Sziasztok!
Ktouch!
Sajnos én is úgy tudom, hogy a gyakorlatban a bejelentéstől vagy védett. Nekem egy barátnőmet így építették le, és akkor már hiába jött azzal, hogy terhes... Szemétség volt, de ez már senkit nem érdekelt és a céges jogász sem tudott segíteni.
Vivi!
A baba nemét az amnioból tudhatod meg, de gondolom Te is azért csináltatod a tesztet, hogy elkerüld az amniot. Az UH-n az orrcsontot is nézik, nem csak a tarkóredőt, mert az is utalhat a Down-kórra. Az integrál ugyanez, csak két vérvétellel, kb. egy hónappal követik egymást, és 4 adattal többől állapítják meg a kockázatot.
Vadszi!
Úgy sajnálom, hogy ilyen durva a nyaralásotok! Nem elég a rossz idő, de még a hányás is! Remélem, mindkettő javulni fog hamarosan!!!
Honeymoon!
Igazad lehet, tényleg nekem is mindig reggel látszik a rózsaszín, a kúp maradványaiban. UFFFF!
Angie!
Én emeltem az adagot, de úgy, hogy a dokim mondta, hogy ha több napon át is jelentlezik, vagy egy nap többször, akkor emeljem az adagot. És mivel 3 napig minden nap volt, akkor megemeltem, és most itt tartok. De akkor nem fogom önhatalmúlag csökkenteni. Majd 17-én megkérdezem a dokit.
Én a golyókat kaptam, egyrészt mert tavaly is ez volt (akkor még másik doki írta fel, akit gyorsan lecseréltem), másrészt nagyon sokan mondták, hogy a tablettás verziótól nagyon rosszul vannak (szédülés, ájulás, stb.). Így kifejezetten a golyókat kértem, és ezektől semmi bajom.
Viszont kaptam egy ízületi gyulladást a bal vállamba. Majd megőrülök a fájdalomtól. A reumatológián ma adtak egy injekciót a sérült ízületbe... hát nem volt egy kéjutazás. Azt mondta a doki, hogy használjam a Fastumot, de a gyógyszerész kifejezetten nem ajánlotta a terhesség miatt. Az injekció miatt is féltem, de a szokásos 5 ml helyett csak 1 ml-t kaptam, de ez meg persze nem hatott semmit. Állítólag teljes kímálet mellett 2 hét alatt gyógyul meg, de Alexa mellett esélytelen, hogy ne használjam a karom.
Ja! És egy kérdés: Nektek nem fáj gyakrabban a fejetek? Nekem nagyon sűrűn, egy héten akár 4-5-ször is fáj, és még ha el is múlik az Algopyrintől, később visszajön. Alexával is ez volt, de sajnos én amúgy is migrénes vagyok. Ls ma sokszor volt gond a szívverésemmel is: vagy hatalmasat ütött, vagy kihagyott egyet, nem tudom, de a torkomban éreztem a fura ütést. Nem volt kellemes. Ugye, ezek a terhességtől vannak????