Sziasztok!!!
Azta!!! Feléledt a topik! Tegnap óta rengeteget írtatok!!! Örvendek! És Éva is megjelent!!
Panka! Küldtem neked emailt a tűzhelyel kapcsolatba!
Olgi! Köszönöm szépen! Örvendek hogy anyukádnak most nincsen sok ideje gondolkozni a történteken, a gyerekek lefoglalják, így lehet egy kicsit könyebb neki. Az biztos hogy nagyon rossz lesz mikor vissza kell menjen, próbáljátok ott tartani egy ideig. Vissza mentek ti is vele mikor megy?
Tünci miket produkál mostanában? Nagyon ügyes hogy így beszélget és ilyen szófogadó! Ezt én nem mondhatnám a saját lányomról, most kezd kibújni belőle a kisördög. Kezdődik a hisztis akaratos korszak.
Andi! Hát az utolsó 2 nap a többihez viszonyitva nem volt túl fényes, de a lényeg hogy teli élményel telt az a hét és fel vaghytok frissülve. Eszteházy kastély és Haydn múzeummal kapcsolatba nem veszitettek túl sokat. Vagyis az kastély nagyon nagyoön szép, azt érdemes megnézni, de a Haydn múzeum nagyon unalmas, vannak képeink tavalyról, ha érdekel. Mi is csak kb. 5 percig voltunk bent, átfutottunk rajta. Mi nem vagyunk anyira múzeumosok, a Salzburg múzeumba is egy vagyon volt a belépő és anyira unalmas valamit sosem láttam még, röhögtük is hogy ki fizettünk anyi pénzt hogy pisiljünk egyet.
Nekem is úgy tünt mintha fogytál volna, de ha nem is a lényeg hogy jólo nézel ki, biztos a boldogság sugáőrzik belőled, és a smink nagyon jól áőoll neked, nem kell 2 kg,
elég egy pici ceruza is és máris teljesen más az arcod. De ezt már mondtuk egy páran neked!
Ezt amit leírtál a 2 ország külömbségéről mi is tapasztaltuk és szerintem mindenki, mégse történik nálunk semmi változás, pedig a nagy emberek akik a parlamentbe csücsülnek egyfolytába utaznak és mégsem tesznek semmit ez ellen. Itt egyszerüen nem is tudod jól érezni magad mikor körülnézel de kénytelen vagy együtt élni vele, mert sajnos nem rajtunk a kisembereken múlik minden. Nyílván a tisztaság és a játszóterek rendbetartása mi rajtunk múlik főleg, de sajnos mikor egy két szülő csak úgy eldobja a koszos pelenkát a pad mellé, meg a csikket meg az üveget így nem lesz soha tisztaság.
Hiányzik a kultúra!
Éva! Végre többször adsz magadról életjelet! Igen, figyelem a csajomat amikor be indul, de szerencsére nagyon figyelmes és óvatos ilyen téren! Ha úgy érzi már nem megy tovább akkor szépen fenékre csüccsen vagy ha épp hasra esik akkor a kezeit előre rakja így nem üti be magát cvsak mutatja hogy a kezére esett. olyan édes!!! Fogunk még egy sincsen
szóltam volna!!! Nincs foga de már jár!!Érdekes!
Igen, dolgoztatom a lányomat, nem lehet elég korán kezdeni, piacra küldöm, cipeltetem vele, takaritani is oda teszem.
Olyan nagy erőben van, hogy csak úgy lestem mikor azt az 1 kg uborkát felemelte és arább pakolta, elötte meg egy 90 dkg. patiszont emelt meg. Ha kap egy ronygit akkor letörli maga elött az6 asztalt, ezt anyósom tanitotta neki, és keveri a lábosba a kaját fakanállal, ezt is anyósomtól tudja. A tegnap együtt porszívóztunk mert nem volt hajlandó sehol meglenni így kénytelen voltam befogni, ne mondjam hogy menyi időbe telt egy szobát kipórszivózni.
Jó lenne talizni már veletek olyan régen láttalak benneteket.
Költözés?! Hát nem tudom, aug. végén költöznek ki és aztán neki látunk a felújitásnak, majd eldöl hogy mikorra végzünk.
Sajnálom a nyaralásos témát! Én nem tudom mit mondjak, ezt szerintem mindenki maga döntheti el, hogy bele mer e vágni, és hogy érzi. De a Gyilkos-tó se egy rossz hely, tudod!
Jajj én is elmennék!!!Anyira vágyom erdély hazámba hogy el se hiszed, főleg Patríciával. az a tiszta levegő, szép környezet, kedves emberek. ÁÁÁÁ, na egyszer mi is eljutunk Székelyföldre.
Kriszti:
Nagyon sok boldog névnapot!!!!!!!!!!!!! Húúúha romatikáztok?????!!!
És mi a terv?? Gyerkőcök kinél lesznek?Tán csak nem anyósnál?!
Zsebi! Örvendek hogy ti is ilyen jól nyaraltatok, ez a gyűrüs történet ténleg elgondolkoztató, szerencsétek volt nagyon!
Patrícivel is ugyanez van kaja téren, hiába evett akkor is kell a nagyok kajájából! Mindegy mi az!
Szabika akaratos???? kis drága! Mibe nyilvánul meg?
Nálunk is minden nap csak úgy repül és azt hiszem mi is most léptünk be a hisztis akaratos korszakba. Tegnap takaritottam és egyszerüen nem bírtam vele, amit én elpakoltam azt ő kipakolta, nyílván résen kellett lennem egyfolytába mert a fiokokat huzigálja, meg a szekrény ajtókat. Kapott is egy kis da-da-t a kis kezére mert a konnektorból rántja ki a kábelt és próbálaja vissza tenni, hát ne mondjam menyire felhúzott a dolog. Eleinte szépen elmondtam neki hogy nem szabad- kb. 100x aztán hangsúlyoztam, megmutattam neki hogy nem éps őt nem érdekelte semmi, csak csinálta. Kapott egy gyenge da-da-t. Úgy megsértősött hogy el kezdett hisztizni és mutatta még egy órán keresztüól a kezét hogy én rácsaptam.
Ar anyos volt de azt se lehet hogy mindig azt csinálja amit akar.
A másik, észre vette hogy esik az eső, erkély ajtó nyitva mert anyira meleg volt, és kiment most először, eddig mindig szófogadóan megállt az ajtóba, de tegnap nem érdekelte és már lépett is ki a rácsokon, a szívbaj jött rám. De úgy tünik nem érdekli hogy nem szabad, és ha valami nem úgy van ahogy ő elképzeltő akkor nagy üvöltésbe tőr ki.
Tegnap nálunk voltak Anitáék, csajoök nagyon édesen eljátszottak, utánozták egymást, olyan cukik voltak. patrícia egyfolytába puszilta Annát, szegénykém kénytelen volt tűrni!
Imádja Annát, meglátja és kiabál hogy BABA!!!!!
Na látom nagyon sok lettem, folytatom a munkámat!