Sziasztok!
Mindenki nagyon aranyos, én tudtam hogy ti meg fogjátok érteni az érzéseimet ezért is írtam le. Őszinte és szókimondó vagyok, nem rejtek véka alá semmit. Lelkifurim amiatt van hogy ennyire beleéltem magam a lánykérdésbe ragaszkodtam az "elvárásomhoz" (pedig legbelül éreztem valamifeéle ellentmondást), és mivel úgy tudom hogy a pocaklakók megérzik a csalódottságomat, nem akartam hogy Bogyó emaitt rosszul érezze magát odabent, hogy nem vagyok vele elégedett a pöcsi miatt.
De szerencsére sikerült nagyon könnyen átállnia az agyamnak a másik csatornára és most már lassan röhögök is magamon hogy milyen cirkuszt levágtam.
Panaszkodtam már egy ideje hogy a szeméremcsontom körül nagyon erős fájdalom lép fel bizonyos mozdulatokra. A dokimnak is elmondtam és a válasza nem volt valami megnyugtató. Tehát a lényeg az hogy ez ellen már nem tudok mit tenni, max akkor tudom elkerülni ha sokat pihenek. Ma haza kellett anyukámnak hoznia kocsival mert úgy ébredtem, hogy azt hittem besz....k, annyira fájt az a bizonyos csont. Becsípődhetett egy idegszál vagy én nem tudom, de a lépcsőről fél órán át jöttem le és legszívesebben üvöltöttem volna minden lépésnél.
Bogyó is extrán rugdalt, lehet hogy érezte hogy fájdalmaim vannak és emiatt nyugtalankodott. Persze én meg miatta nyugtalankodtam, mert nem igazán merek fájdalomcsillapítót beszedni nehogy valami kárt okozzak neki vele. A múltkor is már a falat kapartam az epegörcsömmel, de kibírtam végül gyogyó nélkül. Anya azért adott egy algot hogy ha már nagyon nem bírom vegyem inkább be mert az nem árt a babának. Éjjel fél 3 kor kezdődött az egész, 9-kor már bevettem. Addig bírtam.
Anyócámnál is ugyanez volt a terhességei alatt. Volt hogy olyannyira fájt neki hogy térdre esett. Hát én kapaszkodtam ahová csak tudtam, de én is éreztem néha hogy a fájdalomtól megrogy a térdem. Most már úgy ahogy elvagyok, de persze féloldalt fekvésben az ágyon. Bogyó Miló is lecsillapodott, már egy órája alszik mert totál csend és nyugalom van a pocakban.
Nem tudom busszal, villamossal, vonattal hogy jöttem volna haza olyan messziről. Még jó hogy anyukámnak van kocsija, jogsija.
REMÉNY
Hát csak ismételni tudom magam, nem irigyellek. Előttem nem ismeretlen ez a cukor dolog a másikban nagyon sokat volt téma még tavaly. Már csak ezért is írtam hogy nem kívánom senkinek, mert nagyon rossz volt látni hogy mennyit szenvednek a lánykák.
Kitartást kívánok neked, remélem jobban fogod viselni mint ők és a terhesség után rendbe fog jönni a cukrod. Drukkolok hogy a kisfiaddal is minden rendben legyen, ne okozzon neki semmi problémát a cukor meg a diéta.
AKIRE
Nagyon kis csiriviri pocid van. Tegnap anyukámnak mutattam, hogy az ilyen szép karcsú lányoknak mint te vagy milyen kis pici gombócuk van!
Én már 8 hetesen olyan voltam mint egy hummbelebumm!
TIGRISKE
Hogy van a trió!
Lassan átléptek a második trimeszterbe. Gondolom már nagyon várod!
A te pocid még egyáltalán nem nőtt 3 babával?
Na majd a végére jó nagy dinnyéd lesz. Kenegesd rendesen. Én volt hogy elfelejtettem de mától nagyon odafigyelek rá mert a tesóm észrevett két lila vonalkát. Szóval kezdek repedni mint a dinnye.
BRIGI
Ne legyél kiakadva, nem vagyunk egyformák. Valahol mindenkit meg lehet érteni ha belegondolsz az ő szemszögéből is.
Nálatok nőuralom lesz nálunk meg férfiuralom.
Most amikor hazajöttem nagyon ki voltam akadva a kupira meg hogy elrontotta a laptopomat a párom fia. Pedig direkt eldugtam a laptopot mert amúgy 24 órán át megy a gép ha engedném és teljesen felforrósítja, annyira üti a billentyűket is hogy sokszor beragadnak a gombok. Én nagyon vigyázok mindenemre, főleg ilyen drága ketyerékre, nálam semmi nem romlik el.
Egyszer már miatta kellett javíttatnom a gépemet, még szerencse hogy garanciális volt.
A lényeg az egészben az hogy nagyon mérges voltam most rá és úgy nyugodtam le hogy az én fiam nem lesz ilyen.
De azért ha hazajön a párom úgy látom megint lesz vita mert megmondtam neki hogy ez az én gépem, ő is kapott egy asztali gépet nyüstölje azt. Ez nekem munkaeszköz is, vannak rajta céges dolgaim, örülnék neki ha nem tenné tökre, drága is volt.
Az előzményeket is megnéztem hogy miket nézett a gyerek az interneten, tele volt szexoldalakkal ráadásul elég durva (gruppen és társai) oldalakon keresztül annyi mindent nézett hogy sztem itt két napig amíg nem voltam itthon éjjel-nappal ment a gép és az internet.
RILLA
Látod nálam megdőlt a pocakforma elméleted!
Ideje volt hogy végre letetted a lantot, csodállak hogy ilyen sokáig tudtál dolgozni. Nemsokára pedig jön az igazi meló!
De az már édes lesz számodra, és nagyobb és kedvesebb fizetséget kapsz érte!
TRIX
Bizony neked aztán kijutott a jóból!
Ti vagytok a legideálisabb család, aztán novembertől már nem biztos hogy ennyire foglak irigyelni téged a két babával.
De te egy nagyon talpraesett csajszi vagy és segítséged is biztos lesz bőven. Arról nem beszélve hogy milyen hamar felnőnek.
Tényleg ti azért még szeretnétek a két babának egy kistesót később?
Nagyon szép kerek a pocakod, nem is olyan nagy ahhoz képest.
Drukkolok a cukkerhez..... te csak ne táborozzál ...........
Én a köv. héten megyek.
KAKTI
Örülök hogy rendben vagytok!
Az utro sem puffasztott fel? Igaz neked nem kellett sok gondolom 3x1 lehetett az adagod.
Én is leadtam a lombik előtt 20-at, és nagyon jól tettem mert akkor már bőven 100 felett lennék most. Ahogy elkezdtem a decát szúrni naponta egy kiló feljött rám. Az a sok pihenés.... semmi mozgás.
De eddig még egy dekát nem híztam pedig már egy hónappal túl is léptem a félidőt és szombaton megmázsálták Bogyót is aki közel 60 deka!
Tehát legalább ennyit már fel kellett volna szedni, plusz a magzatvíz, méh súlya stb.....
Van az anyuci.hu-n egy csomó kalkulátor. Elvileg akár 112 kg-ra is hízhatok. Még az normálisnak mondható. De 5-nél többet nem szeretnék. Alig várom hogy végre elvonuljon ez a dög hőség és ismét aktív kismami lehessek nehogymá ágynak döntsön most meg ez a kórság hogy nem tudok menni a fájdalomtól. Még egy csomó mindent be akarok szerezni Milónak, szobarendezés, stb.
Milyen dekor? Tapétacsíkra gondolsz? Köszi az infot majd megnézem!
Drukk a genetikaihoz! ++++++++
ZOÉ
Kitartás! Te az elején vagy rosszul más a végefelé.
De a közepén biztos hogy teljesen oké lesz minden.
Mikor kell menned legközelebb dokihoz?
COLIN
Örülök hogy te már jól érzed magad! Mocorgások vannak már rendesen? Nem baj ha sokáig alszol, most élvezd ki.
Én pl. ma is már fél 3-tól fent vagyok, pedig 11 után feküdtem le.
Remélem nem purcanok ki mire Miló kibújik, mert ahogy ismerem magam még ha alszik is én ott állok mellette és örzöm az álmát, nem is tudom mi a fenének vettem bébiőrt és légzésfigyelőt!
RONY
Te egy nagyon értékes ember vagy! Kizárt hogy a boldogság még sokáig várasson magára, pláne hogy te mindent megteszel a cél érdekében. Nagyon sok erőt, kitartást, szerencsét kívánok a folytatáshoz, és remélem tudod hogy folyamatosan drukkolok neked. Nagyon kedves kis teremtés vagy, örülök hogy megismertelek! Természetesen ugyanezt mindenki másnak is mondhatnám, mert a szívemhez nőttek a lányok, örülök hogy ilyen frankó kis csapat tagja lehetek!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.08.03 14:52-kor.