Új privát üzeneted érkezett!

Melicske,Tünci!

Tegnap nem voltam egésznap gépközelben.de végig gondoltam rátok!!!Jobb nem lessz már sajnos.....-remélem egyszer majd sok idö mulva enyhül a fájdalmunk valamivel!Nagy ölelés nektek!!!

Kriszta
Vendég

Jó reggelt és szép új napot, hetet kívánok mindenkinek!

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok,

én is gép előtt, és dolgozgatok egész nap. Már most 29,5 fok van a lakásban. :?

Hogy van mindenki?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanya, detto.

Napok óta úgy alszom, hogy egy törölközőt bevizezek, kicsavarom és azzal takarózom egész éjjel..elviselhetetlen meleg van.most 29 fok, de árnyékban van minden ablak, délután süt majd be...

KépKépKép
tünci28

Jelentem itt is piszkosul meleg van. Az előbb terigettem a teraszon, és éreztem, hogy csíp a nap.

Betti
Kép
betti0412

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bende 2009.08.03 10:28-kor.
bende

Betti!

Boldog. békés, izgalommentes babavárást kívánok!
bende

Itt is elviselhetetlen a meleg :(
Az éjjel alig aludtam(nagyon carul)tegnap egész d.u. a medencébe hüssöltünk...no ugy kibirható volt :?

Bende a képek csodásak!Aranyos kicsilány!
A fürdözösek meg egyszerüen irigylésre méltóak :lol: :wink:

Betti végig táppénzen leszel?Nem is dolgozol mostmár?

Tünci törölköző jó ötlet! :wink:

A lakásban nálunk is nagyon mleg van!
Lányok nem légkondiztok?
Mi nem,mert nekünk nincs...... :(

Puszi
szintus

Nekem van légkondim, csak nincs meg a távirányítója, mert a gyerekek elkeverték. (Na jó, én sem vagyok ártatlan...) Gomb nincs rajta. Úgyhogy itt az egyéves légkondi, és ülök a 31 fokban.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Szintus
Itthonról dolgozom, meg heti egyszer kétszer azért bejárok.
Nem mertem teljesen leadni, sőt mindent viszek tovább, csak itthonról.

Bende köszönöm!
Rengeteg az izgalom. Próbálom a pozitív gondolatokat, csak ezeket mondogatom, de elég sokszor elkap a kétségbeesés, olyan pánikszerű valami.
Akarattal kell monoton mondogatni, hogy minden rendben lesz, minden rendben lesz.

Betti
Kép
betti0412

Bende:én is hoztam képet a gyerekről.Ennél hülyébb nézés van?
Kép

Kép
jázmin20

Hű Jázmin!

Ez nagyon klassz. Olyan szétrágtamakedvenccipődetannyiraszépennézekhogyígybiztosnemverszmegnézés.

Nagyon édi ez a kutya. Hogy bírja ezt a meleget? A mienk le van takarva egy vizes lepedővel.
bende

Nyanyó képeket levettem, mert félek, hogy valakiben rossz érzéseket kelt. Ha nincsenek ilyen érzések, akkor visszateszem, az ,,iszapszörnyet,, :D
bende

Jaj Jázmin! már csak kettőt kell aludni!!!!!!! a hétvégén nyilatkozott őssejtügyben, akkor is nagyon szimpatikus volt. Azt hiszem, ha nekem személyesen kéne találkoznom vele, még a nevemet is elfeljteném zavaromban.
Nem csináltál listát a kérdeznivalókról????
bende

Bende: :D
Ez olyan mindjártmegzabálom nézés.Szegény totál kivan, már vagy 18 kiló, nem tudjuk, mert ráküldtem őket a mérlegre, de error lett...120 ig mér a mérleg, apa meg 110 fölött van, szóval...
A vízet nem bírja, mert a slaggal már sokszor lelocsolta az uram, de sikítozva elszalad mindig.De esténként a medencébe bevesszük magunkhoz, hogy hűljön kicsit és tanuljon meg úszni.De azt is csak mi élvezzük, ő nem.

Czeizel téma:listát???Csak egy kérdésem lesz.Hogy melyik intézet foglalkozik preimplantációs genetikai szűréssel.De elmondjuk neki a történetünket és kérünk tanácsot, javaslatot, hogy mit tegyünk.Én is izgulok, minden elismerésem az övé, iszonyat szaktekintély.Kérjek neked autogrammot?/ :wink: /
Indulunk hajnalba, hogy ha dugóba kerülünk, akkor is odaérjünk akár gyalog is.10.45-kor fogad.

Kép
jázmin20

Csak azért gondoltam a kérdéslistát, mert biztosan elmond majd egy csomó dolgot. Hátha már most van egy csoó olyan kérdésetek a dologgal kapcsolatban, amire szeretnétek választ kapni.(én mindig úgy jövök ki a dokiktól, hogy elfelejtek egy csomó mindent megkérdezni. Őt meg azért mégse lehet, csak úgy telefonon felhívni :shock: )

Autogramm- :lol: én a hangját bírom nagyon, a nyugalmat, ami árad belőle. ( Zaha is ilyen nyugodt, vagy annak látszik. ) én sajnos nem.... :oops:

Kuty: kérek egy képet a medencében hűsölő 3 fős családról!!!!!!!!! ez nagyon jó lehet!!!!
bende

Czeizel: annyian leszünk Veled lélekben, hogy remélem jó nagy irodája van. Még valami, mikor bementek, kicsit lassabban csukjátok be az ajtót, hogy aki hátulra szorult, annak se nyomjátok majd össze semmijét. Jó? előre is köszi.
bende

most jöttem Violától, sajnos a liliom nem nyílt ki, nem bírja ezt a meleget...holnap lehet szétszedem a tálat és csinálok belőle csokrot, mert a szellőrózsák bírják.

Tavaly ilyenkor Viola már nem élt..Egész nap ez jár a fejemben, egyszercsak bevillant a kép és azóta csak lestem az órát..annyira szar ez..

de most nem szabad megint lesüllyedni, holnap lesz az uram szülije és tavaly nem ünnepeltük és idén szertnék neki boldogságot szerezni..Pár hónapja azt reméltem, majd a szülinapján mondom meg, ohgy úton van a második..

Jázmin, jól emlékszem ,hogy csak lánygyermek örökölheti???
Megkaptad az emailem pár napja?

KépKépKép
tünci28

Tünci:megkaptam és örültem, csak most nem akartalak zavarni, ezért csak egy képet hoztam ide Nektek. ((()))
Mivel leped meg a férjedet?Valami ajándék vagy vacsi?
Olyan nagyon szép Violánál minden, csak annyira hülyén lehet ezt leírni...jajj Te, el sem tudom képzelni, mennyire fájhat...hisz láthattad is.Elszorul a szívem ilyenkor...sokat gondoltam Rád.

Sajnos az én esetemben fiú és lány is örökölheti, ezért 50 % az esély az újabb tragédiára, ezért fontos, hogy úgymond biztosra menjünk.Illetve szeretnénk...ha tényleg nem támogatja a tb, akkor felköthetjük a gatyánkat jó magasra.

Kép
jázmin20

Tünci! szia......
bende

Jaj, végre valami jó hangulat!!!

Az iszapszörny nagyon jó volt. Én még most is infarktust kapnék, ha a 3 évesem ilyet tenne. Pedig emlékszem mi is dagonyáztunk és állati klassz volt.

Kutyus nagyon aranyos. Emlékem egy ilyen kutyáról egy nyaralás alkalmával, amikor az utcán kedvesen odajött hozzám és rálépett a lábamra és nézett, csak nézett. Én meg nem tudtam mit csináljak. Mondjuk majdnem ki sem tudtam húzni a lábikóm, felnőtt kutyuli volt a lelkem, de az elején mozdulni sem mertem. Voltam kb 14 éves.

Czeizelt én is komálom, bár itt a babaneten találtam olyan topicot ahol lehúzták. Meg nem tudnám mondani hol.

Csatlakozom a dögmelegtől szenevedőkhöz. 29 fok van a gép mellett. Mondjuk az nyomja rendesen. Kint sincs hidegebb... Nekem meg napok óta iszonyatosan fáj a torkom, ver a víz. (Még annál is jobban, mintha melegem lenne :shock: bár nehéz a különbséget érzékelni) Fájnak az izületeim, néha szédülök. Áhhhh! Utálom!!!

Betti, most olyan mintha megint a régi lennél... Örülök!!!
hettuli

Szia Tünci!!!
Épp lemaradtam rólad :)
hettuli

Bende:elszállt, amit írtam az előbb neked.
Szóval nincs fotó, hisz ki fényképezzen, ha mindhárman benne vagyunk?...Amúgy ez egy műanyag praktikeres felfújható medence, semmi komoly.Vill csúnyán úszik, mert lehúzza a nagy segge és csak csapkod a kezével, olyankor az uram megfogja a levegőbe a farkát és akkor szépen kézzel-lábbal úszik.Helyben.És temészetesen ezt is csak mi élvezzük. :oops: :wink:

Köszönöm, hogy velem vagytok, óvatosan csukom az ajtót.Csak akkor mindenki egy 10-est dobjon beugrónak, küldöm a banszámlaszámomat.

Kép
jázmin20

Tényleg szépek a képek, bár elég rossz, hogy erre kell mondanunk, hogy szép. :(
hettuli

Jázmin, reméljük nem kell gatyót madzagolni... Bár ha mégis akkor kutyust ki kell állítani a sarokra ilyen nézéssel egy bögrével. Hátha... Addig meg küldd a számlaszámod! :wink:
hettuli

Melegség itt délkeleten is van, jelenleg 36,5 volt, amikor mentem haza ebédelni.

Kép
jázmin20

Hettuli:sajnos nagy az esély a nem támogatottságra.Jó ötlet a sarokra állítás!Csak nem tudjuk elvinni a sarokig, mert fél a nagykutyáktól.(ugatásuktól)Megijed és sikítozva hazaszalad.Vagyis gurul.
Nem a klímától vagy ilyen rosszul?Mert lehet!

Kép
jázmin20

Nincs klímánk! Csak klímaszerelő haverunk. Ha valakinek szüksége lenne rá... Még az autónkban sem. A kölkökre nem is nyomatnám. Bár lehet, hogy a lehúzott ablak tett bennem kárt, mert levegő azé kell...

Állati aranyosak ezek a hatalmas kutyák, olyan jámborak. A picikék meg habzó szájjal támadnak rám. Még egy sztori, két palota pincsi lóg egy-egy lábamon a gatyaszáron. Gazdájuk kedvesen mondja nekem, nem bántanak!!! Hehe! A régi munkahelyemen meg kicsuktam a főnökasszony uszkárját az irodából, erre kiválogatta melyik az én cipőm és jól összerágta, nyálazta.

Tesómnak péntek óta van kutyusa. Mindjárt kicsinyítem a képet, mert nem tette fel. 8 hetes. Nekünk sajna nem lesz az tuti, mert férjember nem akar. Alig várom, hogy lássam a kis szőrgombócot. Bár ismét férjember mondta, hogy a mi lakásunkba be nem jön, de nincs is itthon, úgyhogy...
hettuli

Helló csajok, most csak annyit, hogy nagyon örülök, hogy megint vagyunk többen, sokan. Jöjjenek a többiek is, jó?
Mondjuk pont én dumálok, de hétvégén nem voltam gépközelben, előtte meg le voltam törve mint a bili füle.

Tüncikém, Melcsikém, 1-én mindkettőtökhöz próbáltam egy kis erőt úsztatni, sokat jártatok a fejemben, el-eltörött a mécses.

Többieknek puszi, este majd jövök, mert most melózok. Csak úgy megörültem.

Zaha

Kép
Kép
zaha

közkívántra
Kép Kép Kép Kép Kép

Az Iszapszörny visszatér...
bende

Kép

Itt van az eb! Ugye milyen édes?
hettuli

Bende! Nyanyó mögött az a kupac ugye nem te vagy?!

Egyébként állati!!!
hettuli

A harmadik a legeslegjobb!!! Vészjósló tekintet...
hettuli

Bende:Nyanyó!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Azok a ruhák még menthetők???????????

Az uramnak főzök vmi finomat a kedvencéből, rendeltem neki szép-finom tortát, ezenkívül egy parfümöt kap.

Úgy néz ki mégsem tudok annyira távol maradni...méiscsak Ti vagytok a BARÁTAIM!!! :wink:

Betti strandol, de irigylem..

Hettuli, ez milyen fajta?

KépKépKép
tünci28

Jááájjjjjjjjjjjjjjjjjj, de megzabálom őt is!Ő is nagy lesz.
Szamojéd, ugye?Szánhúzó.Kb olyan puha, mint egy hatalmas vattapamacs.Aki az állatokat nem szereti, az nem is ember.Én egyszerűen szerelmes vagyok a kutyákba és macskákba.

Zaha:szia!

Bende:ez egy olyan vissaztérő szörny(ella).Az utolsó képen látszik, hogy a buli a tetőfokán volt. :wink:

Kép
jázmin20

Ez egy szamojéd spicc, ha jól sejtem!
bende

Tünci:mindenki nevében szólok:
(animáció, úgy nézd)

Kép

Kép
jázmin20

A mini szöny(ella) anyukája jól sejti.

Kép
jázmin20

Tünci Drága!
:lol:
melyik kupacra gondolsz? az iszapkupacra?
nem, nem én vagyok. Én voltam a fotós.

Nem tudom mennyi iszapot hoztunk haza, de az egész fürdőszoba svarcog.

Egyébként nem csak ő élvezte, hanem mi is. El kellett mennem venni még egy lapátot, mert az apjával összevesztek azon az egyen, amit vittünk. Párom folyamatosan panaszkodott, hogy a gyerek nem adja oda neki a lapátot..... :shock: , inkább vettem még egyet. Apának komoly, nagyfiúsat. ( először azt mondta lehozza a nyaralóbólk az ásót...- kértem ezt inkább mellőzze)
bende

Új nevet kap a Nyanyó?????
bende

Aha! Ő az!!! Látom vannak akik értenek a kutyákhoz. Én nem tudtam volna megmondani így könyékből, de tesóm felkészített.

Én imádom az állatokat, azért nincs! Mert a szívem szakadna meg érte amikor nem tudok vele eleget foglalkozni.

Bende, én is elgondolkodtam, hogy a ruhák egyszer használatosak??? Vagy a következőnél 1 perc alatt ilyen állapotba kerül, így nem is strapálod magad.
hettuli

Bende :lol:
hettuli

Bende:na az még fasza lett volna, ha apája meg egy ásóval iszapozik mellette.Csoda csapat vagytok ti is. :wink:

Hettuli:mi is dolgozunk egész nap, dehát ő így van velünk 6 hetes kora óta, ezt szokja meg.Este van nagy hancúr, meg hétvégén.Amúgy hiányzik napközbe.És én is neki.Mondta.

Kép
jázmin20

Zaha, JÁzmin, Hettuli, Bende, Betti, Mindenki :)

Na, de most mennem kell pakolok, takarítok, helyet keresek mindennek a lakásban(megint).

puszi

KépKépKép
tünci28

Kimostam a fürdőruhából az iszapot, a gyerek meg elég jól tisztítható. Egyébként nem csinálok túl nagy cécót ebből a ruhadologból. A játszótéren Ő az egyetlen, akki továbbra is szinte csak négykézláb mobilis, ezért 30 fokban is térd alá érő gatya van rajta. Mindegyiknek durván kikopott a térde, de nem sajnálom a ruhát. Turkálós ruhák, újat ezer éve nem vettem neki, meg is kérek minden rokont ne is vegyen.
Gyerek, hadd játszon. Érezze jól magát, ne a ruhájára kelljen figyelni.
bende

Egy Apukát beletemetett a családja az iszapba. Még melleket is formáztak neki. Csak a feje volt kint, mikor mentem ,,férfias,,lapátot venni, majdnem ráléptem---valamilyére---
bende

Szegény Nyanyó Apa!!! Nehogy már sérüljön a kis lelke. Na majd ha összefutnánk mindig gondolok erre. Mindenből kettőt viszek, hogy neki is legyen!
hettuli

Na majd 20 év múlva meg csak a ruhára fog figyelni...és minden szigorúan térd fölött lesz.Na majd akkor apa élezheti az ásót!

Kép
jázmin20

Attól tartok ehhez nem kell 20 év..... :shock: Lehet, hogy csak bő tíz....
bende

Na ja! Már az ovisok is pasiznak mostanság
hettuli

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?