Sziasztok!
Itt egy "zúgolvasó" bár nem a sz.rkeverős fajtából. Anno egy éve egypárszor bekukkantottam ide, mert kíváncsi voltam egy-két véleményre dokikkal kapcsolatban. Azóta van egy 7,5 hónapos kisfiam!!
Been: mi ismerjük egymást!
Babriella: téged is ismerlek!
Van egypár közös "vonásunk". 1. Nekem is Mártonom van! 2. Imre Józsihoz jártam/járok én is. 3. Nem volt bent a szülésnél!!! 4. Ügyeletesnél szültem (Juan)!!!
Végül is miattad merészeltem ide írni!!!
Tehát I.J-vel én teljesen elégedett voltam. Végig hozzá jártam, nem az a nyávogós (ezt én sem szeretem) fajta. Szerdai napon töltöttem be a 40. hetet és csütörtökön befektetett. Mivel ő aznap kórházas, így rengeteg dolga volt, az osztály tele, alig lett helyem (pedig előre jelezve volt hogy megyek), csomó SOS műtét.....szóval durva volt. Este bekukkantott azért hogy megnézzen. Én tök jól voltam, így mondta hogy mostanában nem lesz szülés........
Adott egy hetet, és azt mondta majd akkor indít. A sors közbeszólt. Éjjel olyan érdekesen éreztem magam, Márton meg majd szét rúgta az oldalam (nemhiába focista az apja). Reggel ügyeletes Szokodi doki. Kérdezte mizu, én mondtam mi van. Azt mondta megvizsgál vizit után. Felhívtam apát, hogy minden rendben tuti ma nem szülünk. Mentem vizsgálatra, felfeküdtem, doki vizsgálgat, erre mondja, hogy két ujjnyira nyitva vagyok irány a szülőszoba.
Hozzáteszem semmit sem éreztem. Izgatottan megyek vissza, hívom apát, hogy jöjjön, nézett nagyokat, közben már egy nővér is jött hogy pakoljunk azt menjünk le a szülőre. Ott minden pikk-pakk történt. Persze Imre dokinak el kellett mennie, mert ügyelet után nem lehetett bent, a szemem előtt küldte el a fő-fő doki!!!
Azért volt protekcióm (nagynéném ott dolgozik, szóltak neki is). Megtörtént a beöntés, aztán később felfektettek a szülőágyra. Bejött Juan doki aki mondta, hogy már 3 ujjnál tartunk. Én még semmit nem éreztem, röhögcséltem a szülőágyon. Később 4 ujj lett, fájás semmi. Kaptam oxitocint, de még mindig nem nagyon fájt, aztán jött a burokrepesztés, na onnét kezdve már érdekes volt a dolog, de fájásaim nagyon gyengék voltak. Sajna Mártonnak lement nagyon a szívhangja, és mivel nem igazán volt tolófájásom és nem tudtam mikor kell "nyomni" így jött még egy doki (Kun) és "segített" nyomni. Sajna a végén kellett egy másodpercre vákuum is. Összességében nem feküdtem ott 3 órát. Aztán még kiderült, hogy annyira rövid volt a köldökzsinór, hogy nagy gáz lett volna ha valahol rátekeredik...............Ez már 7,5 hónapja volt.
Összességében meg voltam elégedve a Juannal. Velem nagyon rendes volt. Másnap Imre is bejött és elnézést kért.
Yuyu: téged is ismerlek, igaz csak látásból. A tesódék lagzijában is ott voltam, a sógornőd részéről. Apud és anyud is ismerem!!! (munkahely)
Remélem nem baj, hogy írtam ide. Nem ígérem, hogy sokat jövök, mert kisfiam nem nagyon engedi, csak ilyenkor este. Meg hát a "főfórumomon" írogatok többet (2008.dec-i kismamik)
Mégegyszer bocs a zavarásért!!!