Szijjasztok,
Na, újra itt
Olvastalak ám benneteket, de sajnos nem tudtam hozzászólni.
Utólag mindenkinek, akinek aktuális volt, nagyon boldog névnapot kívánok:)
Ditus,
nagyon szimpatikus volt a reakciód a hozzászólásokra. Persze mindannyian átmentünk azon, amiben, most Jenny van. Hű, de tudtam útálni, amikor egy rendezvényen kb. minden 4. nő kismama volt…és utána persze magamat is, mert hát ők nem tehetnek semmiről…és olyan csodás volt a terhességem alatt, hogy az emberek 90%-a kedves és előzékeny volt.
Szép nevet adtál a kisfiatoknak. Pároddal hogy vagy? Megbékültetek már?
A szeméremcsonti fájdalmak a megnyúló méhszalagok miatt vannak?
Ezt olvastam róla: A méhszalag-fájdalmat a méh erős növekedése okozza, ami miatt a méhszalagoknak tágulni, lazulni kell. A méh olyan, mint egy felfújt és kikötözött légballon, a medencékben a méhszalagokhoz van rögzítve, lehorgonyozva. Ha a gyermek a léggömbben erősen mozgolódik, a szalagok rángatják a rögzítési pontjaikat, ez a fájdalom izomlázhoz, ránduláshoz hasonló.
Homeopátiás kezelése: Aletris, Clematis vagy Helonias. 15 CH-s naponta 3*5 golyó.
Vagy lazító masszázsolaj, amit ezekből tudsz kikeverni, ajánlom az aromax zöld dobozos illóolajait: édeskömény, kamilla, levendula, linaloefa, mandarin és neroli. Növényi olajba (olivabogyó, napraforgó) kell csepegtetni. Tudom, macerásnak tűnik, én itt vettem meg mindent egy helyen a viszérolajamhoz (ami csúcsszuper
www.mediline.hu
Ha viszont ez medencefenék izom fájdalma, akkor meg kellene próbálni tornásztatni egy kicsit, billentgetni, meg intim tornáztatni, amikor nem annyira fáj.
Homeopátia: Sepia 9 CH 3*5 golyó egyszer, majd 6 hét múlva megismételni.
Ülőfürdő: Mirtuszrózsamuskátli olaj és holttengeri sót kellene tenni a fürdővizedbe.
Most egyelőre ennyit találtam…remélem valamelyik segít
Ha bármelyik megtetszene és lenne kérdésed, írj és próbálok segíteni.
Trix,
Nekem is állandóan az jön ki, hogy vérszegény vagyok. Ráadásul a vastablettától még jobban megy a hasam. Most fekete bogyós gyümiket paszírozgatok, így edzek az anyaságra
mert azokban állítólag sok a vas:) De sajna a kismagokat nem szabad megennem.
Úgyhogy szerintem ne aggódj, csak próbáld meg pótolni a vasat.
Tigriske,
Tuti babakocsit lőttetek
Szurkolok a kicsiknek, vigyázz nagyon magatokra:)
Az első pár hónapot nekem is feküdni kellett, hidd el kibírható:) Hallgass velük sok-sok babazenét, azt nagyon fogják élvezni és beszélgess velük sokat
Colin,
Jó fej a babutok:) Lehet, hogy kick-boxos lesz:)
Akire,
Cuki a pocakod
Remény,
Sok erőt küldök neked a diétához. Nem egyszerű, én a colitisemmel (vastagbélgyuszi) és a tejfehérje allergiámmal+laktóz intoleranciámmal teljesen együtt érzek. Képzeld, még egy csomó szalámiban is van tejfehérje….Megterhelő nagyon, de egy pár hét után, hidd el megszokod és már az életed részévé válik.
Kakti,
Örülök, hogy minden ok
és köszi a Brico Storos infót
Heni77,
Nagyon szurkolok ám:) Nálunk is ez megy a kajával. Állandóan nyálcsorgatva nézem a TV paprikát, hogy kitaláljak jó kis recepteket, amit mindketten ehetünk:) De nálunk ez főleg hétvégén probléma. HMMMMMMMMMMMmmmmmmmmm sajtos, tejfölös makaróni....
Rony,
Gondolok rád, sokat:)
Vevikk,
Remélem már sokkal jobban vagytok és minden rendben:)
Rillus,
Hány éves a keresztlányod?:) Várjuk a képet
Nálunk minden ok, bár volt egy fura napunk. Nagyon furcsán mozgott kismór, mint amikor a kutya rázza ki a bundáját. Rohanás UH-ra és semmi. Mostanában lefelé kéreckedik, elég kényelmetlen, de a fő, hogy egészséges legyen. Hihetetlen, hogy már alig van hátra egy kis idő...
Puszi,
s.