Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok, bár későbbre terveztem a bekapcsolódást, de most van pár kérdésem, javaslatom.
Szóval, 3. babánkat várjuk március 28 körülre (úgy tűnik, eddig én vagyok a sereghajtó
) Van egy 4 éves nagyfiam és egy 11 hós kicsi fiam (igen-igen, szintén a szeptemberi topicból, asszem már 4-en vagyunk, az 5. kismamink pedig átcsúszott áprilisra
)
Ha minden jól megy, a Szent Imrében fogok szülni, Dr Nyulasi Gáborhoz járok. Tegnapelőtt voltam 6+1 még csak petezsákot láttunk az UH-n, remélem, 3 hét múlva is minden rendben lesz.
Bemutatkozásképpen ennyit, most pedig kérdés:
Szöget ütött a fejemben ez a gyed dolog. Van TB-s, vagy bérszámfejtősünk, aki segitene eligazodni?
Merthogy én ugye gyeden vagyok, nem mennék vissza dolgozni, nincsenek olyan jó fej főnökeim, hogy papíron visszavegyenek.
Viszont így csak sima gyest fogok kapni? Gyedet nem is? Az elég hervasztó lenne anyagilag...
Vivi, Angie
jó a tábli, belőlem kibújt a szám.techtanár (
), lehetne rendezni terminus szerint növekvőbe? Akkor jobban lehetne követni, hogy ki hol tart.
mindenkinek szép napot!
minyu 6+3
Ui: tábliba majd csak köv. dokis vizsgálat után mennék és vonalzót is csak akkor csinálok, ha nem bánjátok (van rossz emlékünk...)