SZiasztok!
Nita: letapadt fütyi ügyben tudnék mesélni...két fiam van , így nálunk is volt ilyen..
Az elsőnél még tudatlan voltam és hallgattam a gyerekorvosra,, hogy ezt meg kell csinálni már 2 éves korban. Megcsinálta(!!) nem részletezem, ma sem tökéletes, bár az tény, hogy kb. 10 másodpercig fájt neki. A másodiknál már a babanet segített: elolvastam egy rakat fórumot, végül arra jutottam, hogy na, majd én:) annyira le volt a kisebbik fiamnak tapadva, hogy semmit(!!!!) nem lehetett rajta hátrahúzni és már látszott, hogy alatta gyűlik a fehér trutyi... Fogtam a jó öreg alsol krémet és minden nap fürdés után bekentem neki. csak kívülről, szépen. Eltelt kb. 4 nap és teljesen felpuhult, hátra lehetett húzni, és a fehér trutymó egyben távozott. Azóta is tökéletesen működik:))
Bocs, lehet, hogy kicsit off volt, de gondoltam lesznek itt még fiús mamák, hátha segítek nekik is...
Babszika: mensis tüneteidet majd mi most bevállaljuk (ugye lányok, akikkel egyszerre haladunk?) te csak növesszed szépen azokat a bébiket:)) Pirinyanyát mi majd most rendezzük, együtt tök erősek vagyunk, és jól elzavarjuk a fészkes fenébe innen.
Kicsit szómenésem van, de tudjátok ezt be annak, hogy reggel óta itt ülök a gép előtt és dolgozom.(Hál'Istennek most van mit)
na, még jövök
tary