Akkor nem lehetetett könnyű a gyerekekkel. A lányok ilyenek nem könnyű velük, főleg ha nem a sajátod. Állítólag akkor az ember másképpen nézi ezeket.
Én is örültem neki nagyon hogy meg lepett. A babaprojekttel sehogy nem állunk még nekünk ez a második gyógyszer mentes hónap most várom hogy meg jöjjön. Múlthónapban (akkor már nem volt bogyó) simán meg jött 26 napra most meg késik. még rendeződnie kell.

Kép
zuzmo4
Érd

Nem tudom, hogy miért volt most ilyen, de általában normális szokott lenni, most meg eléggé szeleburdi volt. Persze nem is úgy szól rá az ember, mintha a sajátja lenne, aztán ő meg szépen visszaél vele.
Majd a sajátomat máshogy fogom terelgetni :lol: :lol:
Tegnap rokonok voltak nálunk, és nekik is van egy 6 éves lányuk. De ő pl mindig olyan aranyosan elvan, persze van amikor bepörög, de az csak annyi, hogy folyamatosan beszél, néha kissé hangosabban, vagy rohangál, de egyáltalán nem rosszindulatú.

Akkor még 1 hónapot kell kihagynotok, ugye?
Amikor én annak idején abbahagytam a fog.gátlót nekem 29 napra jött meg. Még mielőtt szedtem volna, akkor vagy 2 hetente megjött vagy 6 hetente... azért is kaptam akkor fogigátlót, hogy ez rendeződjön....

Megyek ma fodrászhoz :D

Többiek, merre vagytok?

Kép
encsike87

Mi itthon, ebben a depis időben, semmihez sincs kedvem, Lillu meg éppen alszik :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Mi nagyban készülődünk a nyaralásra, délelőtt anyósoméknál voltunk, apa olajat cserélt a kocsiba, én meg segítettem anyósomnak takarítani. Apa is leporolta a régi szobáját az 1000 wattos hangfalával, hobbyja a mixelés. :)
Aztán sütöttünk palacsintát, utána pedig kozmetikusnál voltam.
Képzeljétek el arra ébredtem, hogy a jobb oldalam marhára fáj. Mi lehet ez mi lehet ez.... aztán csak arra jutottam, hogy az epém. Elmentünk gyógyszertárba, adtak valami orvosságot, amitől el is múlt, de már megint fáj. Soha eddigi életem során nem fájt az epém. És pont nyaralás előtt. :?

Ildi
Kristóf is most aludt el, remélem sokáig fog aludni, mert pakolni akarok, ő meg kifelé pakolna. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy, akkor jó pakolást addig is, nálunk is Lilla a szét én az összepakoló :lol:
Én nekem sajna sokat fáj az epém, de ha kellő önmérsékletet tanúsítok bizonyos kaják terén, akkor nincs bajom. :x

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Már mi is itthon. Ma voltam genetikai UH-n, minden oké, tuti kislány. Hoztam képet is.

Kép

Zuzmo, javítottam a korodat, majd később rakok fel új táblát.

Susy, jobbulást Neked! És jó pihenést. Ma indultok?

Encsike, lehet, hogy még akkor sem fogom felfogni, amikor a kezemben tartom. Marcival is kb akkor éreztem meg, hogy anya vagyok, amikor hazaértem a kórházból :oops:

Zuzmo, örülök, hogy ilyen jól sikerült az ünneplés, még sok-sok ilyet kívánok Nektek :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ildi
És mik azok a kaják amiket nem lehet enni? Gondolom csupa olyan, amit szeretek. :?
Pedig hogy örültem, hogy nekem soha semmi ilyesmi bajom nem volt, most meg... minden előjön. Azért remélem elmúlik, vettem epehajtó teát is, azt iszom 6 dl.- t lehet naponta.

Brigi
Szombaton indulunk csak, de én már egy hete pakolok. :oops:
De aranyos a lánykád! Szép formás baba.

Encsike
Tünetek továbbra is vannak, de hamar lenne bármire is következtetni, jövő héten ha haza jövök a nyaralásból, már tudni fogom az eredményt. :)

Kép
Kép
susytunder

Brigi!
Nagyon formás lánykád van :wink: :wink: :wink:

Susy,
engem sajna a körözött tesz mindig hidegre, pedig imádom :cry:
Amúgy epe diéta alatt nem ajánlott a sok tej, a zsíros vagy fűszeres kaja, a fehér kenyér, alkohol (nem mintha ez téged érintene:wink: )... sok zöldség, barna kenyér jótékony hatású, apósomnak műtét után sok C-vitamint, ill. citromos mentes vizet ajánlottak még. Nekem egy-két párolt-főtt húsos-zöldséges naptól mindig helyre jöttek a görcsök, reggelire virsli, pulyasonka stb. gond nélkül ehető.
Remélem holnapra jobb lesz, ha nem vannak még kaja ötleteim :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
Ezek a sok zöldséges kajcsik nagyon jók, mert sokat eszünk ilyet.
Most utána olvastam epehólyag gyulladásnak és azt írják, hogy általában évekig panaszmentes a beteg, aztán mikor kiderül ott az epekő. Én nem megyek még egyszer műtétre. :?
Te voltál ezzel orvosnál? Vagy csak ha fáj te rendbe hozod magad?
Engem most kicsit megijesztettek. Holnap péntek, ha el is megyek dokihoz, szombaton megyünk nyaralni 1 hétig úgy se tudok semmilyen vizsgálatra elmenni. :?
Én is remélem, hogy holnapra elmúlik.

Kép
Kép
susytunder

Brigi
Gyönyörűséges a kisasszony. :lol:

Susy
Hát az epe nem egyszerű dolog. Én gyerekkorom óta szenvedek vele (vagyis pár hetes koromban hánytam először epét, mert az idióta gyerekorvos olyan erős tápszert tukmált anyura). Nem tud normálisan ürülni, így ha nehezebb ételt eszem, rögtön kijön. Sőt időközönként maga az epe is ürül (undorító egy íze van :? ). Volt amikor 3 napig olyan epegörcsöm volt. Akkor elküldtek uh-ra mert epekőgyanús voltam. Hála az égnek megúsztam. De már akkor mondták, ha terhes leszek, jó esélyem lesz rá. Hát most kiderül.

Ma egész nap őrület volt az irodában. Alig ettem. Nem mintha kívánnám a kaját. Ha eszem, rögtön olyan hányingerem lesz. Lehet beszerzek citromot, hátha beválik a citromos víz. :lol:
Holnap labor. Már előre parázok tőle, mert nagyon nehezen találnak nálam vénát. Csupa jó dolog. :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

Sziasztok!

Megjöttünk. Nagyon jól éreztük magunkat. A hely nagyon tuti, de sznob kicsit (nagyon). Ott volt a Szinetár Dóra Bereczkivel és Zorkával, meg még egy nő a családjával, ha minden igaz, valamelyik női magazinnál dolgozik, de nem ugrik be. Nagyon jó a strandja. Voltunk hajókázni, megáztunk, de összességében jó volt. Voltam pedikűrön, arc-és dekoltázsmasszázson, nagyon imádtam. De jó volt hazajönni is.

Susy, szólj nyugodtan és akkor elküldöm a srác számát neked, meg szólok, hogy esetleg számítsanak rátok.
Nekem sajnos max PMS tüneteim vannak. :(

Ildi, nagyon szép Lillu! Micsoda kék szemek! :shock:

Szisza, nekem is gyógyszer után egyszerre jött Bendi, és semmi baja. Ne aggódj. :)

Zuzmó, de cuki a párod. :)

Encsike, 6 éves és harap meg nyálaz? Jó napod volt... :?

Brigi, de édes kis lánykád van!
:lol:

Megyek és kipakolok. Már voltam ma fodrásznál, de a bőröndök még nincsenek kipakolva. Ha Apa hazajön, lesz kapsz! De muszáj volt a frufrumat levágatni, mert gyűlölöm, ha a szemembe hullik. :evil: És most növesztem a hajamat.

K.

Kép

Kép
kinga82

Lányok, hoztam magammal Valakit :)

A mai 12 hetes uh után így örömmel tudatjuk, hogy sok-sok várakozás után, ha a Jó Isten is úgy akarja, február 17-én Lillunak testvére születik.

KépKép

KépKép
beneildi

Susy, én Lilluval hasamban sajna és utána is egyszer voltam hasi uh-n, mert ilyenkor oda szoktak küldeni...
Nekem akkor még nem volt epekövem, remélem azóta se lett :shock:
Amúgy itt Monoron kb. két hét mire kapsz időpontot, ha sürgősséggel nem esel össze :wink:
Az epehólyaggyulladás már nem annyira vicces, de a fájdalom vagy kő is lehet anélkül is...
Sajna apósomat is ezzel műtötték, nála már ugye nagyon gázos volt a helyzet, anyut is tavaly ezzel műtötték és nekem is szokott fájni, úgyhogy van tapasztalatom :cry: bár inkább ne lenne :wink: :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Ildi!
Ez szuper hír! Gratulálunk!
Na és, hogy már 12 hetes...3 hónapja ülsz a boldogságod babérjain és meg sem osztod veünk :twisted:
Na jó, csak viccoltam :lol: Éppen akartam már kérdezni, hogy Ti hol álltok a tesóbabával :lol:

Kinga!
Miért volt sznob a hely?
Örülök neki, hogy jól éreztétek magatokat :wink:

Tegnap végül elmentünk apával, úgy ahogyan terveztük, ugyanis Miskolcon egyáltalán nem esett. Hazafelé bementünk a szüleimhez és Bogi ott akart maradni. Persze nem úgy készültünk, ruhát nem vittünk Neki. De annyira akart maradni, így maradt.
Holnap hozzák anyáék, vagy vasárnap megyünk érte és elmegyünk a barlangfürdőbe Miskolc-Tapolcára. Ismeri valaki? Szuper hely. Belinkelem, nézzétek meg a galériát:

http://www.barlangfurdo.hu/index.php?page_id=163

Anita
Kép

Kép
gani

Apropó Ildi!
Miért csodabab? Valami különleges történet? Halljuk, halljuk :lol:

Kitty!
Remélem nem anyukáddal van probléma. Már nagyon régen voltál itt. Jól vagytok?

Anita
Kép

Kép
gani

Ildi, a kis titkolózós :D De GRATULÁLOK! Ez tök jó :D Hogy telt az első 3 hónap? :)

Gani, én csak hallottam róla, mert a párom volt főnöke most annak az egésznek a feje, de még sosem voltam. Állítólag nagyon jó.
Akkor végül is egész jól alakult a napotok, nem?

Kép
encsike87

Hát elég nehéz volt titokban tartanom, tényleg csak a szűk család tudta.
Lillut világgá kürtöltük és mivel Vele volt egy kis gikszer is 8 hetesen, így akkor főnököm mindenki megtudta.
Most tényleg titkolóztunk, februárban a vetélés után döntöttem így, igazából nem babonából, csak óvatosságból gondoltam ki ezt...
Szóval bocsi érte...
Amúgy már majdnem megtörtem egy párszor, Susynak meg vagy két privátban is el akartam fecsegni a titkot, de aztán kibírtuk valahogy, csak nagyon lassan telt az idő.

Amúgy hányok, szédülök, fáradt vagyok, de ha ez az ára, hogy rendben legyen minden, vállalom :lol:

Vicces két évesem profin megmutatja hogy kell hányni bárkinek, mondja hogy Lalla bili áááááá, anya (mutatja a wc-t) áááááá :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

A barlang fürdő nagyon tuti hely, én Lilluval a pocakban voltam utoljára :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?