Új privát üzeneted érkezett!

A minap mesélte az uram, hogy ő anno mikre vette rá a lányokat az oviban...azt a fertőt...mondtam neki, hogy hamarabb is mesélhette volna, meggondoltam volna az "igent".
Már szétmegy a fejem a klímától.Lassan menni kéne haza, még fél óra és lépek.

Kép
jázmin20

Hm, most belegondolva én rohangáltam a srácok után nagycsoportban, hogy lesmároljam őket. Erre konkrétan emlékszem. Szerencsére ezt sulis koromra elnőttem...
hettuli

Jázmin én is nagyon szoritok nektek szerdára!
Lélekben én is veled vagyok innen messzi Temerinből! :wink:

Bende a kis piszkos csajszi :lol:
Ruhákat én egy kicsit jobban féltem! :?
De nálunk nincs is turi ahol vásárolhatnék max.Újvidéken....

Tünci szép....
Holnapra jó szórakozást kívánok nektek!
Milyen izű a torta,amit rendeltél?

Betti jó,hogy otthon vagy!Vigyázz magadra!Nagyon szoritok értetek is!
szintus

Ja az oviba én is folyton szerelmes voiltam... :lol:
Mint késöbb kiderült(uggyee amit még akkor nem tudtam)Temerin egyik leggazdagabb pasijába...hát hát :lol: :lol: :lol:

Jázmin kuttyyy nagyon tecc nekem!
Milyen a fajtája?

Hettuli még jó hogy kinötted eme dolgot :wink:
szintus

Hettuli: :lol:
...kis huncut!

Szintus:köszi! :wink:

Kép
jázmin20

Fajtiszta kan BERNI PÁSZTOR.

Kép
jázmin20

Na de ilyet! Az előbb puszilgatom kicsi lányom ezerrel, ő meg döbbent arccal mered rám és a következő pillanatban orcámba röpíti az ozsonnáját. Akkor most értékelték anyai teljesítményemet???

Én meg csak vigyáznék a ruhájára!

Tudjátok mikor adok neki enni még egyszer!!!
hettuli

Milyen mókásak vagytok, csajok! :lol:

Nagyon élvezem.

Kicsit kiragadtatok a szánalmasan üres, de annál cirkalmasabban megfogalmazott, dögunalmas és kínkeserves fordítósdiból.

Nyanyó egy tündér; Betti vigyázzon magára; éljenek a kutyák; aki nincs, az jöjjön; aki vidám, maradjon az; aki nem, az legyen az! Itt avége, fuss el véle, megyek vissza dógozni.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Na jó estét, jó szurkolást! :D

Annyira jó volt olvasni ezt a mai termést! Már értitek hogy értem. :oops:

Tüncike, gyönyörű a Viola sírja, olyan szép virágai vannak, és amit Bendétől kapott...nagyon megható. :cry:
Amit írtál az évfordulóról, az is. Igen, minden nap egy újabb nap nélkülük, egy év ide vagy oda. De biztos könnyebb és könnyebb lesz, főleg ha már a kezedben tarthatod a kistesót.
Mi a terv most, hogy érzed, és milyen vizsgálatokon, kezelésen kell átesned?

Melcsike, sajnálom, hogy ilyen szörnyű volt az elseje... :(

Bende - de ezt már írtam -, úgy örülök, hogy írsz megint.
Annyira cukorka Nyanyó a képeken, nagyon keményen adja elő. :wink: Sajna nem tudom Vinyó vőlegénynek megmutatni, mert vidéken nyomul a nagyiknál péntekig. Iszapszörnyről hol készültek a képek?
De jókat röhögtem apa-lapáton meg a könnyen tisztítható gyereken :lol:
Hát azért én sem vagyok mindig nyugis, de erről a család tudna nyilatkozni :roll:

Betti, négy gyerek??? :shock: :shock: Kik?

Hasli, Veled mi újság?

Szinti, mikor mész uh-ra? Vagy voltál már?
Fruzsbaba hogy van?
Na Te is ki tudtad ám választani,kibe kell szerelmesnek lenni... :wink:

Jázmin, annyira édes ez a kutya, olvadni kell a szemeitől!
Már csak két nap...

Heni, a tesódéké is nagyon drága, és olyan kis szép.
Szóval ilyen rámenős kiscsaj voltál, ez igen. Mondjuk én is smaciztam az oviban. Igaz, aztán sokáig önmegtartóztató életmódot folytattam.
Száva reklamált? :wink:

Franka, hogy vagy?

És többiek?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Ja és nem tudtok eladó három hálófülkés, min. 2000 mm-es vízoszlopot tűrő, 200 cm belmagasságú, max 4x6 méteres sátorról? Két fordítói kétségbeesés közepette ilyeneket keresgélek még a neten.
kisanyácska

Sajna a kollégámat, akivel egy irodában ülök, áthelyezték, így most egyedül vagyok bent. Nagyon kedveltem, és olyan jól kijöttünk, szemétség. És bár máskor szerettem egyedül lenni, most jó szar.
Ma nem is dolgoztam semmit, olvasgattam a barátnőmmel folytatott levelezésemet abból az iőből, amikor még terhes voltam... :(

Jó viszont, hogy a héten talán össze tudok hozni minden olyan randevút, ami amiatt nem szokott összejönni, mert munka után rohanok az oviba.

Nálunk is dögmeleg van itthon is, a munkahelyen is. Kondi ohne
8)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Kisanya, milyen vízoszlopot kell tűrnie?
És mit fordítasz?

Zaha

Kép
Kép
zaha

[quote="kisanyácska"] írta:kisanyácska nem tudtok eladó három hálófülkés, min. 2000 mm-es vízoszlopot tűrő, 200 cm belmagasságú, max 4x6 méteres sátorról?

:shock: Kisanyácska, búvártúra lesz? Valami tó mélyén akartok sátrat verni??? :wink: (kb. így jönne ki a 2 méteres vízoszlop a 2 méter magas sátor fölött) :lol:
(jó, jó, értem ám!)
aarnika

A vízoszloppal mérik, hogy mennyire vízálló az anyaga. Minden sátor leírásában meg van adva mm-ben. Minél magasabb a vízoszlop, annál jobban tűri a zuhit.

1200 mm már elmegy, 3000 nagyon jó, 5000 felett tényleg mehetsz vele víz alá is. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisanyácska 2009.08.03 22:15-kor.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Szia Aarnika, hogy vagy?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tényleg, Aarnika, honnan bukkantál elő ily hirtelen?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Megyünk Németországba rokonokhoz szombaton, ha az Úr is úgy akarja.

Odafelé mgalszunk Brnóban. Visszafelé szeretnénk Prágában és/vagy a Fertő-tónál sátrazni. 1000 km az út, egyedül fogok vezetni, a gyerekeknek is sok lenne egyhuzamban. Így hát felszabdaljuk kicsit az utat. Visszafelé már nem lesz a brnói ismerősömnél hely, úgyhogy ammég képlékeny. Mondogatom magamnak, csak lazán, majd kialakul. :roll:

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Ó, de jó lesz Nektek! A pulyák is biztos élvezni fogják.

Elpatázok, jó éjszakát.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Kisanya, Hát csak olvasgatok néha, és pont most értem ide...
És amit írtál, olyan mókásan hangzott. Nem bírtam megállni, hogy le ne csapjam a magas labdát. :D

Zaha, köszi, jól vagyok. Csak ebből a sok melegből, valami jókora termoszban, el kellene tenni télire.

Huncutszemű Iszaptündér nagyon bájos!
aarnika

Az jó lenne, eltenni... Valami jó nagy tüzet kéne rakni - ilyesmi verssor rímel rá.

Világ termoszai, egyesüljetek!

Jó éjt, Zaha, és mindenkinek, aki alukál már.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Végre leszakadt az eső!

Micsoda megkönnyebbülés.
kisanyácska

Sziasztok!

Szuperek a képek, kiscsaj, kutyusok, Tünci csodaszép emlékhelye, öröm volt nézni.
Nikin jót nevettem, kis fehér hógolyót odaképzeltem mellé az iszapba, a Berni pásztor beszédes tekinetével váltottam pár szót, szóval jót szórakoztam :lol:
Kisanya vízoszlopát elképzeltem a sátorral :lol: ,benne a családdal.
Örülök,hogy jókedvűek vagytok!!!

Az elmúlt pár hét elég vacakul telt: hörgőgyulladást kaptam az üzletben a klímától /az irodában meleg,az üzlettérben hideg, van vagy 10 fok különbség/, Marcellel kórházban voltunk agyrázkódással, elütöttem egy biciklist :? .......
De már minden rendben,gyerek is én is bicajos is.
Itt most vihar van,dörög,villámlik,szakad az eső,remélem kissé lehül a levegő.

Kisanya!
Jó útat Nektek, vigyázz az úton. Prágába mi is készülünk,talán szeptemberben sikerül.

Tünci!
Kellemes ünneplést holnapra,vagy mára....huu mennyi idő van :roll: megyek is aludni.

Jó Éjt!

Bea
beátab

Óh, hát nem hiszem el ezt az időjárást..egész éjjel olyan mennydörgős villámlós-leszakad az ég jellegű felhőszakadás..és még most is tart.Amikor ébredtem azt hittem még hajnal van, mert sötét van..

Arra gondoltam, hogy biztosan szétverte azt a gyönyörű virágot a rohadt vihar, emiatt ébredeztem.

Még jó, hogy az uramnak a tortát házhoz rendeltem.Vki kérdezte csokiskeksz izű(valami habos-lágy kétféle csokikrémes, csokizselével a tetején)..majd lefotózom.

mindjárt el kellene mennem a boltba, elállhatna.Hihetetlen, hogy cipőt és nadrágot kell felvenni, mikor tegnap még mindenki félmeztelenül járt.Ja, és naná ,hogy tegnap megpucoltam mind a 8 ablakot...

Jesszus, Bea, még jó, hogy "megúsztátok"!!!!!!

Kisanya, jó utat, remélem a tervek szerint alakulnak a sdolgok és élvezitek majd!

Hettuli!Egyemmeg, há visszaadta, hát visszaadta..Apu mesélte, hogy én azzal trükköztem amikor már nem kellett az étel akkor is tátottam a számat, gyűjtöttem, mint egy hörcsög, aztán amikor helyszűke lett ,akkor lendülettel a falra köptem...

Zaha
Sajnálom a szobatársad, tényleg írtad is a múltkor, hogy kedveled és milyen tapintatos.Kapsz majd vmikor újat, vagy nem töltik be a helyét?
Vizsgálatok:szerintem mostmár megvárom, amíg a dokim hazajön a nyaralásból, nem tudom lenne e értelme máshová menni, meg ebben a hónapban amúgy is elég jól kiköltekeztünk, szóval lehet ,hogy áthúzódik szeptemberre.Tegnap végre valahára görcsölt a hasam, na ,mondom, lesz vmi, de neeeem,reggel ellenőriztem, én idén már nem menzeszelek szerintem.59.cn.Érdekes, hogy két hete azt mondta a dokim az uh-nál, hogy napok kérdése és megjön, mert olyan vastag a nyhártya..Lehet feldolgozza a szervezetem...

felpörgök megyek kávéért.

KépKépKép
tünci28

Tünci férjnek:kívánok megnyugvást, türelmet és boldogságot egy ilyen klassz kis feleség mellett még nagyon sokáig!!!
Kép

Kép
jázmin20

Jó reggelt!

Bea, hogy volt a baleset?? Gondolom, te is kikészültél. Írd le légyszi, biztos tanulságos lesz. Én kicsit tartok az úttól, csak egy éve kezdtem vezetni tanulni, és ebben a melegben rettenettel figyeltem magamat, hogy mennyire nem vagyok észnél.

Tünci, van nálatok Senseóba való Nescafé kávépárna, amihez habpor is tartozik. Hollandiában vettünk egy dobozzal, isteni cappuccino lesz belőle. Berakod a habot a csészébe, és az első kávécseppekkel kikevered. A kávépárnát meg szokás szerint használod. Ilyen finomat még életemben nem ittam, de Mo-on sajnos nem láttam.
Férjecskét Isten éltesse!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Na, ez az "eső" nem osztott, nem szorzott nálunk, éjjel egyre abba is maradt. Hiába nyitottam ki ajtót-ablakot, csak egy fokot hűlt a lakás. Mostanra azt is visszaszete a naptól. Úgyhogy ma reggel is 29,5 fokról indulunk.

Tegnap este beüzemeltem a "házi jellegű" klímát: textilpelusokat vizeztem be, bevágtam a mélyhűtőbe negyed órára, aztán magam és a számítógép köré aggattam. Tök jól hűtött! Olyan öt percig. Aztán cserélgettem, mert a számítógép má fél óra után olyan forró, hogy nem bírom rárakni a kezem. Gondolhatjátok, milyen fincsi a "levegőből" gépelni. Most a kezem alatt is jeges rongy van. Valamit használ.
kisanyácska

Jó reggelt!

Tünci, férjuradnak én is boldog szülit kívánok, teljen szépen a mai napotok, estétek!
Egyelőre nem raknak senkit a kollégám helyére, még egy kicsit reménykedünk, hátha visszavonnák a döntést, bár erre sok esély nincs. :?

Aarnika, örülök, hogy jobban vagy.

Hű Bea, ez nem hangzik túl jól...már amik történtek. Jó, hogy megúsztátok ennyivel.
Elmondod, hogy történt?

Legyen mindenkinek szép napja.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Na nálunk se eső, se szél, se semmi nem volt az éjjel.Dög meleg, klíma este 5-től reggelig.Csak a villanyszámlát nem tudom ki fogja kifizetni. :shock:

Bende:gondoltam rád tegnap, mikor hazaértünk 36 fok volt 5 után, elkaptam a szőrcsimbókot és ugrottunk a vízbe.Látni kellett volna azt a fejet.Ott pihengettünk összebújva.ÚÚÚtálja, de utána meg virgonckodik.Voltunk sétálni is, már a sarkon túljutottunk, de ott aztán összefutottunk egy beagle-vel és olyan ijesztő volt, hogy haza kellett menni.
És rátalált a szerelem is.Az utcában egy törpe tacsi kislány (kölyök) személyében.A kicsi hanyattvágta magát, ez meg nyalogatta ahol érte, szaladgáltak, kergetőztek meg ugattak hangosan egymásnak.Azt hittem megzabálom őket.Megpróbálom majd felvenni.

Kép
jázmin20

Tünci férjének boldog szülinapot kívánok én is!

Lányok! Félelmetes az élet vagy nem is tudom mi.

Annak idején februárban lett volna álláslehetőségem itt Szegeden, felhívtak, hogy kezdjek március 1.-el. Akkor lemondtam, mert hogy várandós vagyok.
Tegnap felhívtak, hogy lenne munka szeptember 1.-től.......a szívem ugrott ki a helyéről.
Holnap találkozom a pasival este a részletek miatt, és délelőttre, bár csütörtökre van időpontom, de bejelentkeztem a dokimhoz, hogy nézzünk rá a babára, hogy este mit mondjak.

Félelmetes, remeg a kezem, ahogy írom is. Ha összerakom a jeleket, belegondolni sem merek.
Vagy ez is csak valami hülye vicc?

Betti
Kép
betti0412

Komolyan sírógörcsöm volt tegnap, hogy Isten már tud valamit, csak még nem mondja nekem.
Ezt a félelmet nem tudom elmagyarázni sem.

A 4 gyerek Zaha: testvérek felváltva, keresztlányok, barátok lányai stb. Mikor ki.
De tegnap a strandon már kikészültem, barom meleg volt és négy napig strandoltunk úgy, hogy én ugye nem mehettem bele, csak locsoltam magam, az meg semmi.
Úgyhogy tegnap kipícéztem magamnak egy szuper fekvő csodát, behúztam az árnyékba, megmondtam mindenkinek, hogy húzzanak csúzdázni, és legalább egy óráig nincs pisi, kaki, fagyi, inni stb....be is tartották, én meg aludtam. :D

Betti
Kép
betti0412

Betti:jáááááááááj, de rossz ómen...a fenébe.Ne kombinálj, hallgassa szívedre.

Kép
jázmin20

Sziasztok!

Kisanya!
Hogy te milyen jókat tudsz kitalálni :D Azért jobb lenne ha megtalálnád a távirányítót,csak hatásosabb lenne a valódi klíma :wink:
Én már nagyon régóta vezetek,de csak városon belül,csak ha nagyon muszáj akkor megyek vidékre, külföldön egyedül én nem is mernék vezetni. Na meg el is tévednék az tuti :oops:
Baleset:
Biciklis, kisgyerekkel az ülésben , irányjelzés nélkül bekanyarodott elém egy kereszteződésben,én is kanyarodtam volna, kicsit meglöktem,ők elestek,de szerencsére az ijedtségen kívül más nem történt. Én is nagyon megijedtem,még soha semmilyen általam okozott baleset nem történt.
Marcell baleset: anyuéknál kiesett a fürdőkádból,fejre a járólapra,agyrázkódást kapott, törés nem volt,megfigyelésre tartottak bent a kórházban bennünket.

Már nálunk is újra süt a nap,de csökkent a hőség,így már elviselhető.

Zaha!
Nem is jó egyedül dolgozni állandóan,sajnálom,hogy így alakult.
beátab

Betti!
Nyugi,ez csak véletlen lehet!!!!

4 gyerek embertpróbáló, én néha a kettővel sem bírok :oops:
beátab

Sziasztok!

Tünci

Férjednek békés és nyugalmas szülinapot. Biztos fincsi lesz a torta. Nálunk is esett éjjel, de most kezd kiderülni.

Betti

Szerintem is csak véletlen és te is erre gondolj. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Kisanya

És nem lehet esetleg másik távirányitót venni a klímádhoz?

Kép

Kép
melcsike70

Ő a mi kutyusunk:

Kép Nagy bundával
Kép Nyári frizurával
beátab

Tünci Boldog Születèsnapot fèrjednek,ès neked is szebb napokat! :wink:

Mindenkinek szèp napot!
Vendég

Bea:ő westy?

Kép
jázmin20

Betti,

úgy látszik, ez egy ómenes időszak.

Gyerekeim a Balatonon vannak, én itthon.

Erre tegnap éjjel azt álmodtam, hogy telefonáltak, megh#lt a nagy. Zokogva ébredtem, pedig én soha nem sírok (nem tudok).
Másnap láttam egy képet az interneten: "Hol van a gyereked?" felirattal egy térdig érő medence alján hasalt egy nagyfiú, valami fóliával lefedve, és nem tudott feljönni a víz alól.
És a regényben, amit olvasok, szintén telefonon értesítették egy szörnyű halálesetről a főszereplőt.

Rettegek, állandóan kérdezem őket telefonon, hogy jól vannak-e, kérem az apukájukat, hogy vigyázzon rájuk. Néha bízom is kicsit: gondviselés, ilyesmi... Ennél többet most nem tudok tenni, pedig milyen jó lenne, ha az embernek lenne valami nagy-nagy hite, bizalma. Neked is ezt kívánom.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Tünci nagyon boldog szülinapot a párodnak!
Sajnálom,hogy nem teljesült a vágyad,hogy a szülinapján tudatsd vele,hogy babád van! :(
Neked elösször késik ebben az évben ennyit??? :?

Bea aranyos a kiskutty! :D

Betti kérlek ne gondolj rosszra!Hisz mi itt annyian szoritunk neked,hogy minden rendbe menyjen,problémamentesen!
Csak pozitivan!!! :wink:

Kisanya--hűtés :lol: nem semmi!
De szerint.is lehet venni másik távirányitót hozzá! :wink:

Zaha sajnálom a munkatársadat :(
Jobb azért,ha van kihez szólni az embernek munka közben!
szintus

Jázmin!

Nem westi, bichon havanese.
Az előző kutyusunk westi volt.
beátab

[quote="kisanyácska"]B írta:kisanyácskaetti,

úgy látszik, ez egy ómenes időszak.

Gyerekeim a Balatonon vannak, én itthon.

Erre tegnap éjjel azt álmodtam, hogy telefonáltak, megh#lt a nagy. Zokogva ébredtem, pedig én soha nem sírok (nem tudok).
Másnap láttam egy képet az interneten: "Hol van a gyereked?" felirattal egy térdig érő medence alján hasalt egy nagyfiú, valami fóliával lefedve, és nem tudott feljönni a víz alól.
És a regényben, amit olvasok, szintén telefonon értesítették egy szörnyű halálesetről a főszereplőt.

Rettegek, állandóan kérdezem őket telefonon, hogy jól vannak-e, kérem az apukájukat, hogy vigyázzon rájuk. Néha bízom is kicsit: gondviselés, ilyesmi... Ennél többet most nem tudok tenni, pedig milyen jó lenne, ha az embernek lenne valami nagy-nagy hite, bizalma. Neked is ezt kívánom.

Nem ismerem az apukájukat,de biztos nagyon vigyáz rájuk!
Hisz gondolom az ő életébe is a legfontosabb emberkék ezek a gyerekek!
Biztos azért álmodtad ezt,mert rettegsz tőle....
Sajnálom az álmod :(
szintus

Úgy döntöttem nem megyek holnap UH-ra.
Holnap aug 5 van, amikor tavaly voltam ilyenkor UH-n, akkor mondták meg, hogy baj van a kislánnyal.
Nem hívom a sorsot randira, marad a 6.-ai, csütörtök.
A találkozót az állásról meg elteszem péntekre.

Nincs merszem 5.-én UH-ra menni.

Köszönöm a biztatásokat, nagyon kell.
Most megyek, viszem a kettőt vadasparkba, mert felhős az idő. Igaz, a felhő alatt szorul a nap, egész nap folyik a hátamon a víz.
Utána meg beülök én is a jégkorszak 3.-ra.......

Betti
Kép
betti0412

Érezd jól magad, Betti!

Szintus: köszönöm... :)

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanya

Elég szörnyű az álmod meg minden, de az apukájuk, biztos vigyáz rájuk nagyon. Ne idegeskedj, mert az neked sem tesz jót ilyen hosszú út előtt. Jó utat és vigyázzatok magatokra. Mi is elcsattogunk holnap délután nyaralni kicsit. Nem hiszem hogy sokat leszek, de ha módomban áll azért bejelentkezek.

Bende

Nagyon jók a képek. Hoztál egy kis vidámságot ide. :wink: Köszi!!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Álmok, babonák, rossz gondolatok mondjanak le!!!!!!

Jázikám! Már csak egy nap!!!!! szegény Vilmos, megijedt egy óriás Beagle- től.... :lol: Ezzel valamit csinálni kéne. Milyen dolog ennyire félősnek lenni.
bende

Leja hercegnő.... Kép
bende

Bende

:D :D :D

Kép

Kép
melcsike70

Lányok, segítsetek.....................

Most telefonáltak, hogy Ábelt megharapta egy kutya.......................

Tudtam............

Ti kutyások vagytok, mondjátok meg, mit tegyek, mit kell ilyenkor csinálni?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Anyácska sajnálom!

El kell kérni a kutya gazdájától az oltási bizonyítványt, vagy a bilétát mellyel igazolni tudja, hogy az ebet beoltották veszettség ellen.

Ezzel kell az orvoshoz menni. Ha vérzéses seb, akkor egy tetanusz mindenképpen kell. Ha nincs oltva a kutya, akkor sajan Ábelnek nagyon sok szurit kell kapnia.

( feltéve, ha tényleg mély vérzéses sebről van szó )
bende

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?