Új privát üzeneted érkezett!

Jövő héten tesztelek, nekem nemrég volt az ET. Addig asszem nem is fogok, mert csak idegesíteném magam vele, hogy mi mit jelent.

Jövő héten viszont kétcsíkosat szeretnék látni már végre :lol: (Fő a bizalom :D)

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Na jó, akkor marad nálam a tábla, de ha történik valami, akkor e-mail-en vagy priviben kérem szépen a változásokat. Nem fogok tudni több oldalt visszaolvasni a fórumon.

skrisz72

Sziasztok Csajok!

Na megjöttem a v.vételről.134 a hcg-m!!!ET+11.napon

:lol: :lol: :lol:A dr-nő mondta meg nagyon aranyos volt!

Harcimókus!
Neked külön köszi!!!!!!!!!!
keny

Keny gratulálok!!!! :lol:
lidi33

Keny: Kép GRATULA!!!! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Keny, ez SZUPEEEEEEEEEER :!: :P Óriási gratula! :lol:
Szerettem volna követni a példád, de sajnos nálam nem erősödik a 2. csík, sőt ma totál 1 csíkos. :shock:
Azért köszönöm mindenkinek a drukkokat :!: :!:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Keny, nagy gratula!!!

Bols, még nem feladni!!!

skrisz72

Keny, gratulálok az ügyes babá/k/hoz!!!

Bols, még ne add fel, mert ahogy olvasgatlak Titeket, ezek a tesztek...hát nem tudom. Már azon gondolkozom, hogy ha végre oda jutunk, akkor én nem fogok tesztelni. Bár tudom ez úgy működik, hogy a rossz hír is jobb, mint a bizonytalanság. De azért a remény hal meg utoljára, mi bízunk Benned helyetted is.

Valaki jön esetleg 6-án 12 körül a Kaáliba? Jó lenne Veletek talizni.
roni34

Egy kérdés: kíváncsiságból csináltattam egy terheléses cukrot. A 30perces érték 6.5 lett, ami 90 pecre visszament 6ra. A drnőm azt mondta, hogy szte erre kellene szednem gyógyszert, amit beszéljek meg a kális dokimmal. Ha most elkezdek cukorra gyógyszert szedni, akkor szerintetek ugrott az aug végi-szept eleji lombik? (már úgy beleéltem magam, hogy végre kezdünk mi is, erre kitalálják, hogy nem jó a vércukor eredményem.. :(
roni34

Keny gratulálok!
UH mikor lesz?

Bols, ne add még fel. Küldöm a drukkokat!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Köszi Csajok!!! Nem adom fel!

Irises, babaragacs, drukk ++++++++++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols: fel ne add nekem!!!!!!!!!!

Roni: nem csúszik attól! Inzulint nem nézettettél?

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi: az inzulint még tavasszal nézték. Nem emlékszem a pontos értékre, de akkor az inzulin rez az alsó határértéken volt. Tehát elvileg azzal minden rendben volt. Viszont a vércukornál csak 0 és 120 perces érték volt megadva. A hiányzó köztes értékek miatt csináltattam meg újre a vércukrot.
roni34

Csajok!
Nagyon köszi a gratulációkat!UH sokáááá lesz 24.-én dokim akkor jön vissza a szabiról.Dr-nő azt mondta,hogy esetleg 19.-én megultrahangoz,ha akarom,de akkor meg már mindegy 5 nap ide vagy oda nem számít.És amúgy sem leszünk Bp-en,jobb is ha nem kell vezetni ebben a melegben.Remélem ez idő alatt minden rendben lesz addig sokat fejlődhet minikeny mert akkor már a 8.héten leszek,ha Isten is megsegít:)

Bols!
Héééé nem feladni!!!Ugyan olyan tesztet használtál?mert az nem mind1?És lehet,hogy nem volt olyan"tömény" a vizeletben a hcg.Próbáld újra!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek megagigahyperdrukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
keny

Sziasztok,

Keny, gratula!

Bols, tényleg a remény hal meg utoljára.

Roni, ezt háziorvos, vagy endokrinológus vagy belgyógyász/dietetikus mondta? A cukor még önmagában nem tűnik soknak, de persze az is kérdés, mennyi volt az éhgyomori értéked. Én csak úgy nem kezdenék el gyógyszert szedni...Ahogy Puszedli is kérdezte, inzulint nem néztek? Az sokkal többet (is) elmondhatna.

Skrisz, hogy vagy ma?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Bols,
ez el ne vegye a kedved és a bizakodást!!
nem is kéne még feltétlen jeleznie!

Keny,
gratula!
angel37

Alle, megvagyok. Pihizek. Sorozatokat nézek, játszom, eszem-iszom. Apa is szabin van már, dögre unja magát mellettem. :wink:

skrisz72

Keny: szuper! Gratulálok! Tényleg messze van a 24-e, de eljön az is! És legalább már látod a szívverést is! :wink:

Bols: csatlakozom az előttem szólókhoz! Nem feladni, bízni! :)

Irises: ++++++++++++++++++++++++++ akkor a jövő heti kétcsíkoshoz drukk!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Keny:grt.

Bols: én szorítok neked.

Többiek: puszi

babaimádó
Kép
babaimado

Keny, gratula, szívből!!! Pikk-pakk itt lesz 24-e, mert boldogságban tölthetitek :wink:

Bols, csatlakozom az előttem szólokhoz +++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Roni, teljesen úgy van ahogy Alle mondja (cukrot + inzulint egyszerre kellett volna)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Keny :D :D :D

Bols,
dupla megadrukkok!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises,
Neked is!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többiek, Akciósok? Ki hol tart? :roll:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Roni,
tényleg, inzulint nem néztek most????
(Puszinak igaza van, emiatt nem csúszna a lombik...nekem csak azért csúszott októberről januárra, mert az egekben volt a cukrom: a 60 perces 9 felett, a 120 perces 7.5 körül...+magas inzulinszint. Én kértem KP-től a halasztást, Ő meg belement)

Baba, Drága,
lélekerősítő, pihentető drukkok mennek!!!++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Sziasztok!

Lidi, Bols: igen jövő héten kellene, de sajnos elfelejtettem megcsináltatni a hormon vizsgálatot, most vettem észre, hogy kérnek újat, így most nem tudom mi lesz, majd kiderül pénteken.

Bols: drukkolok nagyon!!!!

Keny: hipp-hipp-hurrá!!!!

Roni: dietetikus szerint három hét alatt rendeződik a cukor szint

Mindenkinek drukkok mennek!!!!!!!.
Vendég

Keny gratulálok a szép HCG-hez!!!!!!
Bols nem szabad feladni!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++
Irises ++++++++++++++++++++++++++++

Mindnkinek drukkolok akik akcióban vannak!!!!!!!!!

Én már türemetlenül várom a szerdát a beülti napját, csak azon gondolkozom, hogy az utrókat aznap is be kell adni???
lorina

Lorina,
a punkció utáni naptól kell az Utró, és a beülti reggelén nem kell betenni, viszont ET után én irányultam a mosdóba és azonnal bedugaszoltam a déli adagot :P Persze attól függ, melyik napszakban kapod vissza a kicsikéket :P
Megadrukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Sannah: milyen hormonvizsgálatot? Nem long lesz? Mert akkor majd a 3. napon kell a hormonvizsgálat, nem?

Kép

Kép

*puszedli*

keny!
nagyon ügyeseek vagytok!veled örülünk!!!!!!!!!!!!

skrisz!
csak most olvastam, hogy át szeretnéd adni a táblát... sajna szeptemberben nálunk is elkezdődik a bolondok háza a munkahelyemen meg még bevállaltam egy egyetemet is, uh ez rázós!Hátha lesz néha időd benézni!!!!!!!

bols!
csíkelohozó drukkokat küldünk!!!!!!!!!!!!!

lányok, a kérdéseitekre vonatkoztatva a bromoról csak annyi, hogy nekem a doki azt mondta, hogy egy dobozzal beszedek, és akkor majd nézünk újra értékeket, mert nem vicc: soha semmit nem szedtem, tehát gondolom: ennyi most elég. És ezért mertem abbahagyni pár szemmel hamarább. Igaz, csak akkor kell visszamennünk, ha a férjecskémnek több használható katonácskája lesz.röviden ez van.
gysmintlegyen

Bols: ma teszteltel?

Akciozoknak millio drukk!!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

ja, és elregélem nektek nagy bánatomat is: az andrológus a megyeibe nézettetné a kiskatonákat a héten, DE: véletlenül szabin lesz a kolléga, mi meg jövő 7en Balcsizunk, ami azt jelenti, hogy megint 3 hét csúszás!!!!!!! vhogy nem akar ez haladni, ,tegnap egész nap azon agyaltam, hogy miért...
na, bocs, hogy ezzel terheltem a topicot...
gysmintlegyen

sziasztok!

Keny, hipphipphurrá!!!!!! :)

Bols++++++++++++++++++++!

iris++++++++++++++!

Lorina++++++++++++++hajrá szerdán!!!!!!!!!!

lidi, ua-t csináltam én is, beszúrtam a gonalt, de nem húztam fel előtte, és csodálkoztam : miért nem megy???? :)
Ma adok be pergoverist, ma lesz az első, kéretik szurkolni a beadáshoz, csak nem bénázom el?! :?

Mindenkinek puszi,szaladok a melóba.
nani72

Nani: Hajrá, csak ügyesen azzal a hegyes kis micsodával!
Sminti: Türelem, hidd el Apának ez sokkal rosszabb... :(
KenY: Mega-giga gratula! :lol: :lol: :lol:
Bols: Igen is ott vannak, mind a ketten :D , csak kicsit játszanak veled.
Baba: Klasszak a cicák!
Skrisz: Jó ez a kis hűvös fuvallat?( Itt nálunk nagyon jó idő van!)
Rani: Régen jelentkeztél. Tudsz valamit az említett kisfiúról? Még mindig nagyon szurkolunk neki!
Szurisoknak kitartás, és kevés folt, meg csomó. :wink:
Irises: tapasztók mennek!
Lorina: Sok sikert holnapra!

Mindenkinek szép napot! V
nemevi

Sziasztok Csajok!
Mai tesztem is változatlanul 1 csíkos, de holnap azért megyek vv-re.
Szomorú vagyok... :(

Reggel megkérdeztem apát, hogyan tovább, és azt mondta, h az 5. támogattottat is csináljuk meg. (Írtam korábban, erre a stimura sem volt egyszerű rábeszélnem, de ő is nagyon szeretne kisbabát.) A tegnapi szörnyű hangulatom után, már így sokkal jobb. Szóval mikor KP. visszajön szabiról, konzultálok vele és ha azt mondja javasolja a következőt, akkor szeretném megkezdeni a 7. stimumat. (Fagyibabák nálunk sosem voltak, de ez már nem is foglalkoztat.)

Lorina, hányra mész holnap ET-re? Drukk +++++++++++++++++++

Irises, babaragacs +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szurizóknak drukk-drukk! +++++++++++++++++

Nan, ügyesen azzal a Pergoverist-tel :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Nagyon sajnálom Bols, nagyon drukkoltam Neked. Jól teszed, hogy már a jövő gondolkodsz :lol:

Szurizóknak drukk+++++++++++++++++++

Lorina hajrá ET!

Skrisz?

Baba hogy vagy?

Sminti be fognak indulni a dolgok, meglásd.

Én a gonal-t szúrtam egyedül, előtte a férjem csinálta, csak elutazott és ott maradtam egyedül az injekciókkal. Nem is mesélek miket műveltem... De aztán belejöttem:) Ti már látom rutinosak vagytok.

irises

:cry: :cry: :cry: Bols pedig annyira drukkoltam,nagyon sajnálom.Ölellek,keny :cry: :cry: :cry:
keny

Bols,
:( :( :?
azért még hátha... vv is legyen meg!

az mindenképp jó, ha már a következőre tudsz gondolni, nekem mindig jó volt, hogy már terveztem a következőt.
TB-s lehetőséget semmiképp nem szabad bent hagyni!! de inkább ne kelljen... hátha...

Nani,
új szuri ment? :wink:
mi a gond amúgy vele? én a kutyulósat utáltam, sokszor ali tudtam leszedni a végét :roll:

Gysmintlegyen,
fél bromót szedtem, hiába rakta rendbe egy hónap alatt a PRL-t, kellett tovább, stimu alatt is, terhesség alatt is, 12. hétig.
visszaugorhat az érték, önhatalmúlag szt nem szabadna abbahagyni... (12.hétnél már nem számít)
angel37

Sziasztok!

Skrisz hírek???

Bols sajnálom a tesztet, de a vv. a tuti!

Teázók hogy bírjátok ebben a melegben? :roll:

Nani na akkor nem vagyok egyedül ezzel a gonalos duplaszúrással. :D Drukk a másik szurihoz!

Lorina hajrá holnapi beülti!

Gysmint sajnálom hogy csúszik az androl. vizsgálat.

Kismamik hogy vagytok?

Sannah hátha lehet kezdeni a hormonok nélkül is.

Baba hogy vagy?

Bocsi ha vkit kifelejtettem, és most nem említettem név szerint, de mindenkinek drukk!

Ma voltam uh-n, 7 pöttömke növekszik 11-13 mm-ig, nyálkahártya 10A. Megy tovább a Gonal és a Merional, uh pénteken.
lidi33

Sziasztok! :P

Bols, Drága,
vvtelhez drukkokok!!!!! Hátha..... :roll: +++++++++++++++++++++++
(Apa a lehető legjobban reagál: ilyenkor így kell reményt adni egy leendő anyának!!!! :P )

Lidi, Nani,
tüszőnövelők!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lorina,
nagy drukk holnapra!!! :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises,
1000-rel babaragacs!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Sannah,
lemaradtam, Te hol tartasz az akcióban?

Sminti,
időgyorsító megy!!!!!

Többiek, várakozók, hogy vagytok? :P

(Itt továbbra is 30 fok van, elég nehezen bírom :oops: )

tillidian

Heló Lányok!

Bols: drukkolok a vv.-hez! Hátha! :wink:

Lidi, Lorina, Irises, Nani: Kép

Sannah: :?:

Baba: hogy vagy?

Skrissz: :?: :?:

Till: puszi!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Akinek van kedve, talit szervezek aug 15ére 13 ó utánra nálunk (Bp 4ker), és szívesen várok bárkit, szóval akinek van kedve, jöjjön.

Jelezzen felém, ha jönni akar, hogy püben megküldjem az adatokat.

Sannah, ez rád nagyon is vonatkozik, gyere el!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hunci: én szívesen mennék, de aznap megyünk nyaralni! De kár! :(

Kép

Kép

*puszedli*

Nem vagyok túl jól, de azért olvasok.Puszi nektek.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!!!!

Puszi: long elvileg, de még a mesterséges klimax előtt kértek volna hormont.

Till: a héten tudom meg, hogy pontosan mikor. Az egészben olyan jó volt, hogy nem voltak mesijeim, szabad nyár!!!!! Remélem jó darabig nem is fogok mesizni :wink:

Lidi: kiderül.

HUNCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pü-ben írsz??????? Ha nem dolgozom akkor megyek baba nézőbe, olyan régóta vágytam már rá, hogy a kis pasidat megnézhessem és ne csak fotókat nézegessek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bols: azért még drukkolunk!!!!!!!!!!! Nekem mindig Puszi idézetei adnak erőt!!!!!
Vendég

Babim: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Lányok! A gólyáink elindultak Hozzánk:

http://www.dailybest.hu/pixar-partly-cloudy/

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Itt vagyok, helyzet változatlan. Ha addig nem történik semmi, akkor csütörtökön reggel befektetnek és pénteken megindítják a szülést.

Sok-sok-sok drukk-drukk-drukk mindenkinek!

skrisz72

Skrisz,
hihetetlen, milyen jól elvan odabent a Kiscsajszid :roll: :D
De mindjárt itt a csütörtök!!!!! Óriási kitartás-drukkok mennek!!!!!

Puszika :D
Óriási ez a videó!!! :lol: :lol: :lol:

Sannah,
a lényeg, hogy mindjárt start!!!!! :D

Babám,
akkora ölelést küldök, amekkora csak belefér az éterbe!!! :) :) :)

Mindenkinek pusszancs! Drukkok 1000-rel!!!

tillidian

Boldog névnapot a Krisztináknak!

babaimádó
Kép
babaimado

Szép reggelt mindenkinek!

Minden Krisztinának - Babához csatlakozva :wink: , boldog névnapot kívánok!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Tilli, most már jobban bírod, ugye? :wink: pussz

Hunci, de nagyon-nagyon sajnálom 14-én elutazunk :(

Skrisz, akkor eldöntötték az orvosok, nagyon jól érzi magát odabent Eszterke!!!

Alle, Baba sok-sok pusz nektek !!!!

Bols???

Irises +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nani, tüszinövelő+++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rólam, ma reggel volt TSH, fT4 kontrollon! :roll:

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok!

Boldog Krisztina napot!

Baba ölelés!

Keny, Irises, Bols babaragacsok!

Bols vérvételhez +++++++++++ !

Lorina ma anyuka leszel. :D

Kalkata hajrá jó TSH eredmény!!!

Skrisz drukk péntekre! Addig még van 2 nap, lehet Eszter erre a finom hűs időre várt :D

Sannah drukk hogy kezdhess!

Nani hogy megy a szurizás?

Kismamik megkönnyebbültetek ebben az esős időben? :wink:

Szép napot!
lidi33

sziasztok!

Isten éltesse a Krisztákat!

Skrisz,Esztike nagyon jól elvan odabent, még nem tudja, milyen jó lesz majd idekint neki!! :)

Bols, ölellek. DE még reménykedem...

Lorina++++++++++++!

Irises,babaragi++++++++++++++!

Lidi, szépen alakulsz!
Én holnap megyek uh-ra.
A pergoverist sikeresen összekutyultam,por + oldószeres cucc.
A Déli-ben váltottam ki, ott a nő inzulinos tűt adott hozzá, majd rákérdeztem az aszisztensnőnknél, ő azt mondta ez nem jó, kell a felszívótű és a beadó tű is, de beadós tűt nem tudott adni, így elmentem a helyi patikába és ott kaptam kis beadóstűt.
Na azzal már barátságosabb volt a beadás. Kikupálódik az emberlánya a szurik alatt. :)

Kalkata, drukk a jó eredményhez!

TEaivóinknak pusszantás!

szép napot!
nani72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?