Rani, szép baba.Grat!!!!!!!!!!!!!!
Csajok, aki ires és nem szedi a metet, most felejtse el a csokit, meg az aszalt gyümiket!!!!!!!!!!!!!!!!!!A met visszatartott titeket mindentől, a cukorbajtól,minden szövődménytől, de met nélkül azért ez igen nehéz lesz.
Aki met elhagyása után csokit kíván, ott vagy hipó fordulhat elő vagy problémáka cukorral.ha hipó, akkor ugye mindig ájuldozás, verejztékezés stb, ekkor napi többször keveset kell enni, de nem csokit, kiv. ha nagyon szarul vagy, akkor egy kocka cukker mehet befelé vagy egy kis tejecske, ha cukor problémák vannak, azt azonban cukormérő nélkül nem lehet tudni.
Ilyenkor (ireseknél alapesetben kéne) 12. hétig ( ha ez elmúlt, természetesen minél hamarabb , jóval hamarabb mint a protokoll szerint) kell egy terheléses cukrot csináltatni.Ha rendben van, oké, de akkor is végig figyelni kell, nehogy tól sok cht vigyetek be, ha baj van, akkor diéta és/ vagy methez vissza (nődoki nem fog engedélyt adni rá, tehát ezt suttyomban, mint itt -is- egyesek tették
) és kell cukormérő is. dchont példul.
Nem akarok senkit megijeszteni, de a terhességi cukor ritka szar tud lenni a hétköznapokban, én sajna tudom.
Ha csokit akartok, egyetek, nem gond, lehet bűnözni, én is tettem, pedig cukros voltam, ettem dinnyét is és lángost is és lekváros kenyeret is, mert én vagy a gyerek megkívánta, de gondolom, én.Tehát bűnözni lehet, terhesen kötelező, DE ir- terhesen tényleg oda kell figyelni mindenre.