Sziasztok!
Hát...,régen voltam,de hogy mennyit írtatok!!!
Csak ezt az oldalt tudtam átfutni,és annyi mindenhez hozzászólnék......,de a 3/4-ét el fogom felejteni...
Gabilány:
Nagggyon jó a tábla!!!
Ügyi vagy!!!
Nálunk 2 gyerekszoba van,az egyik a lányszoba,a másik a fiú..,de abban még csak a Peti lakik. A lányszoba ajtaján van egy kis koszorú,egy aranyos kis virágtündér lógatja a lábát középen,és van egy tábla is rajta,arra írtam a két csajszi nevét.A fiúszobain még gondolkodok.
A babakocsi is jól néz ki. Nekem egy bajom van ezekkel,180cm vagyok,és az esernyős babakocsik nekem nagyon alacsonyak
Bumburka:
Woww,na,most már tudom,kihez fordulhatok,ha nem tudok valamit!! Ez tök jó!!!
(Én elvileg.. óvó-és tanítónő vagyok,de speciális képzést persze nem kaptam.. )
Azt hiszem,te kérdezted azt az ekcéma szerű foltot?
Igen,szerintem is az ekcémás folt. Hát én sem vagyok oda az Elocom-ért (ha jól emlékszem,ez a szteroidos krém neve),de nagyon hatásos. Az a lényeg,hogy CSAK a sebre-foltra kend,hajszálvékonyan,és gyakorlatilag elég 1x kenni. Vannak olyan bibik,amiket hiába kentem a felírt speciális testápolval is pl...,nem használt. Ez a krém meg igen. De nem kentem annyit,amennyiszer felírták,csak 1x....
Tudjátok,az az igazság,hogy nem igazán tudom,mit is adjon az emberfia a gyereknek az anyatej után..
Merthogy Napsugárnak anno gyümölcsöt kezdtem adni,és a múlt héten kiderült,hogy gyümölcscukor felszívódási zavara van.
Petikémnek a tejpép ment napi 1x,mert egyszerűen imádta (mint ahogy most a Tomi),Peti ekcémás.......
És hát nem tudom,hogy mennyi ebből a "hajlam",és mennyi az ételek okozta gond.....
Tomit a múlt héten mérték. 9 kiló 20 deka volt
Jelenleg az 1 éves méretű ruhákat hordjuk........
Hát,a párom közölte,hogy "gazdaságtalan" gyerek
Le a kalappal azok előtt,akik saját kaját gyártanak a bébiknek!!!!
Én megmondom őszintén,bár minden nap főzök a családnak...,1 éves,vagyis inkább kb 10 hónapos korig üveges főzit-gyümit adok a bébijeimnek.
Annyi cikket olvashat vagy láthat az ember túl-vegyszerezett zöldségekről,gyümölcsökről a zöldségeseknél..,meg ilyenek.. Én úgy vagyok vele,hogy a bébiételeket legalább NÉMILEG bevizsgálják. Legalábbis én ettől nyugodtabb vagyok...