Helloka!
Fencikém, eszembe jutott nekem is az, hogy mi van ha beleszülsz inkább a gyedbe? Persze ez nem ilyen egyszerű, de ha kistesót szeretnétek és nem nagy korkülönbséggel, akkor talán ez a legjobb megoldás. Mert 1 évesen kezdenek mindent csinálni, és én szívem szerint azt mondom, hogy az egyik legszebb odőszak kezdődik. persze mindegyiknek megvan a maga szépsége, de uténa indulnak be igazán, szellemi- és mozgásfejlődésben is. Bár inkább szellemi.
Szerintem is úgy van, hogy visszavesz és ki is rúghat. Csak terhesen vagy védett.
Tényleg Neked kell eldöntened, de végül is nem jelentette ki a főnököd, hogy ha most nemet mondasz, akkor ennyi volt... nem? Jó, persze nem is mondhat ilyet, de akkor sem várhatja ezt el Tőled, na. Munkád lehet másik...
Bocsi, hogy ennyire egyfelé húzok, de hacsak anyagiak azt nem mondatják, hogy muszáj, én nem mennék. Lesz Neked millió dolgod az új házban... pocakkal.
Csörögj fel, ha gondolod, mert tegnap nem sokat tudtunk beszélgetni, Bende ment a feje után...
Ja és azt is akartam még, hogy ha nagyobb ruhák kellenek, azok is félre vannak téve, gyertek át, átválogathatod, mi kell...
ZSÓFI!!!!!!!!!! Ügyesek vagytok nagyon!!!!!!!!!!!! La a kalappal a picúrjaid és Te előtted is!!!
KÉPET??? Még mindig nem kapunk, már ki vagyunk éhezve!!!!
Dike, jó kis tüszők ezek!
Hajrá fehérje!
Házzal remélem sikerül valami megoldást találni!
Princzike! Akkor hajrá köv. ciklus!
Már nemsokára úgyis itt van...
Vicus, azok még visszahúzódhatnak, és ki is bújhatnak! Nekem dokinéni anno azt mondta, hogy kezdődhet a fogzás 2 hónaposan és kibújhat 1 évesen.
Akkor fáj Nekik igazán, amikor az idegeken tör át, nem feltétlenül akkor, amikor az ínyen.
Bár ha jól emlékszem, Gröniéknél is korán jött az fogacska, ugye???
Vicky, gratulálok az első fogacskához!!!
Nagyon ügyes baba Levente!
Szivacs, szerintem kombinált lesz, kókusz-szivacs.
Velünk semmi extra.