Kírus,
azta, milyen hírekre jövök! Igaz, írtam már neked korábban is, de úgy elszállt, mint a gólyák ősszel...
Na, csak óvatosan, fürdeni pedig ilyen előzményekkel tilos!!! Egyébként meg majd dokibácsi megmondja...
Égésre semmit nem szabad rátenni, hanem addig tartani jéghideg víz alatt, amíg a fájdalom nem szűnik jelentősen! Ha kifakadt, kifakadt, ne tegyél rá semmit!
Meli,
nagyon szorítok neked, hogy úgy alakuljon, ahogy a legjobban szeretnéd!
Nyuszikám,
most már igazán irány az orvos! Ez nem vicc! Otthoniakat letojni, csak MAGATOKKAL foglalkozz!!!
Ja, egyébként egy normális, igazi APA is jönni fog előbb-utóbb!
Nita,
jó, hogy már túl vagytok a kuki-ügyön...
Nagyon sajnállak benneteket, vigyázzatok magatokra! És semmi szülés, pihi!
Cathy,
nem szeretnélek elkeseríteni, de a magas prolactin szint egyáltalán nem jó. A dokidnak egyben van igaza: ez a hormon nem kell a teherbeeséshez, a szülés után viszont a szoptatáshoz nagyon is (ez a tejelválasztó hormon), és egyben véd egy bizonyos határig az újabb teherbeeséstől. Minél többet szoptatsz=annál több termelődik (tehát annál magasabb a szintje)=annál jobbak (jelen esetben rosszabbak) az esélyeid, hogy terhes légy. Ez a hormon ugyanis akadályozza a peteérést.
Tessék gyorsan dokihoz menni, és hormonszinteket nézetni! Én is szédülök, egy hónapja émelygek (ettől a melegtől), és sajnos nem vagyok terhes... Pedig tegnap a gyakori pisilés is rámjött..
Ennyi idő után már valamelyik tesztnek mutatnia kell a terhességet. A legbiztosabbak a csepegtetős vagy a rápisilős tesztek, ilyet vegyél!