Sziasztok Csajok!!
Most van némi időm, elkezdem a visszaolvasást, de nem tudom, hogy a végére jutok-e.
Olvasom, hogy a vércseréről volt szó sokáig. Én is így születtem, mert a szüleim vércsoportja összeférhetetlen volt. A nővéremnél ez nem mutatkozott, de most már tudom miért. A húgomnál még nagyobb volt a baj. Teljes vércserét kaptunk születésünkkor mind a ketten. De semmi bajt nem okozott ez az életemben.
Bridget
Még egyszer:
Látom nagyon el vagy foglalva a lakásnézéssel.
Olvasom a naplódat, nagyon szupi helyeket raksz fel. Bármelyikbe beköltöznék szó nélkül.
. Főleg, ahol terasz is van. Aztaaaaaa! nem jutok szóhoz!!! És a kilátás... Na nem ragozom.....
A vonalzód szerint -ha jól nézem-, holnap tesztelsz! nagyon szorítok!
Anyci
Az álmok általában teljesülnek.
Én kívánom neked, hogy megszülessen az a picurka.
Na most már tudom mi a vezérszál.
Na tessék!
Ezerrel babagyártás van!
De miért is kell oda a pulykatöltő??
Na jó, csak viccből kérdeztem.
Apa sincs ellenére, úgyhogy hajrá!!!!!
apára fel!!!! Azért jó hosszúak a ciklusaid!
Azzal a fosós madárral jól elvoltatok!
Hát halálra röhögtem magam a párbeszédeteken.
:) Kölcsönadjam az én szemüvegemet is?
Csucsu
Hogy sikerült az a kerti party? Jó lehetett.
Melyik strandon voltatok a múltkor? Ott nálatok, vagy messzebb mentetek?
Nócika
Látom elég ingadozó a hangulat nálatok! De hát ez érthető. Regi erős kiscsaj! Figyeld meg, hogy hamar hazaengedik a kis drágát! Ti meg ne veszekedjetek! Oks? Tudom, hogy nagyon nehéz, de meglásd hamar már csak egy rossz emlék lesz az egész! De most olvasom, hogy már a jobban lévő szobában van! Hurrá!!! ez nagyon jó hír!
És az is, hogy mindig eszik egy kis anyatejet is.
Nagyon helyesen tettétek, hogy elmentetek kajcsizni.
Enis
Tesódék olyan messze laknak? De rossz lehet!
Látom görcsölsz a pé miatt! Illetve azon, hogy otthon lesz-e apa, vagy nem Nem szabad! Tudom, hogy ezt te is tudod, meg azt is tudom, hogy akaratlanul is erre gondolsz, de próbálj meg nem gondolni rá! Az egy dolog, hogy mikorra tette a ciklus.hu, azért próbáljátok meg minél többször. Ahogy írod, a sűrűbb együttlét javítja az esélyeket! Sikerülnie kell! Olyan nincs, hogy nem jön össze!
És apa is milyen kis "segítőkész"
Még álmosan is!
Ez a suzukis felvétel nagyon ott van.
Hát nem tudom miért ment még egyszer be.
Ha ezt látta az ura, biztosan megdicsérte.
Nagy jó, most én is szenya vagyok, hogy kinevettem, de hát mit csinálhatnék...
Na de milyen jót nevettem azon, hogy fültisztítónak nézted a madár tojlit.
:) Lehet, hogy tényleg szemészetre kellene menni!
Csúcsok vagytok Anycival!
Kitty
Anya otthon van!!!
De jó! Most már csak meg kell erősödnie!
Otthon biztosan jobb lesz!
Végül kiszedték a varratokat, vagy vissza kell menni miatta. Mikor kell kontrollra mennie?
Milyen volt a Balcsin?
Tündérke
Elég nehéz időszakban vagytok most ezzel a konfliktussal. Rendeződnek a dolgaitok?
A vacsi nagyon jó ötlet volt apácskától.
Legalább egy kicsit lazítottatok.
Zsu
De jó, hogy minden rendben van nálatok!
De hát ez nem is lehetett másképp.
Húú de irigy vagyok!
A Balcsin vagytok?
Na várunk vissza az élménybeszámolóval.
Fürtöske
Hogy van manócskád? Nyűgike még a kis drága?
Én már elmúltam 33. Neked legalább már ott van Marcika. Nekem még az első sincs meg.
Szöszke!!!!
Ne csináld ezt megint velünk, hogy nem tudunk rólad! gyere, és legalább csak annyit írj, hogy minden ok, csak akármiért nem tudsz jönni!
Velem nem történt semmi különös. Itthon takarítás, aztán meló, aztán megint bevásárlás, főzés, minden nap, és eltellik a nap. Ennyi. semmi különös.