Új privát üzeneted érkezett!

Köszike a szülinapi köszöntéseket, arik vagytok!

Jó volt nagyon a nyaralás, nem történt semmi különös, detoxikálóba nem kellett menni, pedig töröltünk rendesen! :lol:
Amint Dia már írta is nektek, első nap, mikor odaértünk, utána loptak el egy autót. Csak kamilláztunk, hogy ilyen megtörténhet!!!
Hihetetlen!!
Amúgy az idő is nagyon jó volt egész héten. Kedtől már 3-an voltunk, mert elutazott velünk piri is...csak nem vettük észre :twisted: :lol: , aztán akkor már mondtuk neki, hogy akkor maradjon, de már tényleg herótom van tőle :arrow: ezt meg is mondtam neki :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vazze, az egyik másik topicban is most volt laptetűűm :shock: :shock: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Boldog szülinapot utólag Bettynek és Bridgetnek :wink: :!:
Betty, nem semmi élményben volt részetek, de a lényeg az, hogy jól éreztétek magatokat. A piri meg előbb vagy utóbb észreveszi, hogy kellemetlen társaság és elmaradozik :wink:

Tegnap nagy elhatározás elé állítottam magamat. Diéta. Ma reggel 5cső kukoricával és 2szelet sütivel indítottam :shock: Épp nyugtatgatom magamat, hogy ez csak a kezdőreggel meg amúgyis 7vége van :oops:
JAj lányok kibírhatatlan ez a hőség. Én is akarok menni fürcsizni, nyaralni. Bezzeg, majd ha én, mi megyünk nem lesz ilyen hőség :?
Na ébredezik a leányzóm, így 11 után....
onlány

Onlány akkor üdv a diétás klubban :D

Jányok naon haldoklik a topic... Vagy csak mindenkinek jobb dóga van? :roll:
Vendég

Én itt vagyok!!

betty615

bizony nagy a pangás :cry: köszi Csibuc az üdvözlést, remélem lesz kitartásom!
Bakker, vettem már egy rakás tornás dvdt... Tegnapdirekt felautókáztunk Pestre Dömsödről egy bizonyos dvd miatt, amit előzetesen leegyeztettem az ügyfélszolgálattal, hogy van e. Azt mondták, ja van Pesten a nyugatinál és a 11.kerben. Megérkezek, mondom mért jöttem. A csaj nézi a gépben, hogy van e. Mondja szerencsém van, mert csak egy van már. Mondom, ok! KEressük már meg, mert én nem találtam. Hát nem volt :shock: :twisted: :twisted: :twisted: Ezért utaztam fel egy rakás pénzéért és a nagy semmiért. Mondom hívja már fel a nyugatit, hogy nem csak elviekben, hanem fizikálisan is létezik e náluk. 15perc volt mire megtudtuk, hogy náluk sincs :twisted: :twisted: :twisted: Ekkor elkértem a panaszkönyvet és kértem, hogy a félretájékoztatás miatt tök mindegy honnan postázzák ki, de a postaköltséget nem vagyok hajlandó kifizetni, hisz önhibámon kívűl többszörösen is megfizettem a vevő félretájékoztatása miatt. NE kiváncsi leszek mit válaszolnak, de ha nem az én kedvemre tesznek, akkor fogyasztóvédelem lesz belőle. Gonyosz vagyok mi? De akkor is ne vegyék hülyére a csóró embereket :twisted:
onlány

Sziasztok csajok!

Betty,piri itthon maradhatott volna :evil: Rátok fért gondolom ez a pihi :D Élményben is volt részetek :shock: Laptetőőőő csajszi!Most már bejöhetne :D

Onlány,jók voltak azok a képek,csak fájt a szívem nem lehetek olyan frankó helyen :wink: Majd egyszer,ha nyerünk a lottón!Te is fiam Brutusz ?8) Már mint fogyizás :D

Csibuc,szijja!!! :lol: :lol: Meleg van nagyon!Izzadok mint egy ló!

Kép
anyci

Jól beszélsz!Vissza élnek az emberek jó indulatával és hülyének néznek minket.Te kis gonyosz :D Ezek után még bónusz ajándékot is küldjenek banyek!

Kép
anyci

Anyci kell! MErt ha rámjön plusz 17kg, akkor nagyon rossz lesz a közérzetem! Amikor Lizivel voltam terhes, egy nyugdíjjas pingvin gyorsabban vágtázott, mint én :? Apája azt mondta, mikor bevársároltunk, hogy drágám, majd körbeszaladok, mert mire te eljutsz az első sorig én már mindent megvettem :shock: és nem akarok így járni
onlány

Hát ja, ha nem is tudnák a dvdt biztosítani, nem halnék bele, de akkor valami vásárlási utalványt... legalábbis egy helyen ahol dolgoztam és kitartóan reklamált valaki, a válaszborítékba csúsztattunk neki ilyet
onlány

kész vagyok mint a házi feladat! A Lizusom előtt álló csúnya kiscsajnak 121 szavazata van. Szerintem megbuherálták!
onlány

Tényleg, nincs véletlen valakinek meg valamilyen terhes tornája dvdn? Pl Rubint Réka???
onlány

Ja így már értem a fogyizást :wink: valahogy én is ilyen voltam a lányommal mint te,a döglött lajhár hozzám képest hiperaktív volt :lol:
Ez így lenne tőlük tisztességes ha már kicsesztek veled!
Arra a lányra biztos a fél falu szavaz :evil: Vagy ki raktak egy hirdetést hogy szavazzanak az emberek :evil:

Kép
anyci

már megint egyedül maradtam :shock:
onlány

Olyan majd nekem is kéne ha majd pocaklakóm lesz.Azt a nőt nem csípom :?

Kép
anyci

ITT VAGYOK!!!

Kép
anyci

én sem, pláne a visítós hangját :roll: De ha esetleg valaki másnak??? Holnap megyünk a Velencei tóra pancsizni, apája megígérte :D hurrrrrrá
onlány

Majd körbe nézek hátha van valakinek valamilyen :roll:
Holnapra is dög meleget mond így jó időtök lesz a pancsira :lol:

Kép
anyci

Én Rubint Rékára tornázok, de nem a terhestornát vettem meg, vajon miért?! :lol: :lol:
Szal ezen fél óra popsi, fél óra felsőtest, és fél óra has van.
Gyilkos!!! :lol: :lol: :lol:

Jól tetted, hogy beírtál a panaszkönyvbe, én is ezt tettem volna... :twisted:

betty615

vajon a terhestornája is az? Azt hiszem valaki hasonló szavakkal ihlette a terhestornát is :roll:
onlány

Tényleg?!
Az talán nem annyira gyilok-gondolom én.
Bár még nem láttam, csak múltkor nézegettem milyen terhestornák vannak, és ott volt köztük.

A rendes tornája lehet, hogy gyilkos, de hatásos is
:)

betty615

Most lelépek, majd jövök!

Ja?!
Csináltam pár szép naplementés képet a Balatonon, majd felteszem azokat is.

betty615

hisztiiiiiiiii :shock: Liza mindent elkövet, hogy elmenjen a kedvem a tesó projekttől. Egyelőre még nyerésre állok
onlány

Ne hagyd magad,te vagy a győztes!

Kép
anyci

köszi a bíztatást :wink:
onlány

Nagyon szepen koszonom a szebbnel szebb koszonteseket meg1szer :P

Kép

Pitypang
En sosem itam de gondolom egy poharral kell minden nap :roll:

Rabbe
Jo lett a vonalzid 8) Hat nem hinnem,hogy azoknak kellene menni lombikra vgy inszemre akik nem tudnak eleget egyutt lenni de ha ti igy gondoljatok :roll: 4-5honap utan meg nem kuldok az embert meddosegibe 1evet adnak altalaban a paroknak amikor is tovabbkuldik de ahogy mondod ha nem vgytok eeget egyutt akkor kar neked a gyogyszeres kezelessel leterhelni a szervezeted :roll: allits ossze apacskanak egy haditervet e smond meg neki gen ekkor es ekor egyutt kell enni es akkor elkerulheto lesz az orvosi vizsgalata :lol:

Betty
Ezekszerint megjott piri :roll: nekem holnap fog mar rozsaszines vgyok es fajdogal a pozim is :x :evil:

Esthajnal
Nekem kint volt a szulinapos vonalzim es raadasul Bettyvel egynapon van ezert nagyobb volt a felhajtas :roll: de ahogy mondod egy evvel oregebbnek lenni nem olyan jo a kovetkezot en sem fogom mar kitenni :oops:

Akella
Jo volt ngyon majd holnap meg is csinalom a blogom 8)

Onlany
Hajra dieta :!: En is rubint r. dvd-t akartam venni es tobben is mondtak,hogy ora tornaznak 8) En interneten szoktam rendelni mar amikor otthon vgyok es lehet atutalassal fizetni azaz amikor jon fizetsz :wink: tok megbizhatoak ha kell az oldal itt van ww.netpiap.hu

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hali

Bridget, hát bizony, direkt nem csináltam szülcsinapos vonalzit, mert aki nagyon akarta, az tudta iwiwről pl, hogy mikor van a szülilnapom. Én ezt nem akartam nagydobra verni. Amikor gyerkőc voltam, nagy feneket lehetett keríteni ezeknek a dolgoknak, mert akkor még büszke voltam, hogy már nagyobb vagyok megint, most viszont arra lennék büszke, ha fiatalodhatnék. :roll: :lol: Csak sajna ez nem nagyon lehetséges :?
Egyébként nem rátok értettem, topicbéliekre, hogy nem köszöntöttek, hanem inkább a családra. Persze most, hogy elgondolkodtam ezen, végülis még többen is köszöntöttek, mint szoktak, csak nem volt olyan nagy felhajtás, csak úgy felhívtak, vagy küldtek képeslapot, vagy ilyesmi. Persze az igazi boldogság az volt, hogy itt voltak a szüleim, a férjem és a kicsi kincseim, és ez volt az egész haccaccáréban a legjobb :D Na meg persze a torta sem volt rossz :lol:

Nektek milyen tortátok volt? Milyen ízűeket szerettek? Ezt most mindenkitől kérdezem. Bocsi a diétázóktól :oops:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Betty, Bridgett!
Innen is nagyon boldog szülinapot kívánok nektek!

Hát elég csélcsap nőszemély vagyok, mert nem nagyon írogatok nektek! Bár néha annyit termeltek, hogy hú meg ha! :lol:

Azért annyi jóhírt hozok a topikba, hogy múlt hét elején az endokrinológus is rábólintott, hogy mehet a gyerekgyártás! :lol: Szerinem az volt a nap híre. Apával, mikor mondtam neki, madarat lehetett volna fogatni! Annyira jó érzés.
És, hogy biztosan begolyóztam, még mielőtt voltam volna a dokinál, hogy megkonzultáljuk az eredményeimet, azt álmodtam, hogy UH-n voltam és azt mondták ikreket várok!
Annyira jó lenne, ha most tényleg össze jönne.

Kép

Kép
princzike

Esthajnal
nekem nem volt tortám, nem csináltunk igazából nagy hacacárét mi sem, mert én a lombikot kértem szülinapomra :D
Kaptam pénzt innen-onnan, szóval nem mondhatom, hogy nem kaptam semmit, de a legnagyobb aji nekem a lombik lesz, ami mindennél többet ér!!! :)

Bri
Persze, hogy megjött piri...már hiányzott volna, ha nem jött volna :lol:
Azt tudom, hogy mi spontánra hiába is várunk, tehát nem feszegetem agyon magam, mikor megjön piri, mert biztos vagyok mindig benne, hogy megjön, mivel nagyon kevesen vannak Api kiskatonái sajnos...Ezért várom már annyira a lombikot...mert az tuti sikerülni fog!! Én ebben biztos vagyok!! :wink:

betty615

Princzike
köszönöm, és nagyon drukkolok nektek!!
Most aztán mindent bele!!!!
:D

betty615

Te Bri
nem tudod hova tűnt a BlinkieBee.com? Nem nézted? Nem tudom kirakni a kis disney figurámat, mert nem jön be a lap
:o :roll: :?

betty615

Betty!
Látom ide is szoktál írni.. Nem tudod hogy ki és mennyiért árulja az ovu teszteket?
Egyik barinömnek megigértem hogy utána kérdezek!!
Vendég

Kírus, én lennék e vakmerő, ki teszteket ad el :lol: Íme a nálam kapható tesztfélék és áraik:

Jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 3000 Ft/db doboz nélkül, vagy 5900 Ft/2 db dobozban.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, ára 10.000 Ft.

Min. 30 db teszt rendelésekor kedvezményes áron, 100 Ft/db,
50 db felett pedig 90 Ft/db áron vásárolhatsz tesztcsíkokat.
Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Részletekről érdeklődj nálam privát vagy email üzenetben.

Minden további infot priviben vagy email-ben tudok adni, és úgy tudsz rendelni is.

Szép napot

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

esthajnalcsillag!
Nagyon szépen köszi az infót!!! Továbbítom,és akkor majd írok vagy ír ö...
Vendég

Esthajnal!

Utaltam a pénzt,és előre is köszi! :D
Vendég

Sziasztok!

Segítsetek légyszi, ha tudtok!

Ezek az lh tesztjeim. Nem egyértelmű, hogy volt-e már pé. Az előző hónapokban a teszt csík erősebb volt, mint a controll. Most viszont nem tudom. 32-34 naposak a ciklusaim.

Szerintetek?
Kép

Köszönöm,
Pitypang

Pitypang
Kép Kép
pitypang_

Csillag
En sem csinaltam nagy felhajtast belole csak vonalzim volt... :roll:
Tortam nem volt :roll: ketten voltunk viszon az ajandekkal meglepett rendesen :) Parom szeret minden edesseget...en nem vgyok edesszaju...viszont az etteremben a deszerten volt gyertya :wink:

Pinczi
Koszi...es tenyeleg jo hireket hoztal!Hat igen a kis oromok is neha milyen ngyon tudnak lenni :D

Betty
Nana,hogy sikerulni fog :wink: hat en sem lepodok meg ngyon mikor jon piri precize napra pontosan :evil: de azert minden honapban varom a csodat...meg most sem adtam fel :!: amig nincs piri :roll: en meg mindig remenykedem :!: blinkiee-nek valtozott az oldala asszem majd minnya utana nezek 8)

Annmari
cijjjjjjaaaa :D

Pitypang
http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml
Szerintem fugg attol is mikor teszteltel es mennyit ittal elotte ill mennyire elotte voltal wc-n....szal lehet erosebb lett volna ha...ezert en nem hinnem,hogy temetni kene a dolgot de igy ranezesre azt mondjak erre ha nem egyforma erossegu vgy nem erosebb a tesztcsik akkor nem volt pe...ezt ngyon jol lehet ellenorizni ha homerozol mellette mert ha volt pe akkor az latszodni is fog a hodon :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lányok!

princesszke szorítok, hogy váljon valóra az álmod :wink:

pitypang nekem sem volt erősebb a másik csík. Néztük is apával, hogy most ez jó-e, de belehúztunk :lol:
Másnak még sötétebb is a csík, nem tudom mitől függ, Én elég sok vizet iszom, de időben csináltam este 6-kor és előtte már egy órával nem ittam, de mégsem lett erősebb a csík.
Nekem ez a saját tapasztalatom.

Kép
Kép
akella

Csütörtökön megyek a 19. hetes Uh-ra. Majd hozok Nektek képet :wink:

Bocsi lányok nem tudok írni, princzike-nek is elírtam a nevét :lol: , pedig vízen kívül már egy jó ideje nem ittam mást :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
akella

Bri
köszike, hogy utána nézel....én nem találtam meg :roll:

EHCS
privi megy minnyá

Kírus
látom akkor megtaláltad Esthajnalt :wink:

Pitypang
sztem a 18 cn.-i talán pozi, de tényleg lehet sokat ittál előtte. A lényeg, hogy húzzatok bele!! :wink: :lol:

Többiek pusszantás!!

betty615

Akella
várjuk a képeket!!!!

Én sem ittam semmit (még :lol:), de ha nem mondod, hogy elírtad a nevet, észre sem vettem volna :lol: :lol: :lol: :lol:
De tetszik egyébként :lol: PRINCESSZKE :lol: :lol:

betty615

Sziasztok!

Akella,én meg úgy jártam hogy egy másik topkban válaszoltam princnek,ott meg kamilláztak hogy ő meg kicsoda :lol: Már belekeveredtem mint gyerek a szaros pelenkába :lol:
Képeket várjuk!

Betty,hugy vagy :?: :lol:

Bridget tök jó ez a gomba :lol: Erről egy vicc jut eszembe :D

Megy a nyomorék az erdőben és találkozik egy jó tündérrel
-szia nyomorék van 3 kívánságod!
-jaj de jó!azt kívánom az egyik kezem legyen olyan mint a másik
-tessék!
-nem így,fordítva
-tessék!
-nem jó,beszarás
-tessék
-rotty
-megőrülök
-gooombaa!
lehet nem jól írtam,mert ezt elmondani jobban lehet
:wink:

Többieknek pusszantásos!!!

Kép
anyci

Anyci
én gyóó vagyok, és te hugy vagy??
:lol:

betty615

Sziasztok!

Sok időm nincs, ezért egy gyors bekukk, magyarázkodás, majd kicsit visszaolvasok, hátha már valakinek lett pozitív hcg-je!!! :lol:

Szóval elköltöztünk az új házba, aztán gyorsan elmentünk nyaralni is kicsit... :lol: Lényeg, otthon még nincsen internetünk, párom már rendelt, de még nem hozták... Ezért nem nagyon tudok jönni a héten, de jövő hétre remélem már tuti lesz, és akkor újra itt leszek! :wink:

Nálunk babaügyben amúgy minden ok, múlt héten voltunk uh-on, szíve is jónak tűnik, de aug 10.-én megyünk a SOTÉra, ott mondják meg a tutit! De már láttam a 4 üreget, így kissé megnyugodtam! :roll: :lol:

Röviden ennyi rólam, remélem nálatok is mindenkinél minden ok, és hamarosan mindenki babázik!

Na most visszaolvasok!
melike30
Győr

Anyci
Jo-jo de mar leis jart majd ha holnap megjon csinalok egy ujagt :wink: A vicc meg :lol:

Betty
http://www.blinkiebee.com/

Kismamiknak pocaksimi :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Köszi Bri!
Most már jó, fel tudok menni, csak valamiért még nem lehet csinálni saját blinkit, mert szarakodik.
Sztem valamit csináltak vele, azért volt karbantartás alatt pár napig.
Talán holnap már szuperál.

betty615

Nekem a blogomon van fent 2is :roll: azok mukodnek :idea: Ez a macis a vonalzidnal nekem is megvan :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nekem enged csinalni 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vazze
akkor csak velem szivózik!
Mindegy, majd holnap megpróbálom :twisted:
Amúgy mizu?
Piri nénje?

betty615

Rakok pár képet a nyaralásról, ahogy megígértem:

MI:
Kép

A hat tyúk:
Kép

A naplementék:
Kép Kép

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?