Sziasztok Lányok! Szia Sapi!
Sajnos a kedvezményes internetezésünknek vége, így csak most tudtam bejelentkezni (értsd: szegény páromat kitúrni a gép elől
Szóval, június 23-án, 12:20-kor megszületett a kisfiam, Karcsi, 4340 gr 62 cm lett. A szülésznőről - Maja -, és a dokiról - Hunka - csak a legjobbakat tudom mondani.
Sajnos kétszer kellett indítani mivel tágulni nem tudtam így vasárnap estétől szerda délig mondhatni vajúdtam, de ezzel együtt se volt annyira vészes. A méhszájat össze kellett varrni mivel kisfiam elég nagy, és egy kicsit szétszedte. A gátvarrás egyáltalán nem fájt, a méhszáj se bár arra nem adnak érzéstelenítést. A harmadik napon már rendesen tudtam ülni, és tükörből megnéztem de semmi sem látszik.
Összességében csak jót tudok mondani az osztályról, a nővérekről és a csecsemősőkről is. Mikor kitoltak a szülőszobáról az ebédem be volt készítve a mikroba, hogy melegen kapjam meg.
Szerencsére én csak Geréby doktornővel beszéltem, a szőke fiatallal nem, de a stílus ahogy végigvonult a folyosón nem nagyon nyerte el a tetszésemet, plusz a szobatársam is panaszkodott rá, hogy eléggé kelti a pánikot.
Picikémet 4080 gr-val engedték ki a kórházból, és tegnapi mérés szerint már 4,65, szóval félelemre nincs okom
Tegnap piros pöttyök, mint pici pattanások jelentek meg a pofiján, de a védőnő megnyugtatott, hogy csak az anyatej miatt van. Ha esetleg ezzel kapcsolatban valakinek észrevétele van, megköszönöm.
Sapi!
Ha van még valami kérdésed írd meg. Most eléggé tömören írtam le mindent.
Puszi mindenkinek
Subesz